Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
Cum, mey, sa inghetam???!!! De pe-acuma??? Pai cand o fi gerul bobotezei, ce-o sa facem??? Suntem bine, cu muncile casnice...seara, cat mai apucam, ca ziua suntem la serviciu... Nu stiu voi cum faceti, dar eu, una, nu mai apuc sa fac prea multe seara..asa as vrea sa fie ziua aste de vreo 30 de oreee...poate asa mi-ar ajunge si mie...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Neatza! Si o cafea mare si fierbinte .... ca la frigul care e afara! Nu mi-a venit sa cred cand am iesit dimineata din casa
alunecam asa de tare ca puteam sa-mi dau drumul lejer pe Calea Romanului, ca in desene animate, ajungeam imediat la Orion... tot era alb de chiciura, cred ca s-a zis cu vremea calda de acum!
Nu stiu daca ati vazut, dar astia de prin magazine au innebunit deja, la parter la Petrodava au aparut decoratinuile pe sus, beteala, globulete
prin K au scos bradutii nevanduti de anii trecuti cu beteala aferenta, globulete si mosi craciuni de ciocolata (care sper ca nu sunt de anul trecut ...). Deja pe unde intri mai lipseste sa auzi colinde si gata, zici ca vine Craciunul.
Nu ma deranjeaza, chiar imi place, da' parca prea s-au grabit, nici macar 15 nov nu e! Ca sa nu mai zic de Stefan, ma innebuneste ca vrea Mosi Craciuni de jucarie, cu sanie, cu cai, cu lumanari in mana, am sa fac colectie pe acasa ...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!la ora asta..![]()
cristina vin si eu la o cafea,ca mere pe asa o vreme brrrrr,am vazut si eu ce e prin magazine,te doare capul ,stefi la fel face ca vrea de toate si adevarul ca si pe mine ma innebunesc astea de sarbatori,sunt ata de frumoase de la an la an,doar am o groaza pe acasa nici nu stiu cum sa le mai asez dar asta e sa te farmece astea nu alta,ce face stefanel ???pupici de la noi
carmen nu da ca ne vom intalni noi si ma revansez

,asa e am tinut-o numai in petrecere,asa ca pana la sarbatori luam o pauza daaaaar poate ne vedem pana atunci noi fetele???![]()
![]()

va pupacesc restul fetelor si mai revenim.
carmen si stefi
ellinia spune:
Mai da' ce-i cu linistea asta pe aici?
Cine doreste o cafea, un ceai!
Mai spuneti ceva, ce mai faceti, ce mai fac copilasii!
Carmen, Stefan e bine, pe acasa, jucaus ca de obicei. 
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!
mama da chiar e mare liniste pe aici!!!,numai eu si cristina ne "drogam" cu cafea si ceai????
haideti si voi

azi e frumos afara ,caldut ,multa veselie sa fie ,sa ne gandim la sarbatori,la meniuri bogate si multa distractie,ca peste tot pe unde te uiti intalnesti pe mosul care deja a ornat magazinele,ca si in plus aseara era plin de toate!!!!!pt toti!
pupici la copilasi

caqrmen si stefi![]()

carmenstefi spune:
alooooooooooooooooo e cineva acoloooooooo!!!!!!

nimic?????ceva interesant??ce cadouri mai pregatiti pt soacre de sarbatori???naaaa un subiect tare![]()
ca eu nu mai stiu

astept raspunsuri........
carmen si stefi

allexa06 spune:
Salutare! Am reusit sa mai intru si eu...ce mai faceti?
Vad ca e cam liniste pe aici...sunteti ocupate
.
Ghiciti cu ce vrea Razvan sa se joace de cateva zile....cu printese !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.Si ma pune sa-i cumpar...
Sper sa-i treaca repede![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
Hehe...Alexa, ii plac fetele, mey...se si vedea, la cat a fugarit-o pe Iustina s-o pupe de ziua ei...![]()
Carmen, cadouri la soacre...dar ce idei de subiecte de discutie ai si tu...nu ti-a priit cafeaua de dimineata cumva??? Cosmetice, vreo esarfa, ceva...simplu si folositor, nu?
CarmenE, v-a trecut raceala?
Cristina, ce perle mai scoate Stefan?
Aurora, ce mai face Robert? Niste poze noi nu ne mai arati?
Adriana, ce-ti fac printesele? Larei cum ii place din nou in Bucuresti?
Ema, voi ce mai faceti? Mai povesteste-ne despre Andrei. Presupun ca au inceput si aventurile acum, ca e baiat mare si se deplaseaza usor...
Criss, fetele tale ce fac? Parca Andrada facea serbari la engleza de Craciun, nu?
Ana, voi? Ce-i fac dintisorii Ecaterinei? Cum e cu concursul ala la care o inscrisesei pe Casandra?
Dana, ce-ti fac copiii? Ana e bine? Paul cum se descurca cu scoala si cu fotbalul?
Laura, vad ca strumfii tai sunt cam poznasi..
Mai treci si pe aici si mai povesteste cate ceva despre ei!
Ianusca, tu cam rar pe la noi....hai ca iti acord circumstante atenuante, stiu ca ai treaba...Ian ce mai face?
V-am pupat, sper ca n-am uitat pe nimeni...plec, ca am mancarea pe foc.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Alexa, sa stii ca nu esti singura
. Si Stefan a facut o pasiune brusca pentru papusele, sau, mai bine spus, pentru oameni, in general. I-am cumparat un doctor si o asistenta cu tot cu trusa si atat de mult i-au placut ca mereu ii consulta, ii imbraca, ii dezbraca, ii pune sa respire
si le zice sa vina peste doua zile. Pe mine ma amuza cand il vad cum se joaca cu ei, ii pune sa se intalneasca pe "strada", ii pune sa faca conversatie... Si uite asa mi-am dat eu seama ca pana acum ii luam animale, masini, etc, dar oameni niciodata. Dar nici papusi barbie (ar fi culmea! ) nu vreau sa-i cumpar, ci tot ceva de genul asta daca mai gasesc.
Lora, Stefan a intrat intr-o perioada in care se joaca foarte mult si asta ma bucura tare. Nu-l mai intereseaza asa mult televizorul, doar cand si cand. Si ma pune sa-i citesc povesti de le stiu pe dinafara cuvant cu cuvant. Trebuie sa mai caut prin librarii ceva carti noi. Ma distreaza cum sta pe pat cu cartea in mana si se face ca citeste. Absolut toate se termina cu "adanci batraneti" cu intonatia de rigoare
.
Ati auzit ca este epidemie de varsat de vant? Pe mine ma cam sperie ca am vazut ca Stefan are niste bubite pe gat. Initial am zis ca l-am imbracat cam gros, ca a transpirat si alte chestii si azi cand am auzit ca este epidemie ... trebuie sa ma uit cu atentie cand ajung acasa, le are de cateva zile. 
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c