Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
Laura

vrem si film!!! Vise frumoase lui Eugen! 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Adriana_78 spune:
Aurora, dulce bebelusul tau! sunt tare dulci cand sunt mici -- zic eu, care am unul acasa![]()
CarmenE, sanatate multa! chiar ca e rau daca tartamentul nu da roade! va doresc sa treceti peste boala, fara alte complicatii
Care casa? noi suntem aia cu mai multe case. Si sincer -- nu dati cu pietre -- nu vrea sa par "nepatrioata" sau aroganta, insa nu simt ca Bucurestiul e casa mea. E un oras groaznic. Imi placa ca se vorbeste romaneste, da' cam atat - mi-e dor de Viena si de viata de acolo, desi nu pot spune ca casa mea e 100% acolo. Ce mai! sunt un suflet ratacit
![]()
Lora, vad ca v-ati distrat la petrecere; ma bucur ca a iesit bine si imi pare rau ca nu am putut fii si noi acolo.
Daca ma crezi, planuiam sa-i facem o surpriza Iustinei si voua si sa aparem la petrecere. Ma gandeam ca faci in weekend -- oricum, de cand am venit aici, totul se desfasoara intr-un ritm super alert, asa ca n-am avut timp sa organizez vizita in Piatra, scuze! n-am fi ajuns oricum nici in weekend.
Nici tel voastre nu le mai am -- tel meu s-a stricat, am pierdut toate numerele -- ce mai, haos e la noi!
Laura, sanatate si lui Rares! sa nu fie nimic grav!
Maine mergem la gradi!
- am fost si vineri si i-a placut - se vede ca a mai fost in colectivitate - sper sa fie totul bine
noapte buna
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, decat nicio casa, mai bine mai multe...
Fac si eu haz de necaz, imi dau seama ce simti... Ar fi fost frumos sa puteti veni, era cu adevarat o surpriza deosebita, insa te inteleg ca ti-e greu. O sa fie bine si cand o sa puteti voi, mai facem atunci o petrecere!! 
Pupici fetelor!
O sa pun si poze cand o sa am timp...nu stiu cand, nu promit nimic. Oricum, sa stiti ca au iesit f. frumoase pozele. Ma bucur si ca v-a placut la petrecere, sper ca la toate!
Ana, ce a facut Ecaterina micuta vineri seara? Era atat de obosita draga de ea...
Fie-mea a facut iar un concert de orga in seara asta...ce vecini fericiti am!!!

Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Neatza! Si o saptamana excelenta!
Se vede ca v-ati distrat la peterecere! Asteptam si poze cand aveti timp!
Alexa, la multi ani! Multa sanatate! 
CarmenE si voua multa sanatate! Si Stefan e racit, azi vreau sa-l duc si eu la un doctor sa-l vada. Tuseste de o saptamana si nu-l lasa deloc ...
Lora, blogger-ul e un frate de-al meu. Si fiindca tot e "trendu" cu bloggul, si lui Stefan i-a facut blogg
. Trebuie sa ai timp ca sa te poti ocupa de asa ceva, dar banuiesc ca, daca te prinde microbul cam greu scapi!
O zi buna!
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
o saptamana cat mai buna sa aveti!!!!!![]()
![]()
lora sa stii ca petrecerea a fost superba,ne-am simtit bien chiar daca stefi a stat ca de obicei pe langa mine,are si ea o scuza cica ,a fost clownul,na si ea dar in rest a fost ok,pun si eu cateva poze pe care leam facut eu![]()
allexa cu intarziere la multi ani,trb sa ne tragi de urechi

http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2008-10-31/19:53:40
carmen si stefi
Adriana_78 spune:
Buna seara si de la noi!
vazut pozele lui Carmen -- foarte frumos a fost.
Lora, ai o adevarata printesa- frumusica si eleganta. Foarte frumoasa rochita.
vazut apoi si bebelusa Ecaterina, care de fapt nu mai e o bebelusa, Ana, ce mare s-a facut, merge, wow, trece timpul, zboara ce mai!
Vazut si o Dana, mamica de Paul si Ana, tare slabuta, apoi a lata Dana, mamica de Ian, cu ochelari, de n-am recunoscut-o, apoi o Lora cu breton (nu observasem pana acum)
Vazut si printesa micuta de Laura si Carmen plus Spider-mani si alti copilasi animalute
Ce mai! ma bucur ca v-ati distrat!
noapte buna
Adriana
LoraG76 spune:
Salutare!
Nu mai gaseam subiectul....era pe pagina 3, Adriana l-a dus pe prima...si eu nu mai dadeam de el.
Scuze ca dispar deja, revin.
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Adriana, cum a fost azi la gradinita?
Iustina a plecat azi cu Minni Mouse pe care a primit-o de la o colega de-a mea la ziua ei la gradi..va dati seama cum a carat-o, ca e cat ea de mare...
Mai devreme ne-a facut o reprezentatie la orga si vorbeam la tel. cu matusa-mea...m-a intrebat cine mi-a facut bucuria asta sa-i daruiasca o orga...
Bineinteles, prietenele...ca doar cine ti-o "face" mai bine decat prietenii...
Eu tot n-am selectat poze..la serviciu nu am timp, acasa nu am...nu stiu cand voi reusi...
O seara placuta va doresc!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
'Neata!
Bey, da' o cafea n-ati da si voi...
Ia ghiciti ce facea fie-mea dimineata la 7...Raspuns: canta la orgaaaaa....

O zi buna va doresc!
CARMEN, LA MULTI ANI, sa fii iubitaaaaa si fericitaaaa!!!! 

Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!!
vin si eu la cafeaaaa lora si dau si un capucinno cu multe bombonele de ciocolata ,sa fie ziua cat mai buna!!!!

lora eu zic sa te preg de acu sa o dai la tinere talente pe iustina ca e mare si dupa cum vad progreseaza la orice ora![]()
vezi ce prietene bune ai
![]()
va pup si sa aveti o zi buna .
carmen si stefi