Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Bine ai venit pe lume, Anna!

Fetelor, va multumesc pentru incurajari! Nu numesc, pt ca sigur uit pe cineva.
Diagnosticul de hipertiroidism nu e pus, Sebi e suspectat, si analiza care va infirma/confirma e gata abia miercuri.
In rest analizele sunt bune...cu ficatul e totul in regula, deci icterul nu e o problema, e unul fiziologic, prelungit!
Cu hernia, dupa o zi cu banutzul la buric, aseara la baita , cand l am dat jos, deja se vedea imbunatatire...
Ma rog ca rezultatul de mierc sa infirme diagnosticul!In caz ca totusi va fi pozitiv, dr a zis ca e bine sa fie decsoperit acum, in luna mica, pt ca , cu tratament, totul revine la normal!

Ce stiti de CD? Eu nu am citit tot din urma, ziceti-mi, va rog, daca e bine!
pe toate!

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilita2077

buna sunt adina si sunt noua in grup.am nascut pe 15.09 un baietel de 3.570kg si 50cm

Pupici, scrie repede vreo 10 mesaje ca deocamdata esti moderata si nu apari in timp real!

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Repede sa profit de cel mai fericit moment:baietii dorm sincron!

Nasterea a fost una la care ma asteptam (cezariana) si poate avand o experienta pozitiva in spate am fost mai motivata sa ma mobilizez rapid sa cobor la bebele meu scump si drag. Deja cezariana e undeva in trecut, durerile au trecut ca prin farmec cand am vazut minunea langa mine.
Ne-am vazut pt prima data vineri, eram intinsa in pat si intra asistenta cu un ghemotoc in scutece albe de panza si mi-l pune direct la san...cu o sarguinta de nedescris, fara sa deschida ochii tragea de parca asta facuse o viata....si de atunci lapticul meu il hraneste suficient.
Ce am simtit? Ca inima imi plezneste de bucurie, fericire, implinire ca de acum inainte asta e familia mea pentru toata viata. Eu centru universului feminin si cei trei barbati din viata mea care ma vor iubi pe mine:mama, sotie, prietena...
Am ajuns acasa cu o punga plina de cadouri pentru Dragos de la David,a fost asa de incantat incat a uitat de el, timp in care l-am alaptat si a adormit dus vreo 3 ore, cand ne-am pupat si iubit la nesfarsit cu Dragos.
Asta e povestea pe scurt a ultimelor 9 zile!

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Mamici, bebici, burtici!

S-a nascut Anna de Piersicutza!

Sa iti traiasca printesa, iar tie recuperare usoara!

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anna de Piersicutza, bine ai venit pe lume! Felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutul.

Adina, bine ai venit pe odiseea noastra, sa-ti traiasca puiutul.

300, e dragalasa foc fetita ta . Si ce misto sunt comentariile la poze!

Boo, sa stii ca si Carla face foarte mare circ cand face kk, chiar am intrebat aici pe forum daca se mai confruta cineva cu asa ceva. Si nu inteleg de ce, doar e moale si nu se pune problema de constipatie - face cel putin o data/zi. E un mister. Si plange saracuta de zici ca o intepi. Si in 99% din cazuri ii vine kk cand mananca.

Sanziana

Aly, sper din tot sufletul ca grasunelul tau sa fie bine

Miruna, toate bune?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu ii dau lapte praf pt ca nu se satura cu laptele de san si nu vreau s-o chinui cand ea urla de foame dupa 90 ml de lapte de san. Ii dau praf fara prejudecati, important e sa fie ea sanatoasa, si in rest ma mulg si ii dau si laptele de san, ca sa o ajute atat cat se poate.
Ceai ii dau Baby Calm, e de la Fares, ii dau intre mese daca cere, laptele praf nu calmeaza si setea asa cum o face laptele de mama, si eu de ex noaptea ii dau numai praf si ziua ma stradui s-o fac sa inghita si laptele muls de la mine. Am foarte putin lapte oricum, la 6 ore abia scot cu pompa electrica, dupa multe transpiratii, 100 ml. La inceput am pus-o si la san, dar nu sugea suficient (de fapt nici n-avea ce) si ma usturau mameloanele ingrozitor, asa ca am renuntat. Pentru mine cel mai important e sa fie ea multumita si sanatoasa. E drept ca ma mai simt deprimata ca nu sunt in stare sa ii asigur copilului meu ce are nevoie din surse "proprii" dar imi trece cand o vad zambind satisfacuta si satula in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilita2077 spune:

va multumesc.il cheama alexandru, este nascul la ora 0:15, apgar 8 la-am nascut la termen 39 de saptamini
avem si noi o problema de cateva zile nu facem caca decat cu supozitor, am baut si ceai de musetel, am incercat toate metodele si reusim deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetele care ati facut cezariana ce calmante ati luat pt durerile groaznice de la operatie?

poze
Just Me

Mergi la inceput

Sanziana bine-ai venit acasa, mamai implinita! Super experienta si frumoasa familie. Ma bucur ca te-ai refacut asa de repede.

Aly_c, sper din tot sufletul ca puiul tau sa fie bine. Chiar de-ar fi rezultatul pozitiv la test, se va vindeca reepede, vei vedea.

Multi pupici. Pe mine m-au sunat la 2 de la servciu sa vada cum mai sunt si eu credeam ca e seara, nu mai am deloc notiunea timpului.

Tati s-a facut expert in ragait. La mine nu scoate asa debine cum scoate la el!

Pe de alta parte, a pus Raluca mana pe suspensia de Sab simplex si si-a dat cu ea pe maini. Ieri la baie s-a spalat cu sampon de bebelushi :) si mai nou spune ca ea e mica. In mare s-a acomodat bine cu printesa mea, chiar s-a dus intr-o zi la ea sa o impace cand plangea si eu eram la masa, dar e totusi un copil mic. Sunt curioasa cum va reactriona cand plecam si ea abia se va obisnui cu prezenta bebelusei.

Sunt cam suparata ca nu apuc sa ii fac masaj la baie fetitei ca mama se misca prea repede sa nuo lase dezbracata. Si chiar as avea nevoie a o masez, avand problema aia mcia cu piciorusele... Pe de alta parte, termomentrul meu s-a oprit la 25 de grade dar cred ca e mai racoare de atat. E un amarat de termometru cumparat la repezeala si mi-e teama ca nu arata exact temperatura, desi nu inteleg de ce, e un mecanism asa de simplu totusi...

A si sa nu uit, iepurica, lasa morcovii aia deoparte, va fi totul bine, vei vedea.

LE: Anca

de Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Mie doua zile dupa cezariana mi-au facut ei calmant in cateterul de epidurala, apoi mi-au dat algocalmin fiole, singurul calmant permis in lauzie care nu ajunge in lapte. Mi-au facut si injectii cu algocalmin, l-am luat si pe gura si chiar m-a ajutat.

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput