Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineataaa!!!
Vine iarnaaaa!!! Oare pe Ceahlau nu ninge??
Cine vine la o cafea?
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, da, dimineata fulguia, mi-ar placea sa ninga in adevaratul sens al cuvantului !
Emma, erau mai multe tipuri de abonamente. Cel cu cartea era 180 pe treui luni. Acum, sa vad daca o primesc intr-adevar. Oricum, se fac niste invarteli pe la chiscuri! Stiu persoane care platesc cu bani buni vanzatorii. Atunci stau si ma gandesc de ce nu se duc in librarii sa cumpere cartile respective? Si eu m-am grabit cu abonamentul asta ... m-a luat valul dupa o zi de nervi. Puteam foarte bine sa le cumpar de prin librarii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Carmen imi pare rau ca am vazut prea tarziu ca aveai nevoie de cineva de la chioscuri - stiu eu.Deci daca mai pot fi de ajutor sa-mi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele, ce mai faceti?
Va salut si eu asa rapid,vad ca deja va ganditi la cadouri de craciun si la petreceri de revelion,incepe euforia sarbatorilor!!Parca si incep sa aud clinchetul clopoteilor si colindele,mai lipseste zapada!!
Noi suntem bine,crestem si de curand ne-am si botezat,adik pe 8.11.2008,asa ca acum suntem cu toate in regula ca sa zic asa!!Am pus si cateva poze de la botez daca vreti sa vedeti!!

Va doresc o saptamana cat mai buna si numai bine!!
Pupicei la toata lumea!!

Aurora,mamica de delfinas mic si bolfos!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
am fost si eu alaturi de voi la o cafea de dimineata
va anunt ca am aflat ca pe ceahlau e zapada mareeee si azi in durau ningea de zori!!!!!asa ca daca se tine frigul va ninge cat de curand si aici in oras,abia asteptam!!!!!
ce mai faceti voi fetelor????? cand facem o inatalnealasa ne impartim pareri pt sarbatori????la un vin cald ceva???
va pupicim noi fetele

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

AURORA - Foarte frumoase pozele de la botez.S-a uitat si Razvan la poze si a zis ca vrea si el un bebe sa faca nani cu el si sa-i dea papa ca-l doare burtica.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata! haideti la cafea ca al meu baiat m-a trezit cu noaptea-n cap. El e fresh dar eu asa as mai face nani....

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna la toata lumea.
Eu am lipsit motivat. Am invatat pt un concurs pe care l-am picat cu brio . E rau pt mine dar bine pt Alessia ca mai stau cu ea.

Alessia e o scumpa si o dragalasa. Rade toata ziua, merge in patru labe, se ridica in picioare de ce prinde si merge pe langa pat, mobila, patut. Nu are inca nici un dinte.

Andrada se pregateste de serbari si la gradi si la engleza asa ca Lora fii pe faza cu aparatul foto. In anii trecuti au facut spectacol la Petrodava acum poate fac in Mall cine stie....

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata fetele.
Haideti la .
Ce-i cu voi de sunteti atat de tacute?
Ati vazut ce-i afara? Bine ca stau acasa .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata! Si eu la o cafea cu voi

Ce ziceti de o intalneala la un vin fiert saptamana urmatoare? Veniti cu propuneri de zile si ore cand ati putea veni si locatii preferate.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput