Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura25 spune:
La multi ani, Carmen! Iti doresc din suflet sa ti se implineasca toate visele, sa ai toata familie sanatoasa si vesela, prietenii aproape si spor in tot ce faci 
Multumim de intrebari, copii sunt mai bine. Tot mai tusesc, dar mult mai rar si mai 'plin', isi curata gatul. O sa fie bine. Sunt pe fuga, cu spioni in spate. Va pup!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Carmen, la multi ani! Sa fii fericita si iubita! 
Foarte frumoase pozele de la ziua Iustinei! Ii sta bine Danei cu ochelari! Se vede ca v-ati distrat!
Si eu l-am dus ieri pe Stefan la doctor, are faringita, asa ca ne-a trecut pe antibiotic. Scoate niste perle copilul asta cateodata ... ieri, cand am trecut pe langa gradinita si-a pus mana dramatic la ochi si mi-a zis "vai, nu-mi vine sa cred! nici nu pot sa ma uit!" nici nu stiu de unde le scoate...
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Uf, ce repede se mai intuneca.Cand am plecat de la servici era deja noapte si aveam un chef de
, dar odata ajunsa acasa am intrat sa vad ce mai faceti.
Merg sa
din urma
Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI, Carmen!
Iti doresc sa ai parte numai de impliniri, sa te bucuri de printesa ta si sa fii iubita!
Eftimie C. spune:
Bravo Lora.Superba petrecere!
Am vazut poze 
Emma sa-ti traiasca flacaul!Voi de ce nu v-ati pozat mai de-aproape, ca tare-mi pare ca va cunosc.
Aurrora de pozele lui
Matei nici nu mai vorbesc.M-ai facut sa poftesc la un bb mic 
Lora ce d-ra mare si frumoasa ai.Si rochita superba!L-am zarit si pe tati ![]()
Carmen, Stefi a ta e o dulce cretolina, ca de obicei.
Ana fetele tale au crescut.Ecaterina merge si e tare ochioasa, iar Casandra a revenit la bretonul ala nebun 
Laura am zarit-o pe Bianca, motata ca de obicei si m-am speriat de Spiderman-Rares.
Dana iti sta foarte bine cu ochelari si Ian e tare dulce.Ia spune-mi, mai pupa pe toata lumea?
Dana in prima faza ma intrebam cine e baiatul ala mai mare, ca apoi sa o vad pe Ana si sa realizez ca era vorba de Paul.
Vazand pozele am constatat ca noi nu ne-am intalnit niciodata.Hm, care erai tu?
Putine poze.Mai vreau
Of, ce rau imi pare ca nu a fost si Edi,Tare s-ar mai fi bucurat.
Noi i-am facut ieri externarea, pentru ca a terminat injectiile si a trecut la pastile Zinnat, pe care nu reuseste sa le inghita si e tare greu si plange...si mai e si la mama, departe de noi 
Eu ziceam ca-mi revin, dar m-a vazut azi doctorita la servici si tare nu i-a placut cum arat.M-a ascultat la plamani si mi-a recomandat o noua serie de antibiotice (a treia in doua saptamani) 
Sper sa o scoatem la capat cu bine.
LoraG76 spune:
Cateva poze de la ziua Iustinei:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-11-01/08:44:15
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Eftimie C. spune:
Frumooooooos!
Si-am vazut-o si pe Allexa cu Razvanel 
Si cate floricele si inimioare 
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
CarmenE, multa sanatate tie si lui Edi! Spera sa ii treaca repede. 
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana1980 spune:
Buna dimineata
carmen La multi ani! Fericire, bucurii si afacere infloritoare
Scuze de intarziere, dar ieri nu mi-a mers net-ul![]()
Multumim pt aprecieri si laude
N-am apucat sa citesc din urma nimik....
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
multumiri si aprecieri pt urari,vin si eu la o cafea,cam tarziu dar vin si sa stiti ca mai am bombonele de ciocolata!!!va astept
carmen,multa sanatate sa aveti!!!!imi pare rau sa aud ca de asa mult timp sunteti bolnaviori mai ales edi

va pupicesc si mai revenim
carmen si stefi