Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cum e Felicic? Nasti in direct? Daca te mai tii 8 ore intri in garda buna, daca nu il scoli un pic pe Tutu din somn, macar sa stie de ce-l doare capul (ia si un antinevralgic cu tine, just in case).
Mai da-ne semne, eu nu mai am somn, astept sa vad daca nasti in fata computerului si in fata muschiului de porc umplut!

Fetele cu dubii care mai de care (despre alaptat, daca se satura bebe, daca e laptele bun si altele) va rog cititi pagina www.drjacknewman.com/help/Breastfeeding%20Myths.asp" target="_blank">asta de pe site-ul deja numit pe forum...e f f interesant, mi-am mai lamurit si eu multe chestii si chiar e incurajator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Felicic
Sa dea Dumnezeu sa iasa cum vrei tu!!!

Ilia multumesc ptr incurajari!

38+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

in continuare, dupa ceas, la jumatate de ora contractie, nu foarte dureroasa, mai degraba incomoda si asociata cu senzatia de a merge la baie. Asta se intampla de pe la 18,30.
Sa stii ca ma bag la o felie subtire de muschi

oricum cer clisma, nu as putea sa ma fac de ras pe acolo, plus ca m-as gandi tot timpul sa nu patesc vreun accident.Daca eram vreo constipata din fire, rezolvam eu cu supozitoare, dar asa...

m-am dushat, cremuit, definitivat bagajul, si acum al meu zice, hai sa ne culcam ca maine AVEM treaba

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Alexa si Mami si Bitza2008 multumesc si voua ptr. incurajari!

Gargaritza
unde esti?

38+

Mergi la inceput

Felicic esti super haioasa . Nici acu nu stai linistita... poate vine totusi Vladut pana maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

preety: nu ai somn?
io ma gandesc ca pot sa dorm intre contractii

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna de aici de sus de pe colacul primit cadou dar din pacate care se si desumfla repede....si tre sa chem macaraua sa ma ridice si sa mi l umfle la loc.
Am intrat doar sa va citesc, sa nu credeti ca am abandonat corabia...insa chiar ma doare nene...in rushinica si rau.De la un bebe de 4 kg la ce puteam sa ma astept?
Feteleor nu am cuvinte sa desciu ce sentimente imi trec prin cap..ochi...muschi...inima..ficati ..creieri..piele si oricare alt component al corpului meu, atunci cand ma uit la maimutzica mea mica.
Dupa zile de chin, in spital unde nu te baga nimeni in seama...cu o grama de bani dati, dupa zile si nopti petrecute intr o rezerva cu plata unde nici eu si nici bebeluna nu am dormit mai deloc, am ajus acasa unde totul a capatat o alta dimensiune.Am reusit sa dormim ...chiar bineee de unde la spital am plans non stop ca ne era fomica si nimic nu ne convenea...am simtit imediat faptul ca acasa e acasa si ca era momentul ca linistea sa ne invadeze si noua sufletele.
M am apucat sa scriu povestea nasterii care pe o parte e tare frumoasa si de neuitat iar pe de alta parte cu aceea parere de rau ca traim in Romania si ca sistemul medical inca sufera si din pacate si noi cu el.
Deocamdata ma refac...destul de greu...am impresia ca mi au extirpat rusinica de acolo.
Azi am fost la scosul fireleor..valeu zici ca aveam litza cusuta ...ce duere vai vai...si cineva ma intreaba de ca am fost cusuta pe dinauntru cu fire absorbabile si afara nu, cica asa se face de fel.....nici eu nu stiu sa dau un raspuns la aceasta intrebare, dar tare am fost chinuita.
Dar nu vreau sa ma plang f mult caci fericirea de a o avea pe bb acasa nu se compara nene cu nimic.
Acum inchei acest discurs ...urmand ca vreodata cand ma inzdravenesc de a binelea sa termin povestea nasterii si sa o spun cu glas tare tuturor...FATA MEA ESTE MODEL

FELICIC TZINEM PUMNII STRANSI DE AICI DE LA FETITZE.Fii tare toate trec cand iti vei vedea papusha.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hai ca am postat ca vita de 2 ori si am si sters mesajele din greseala - la unu imi tot spunea ca n-am permisiune sa-l sterg. Am incercat cu al doilea si au disparut amandoua. L-am editat in word de data asta dar nu-l pot posta ca in sufragerie doarme soacra-mea.

Feli cred ca poti face si o baie. Ce noroc pe tine ca vin contractiile la 30 de min, chiar poti dormi.
Legat de supozitoare, de-alea iti dau si in spital. Dar e mai bine sa ai tu, se pun cam la 8 ore. Mai ajuta o sticla cu apa inghetata invelita in prosop si pusa in zona cu pricina. Toate astea dupa ce nasti desigur.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bebelina mea are colici :( si e o mana de om... E asa aiurea... S-a linistit dupa baita, sper sa tina.

Preety

Noapte buna!

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic nu stiu cum dar eu reuseam sa dorm intre contractii si cand erau la 5 minute distanta. Dar eram la spital in sala de monitorizare si ma indopau cu oxigen.

E trecut de miezul noptii, e deja maine.

Nikolici bine ai venit acasa cu printesica. Iti doresc refacere usoara!

300 bebelina cu colici.

Piti s-a trezit si a papat un pic, acum ne punem iar la somn, sper sa dormim cat mai mult in noaptea asta.
O noapte cat mai linisita va doresc. Felicic sa fie asa cum iti doresti.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput