Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 18
Nocom spune:
rezolvat!!!! 
mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
_irina_ spune:
Simondina super site-ul, ma fac doctor in alaptare dupa ce termin de vazut toate filmuletele.
Numai sa mai am laptik sa experimentez si practic ce citesc.
Deci bebelina are 6 saptamani si iar avem puseu de crestere.
Momentan merg pe ideea ca ii dau lui bebe laptik de la mine cat se poate, suplimentez cu lapte praf cand nu se mai poate, o sa ma bucur totusi ca am reusit in primele lui sa ii dau laptik de la mine. Nu ma mai stresez, am avut o perioada buna in care am plans si m-am suparat din cauza lapticului, m-am speriat ca o se il pierd irecuperabil din cauza supararii dar nu puteam sa ma opresc din plans.
Acum lucrez la psihic. Sau cel putin incerc sa lucrez la asta.
Stiti cumva ce se poate lua pentru dureri de cap?
fericita de
- Andreea
felicic76 spune:
fetele, eu am contractii la 30 min, dupa ceas. Rezist oare pana dimineta?
Vreau sa-mi fac baie, sa stau cuminte si sa fac doar dush?
300: eu am cerut la farmacie si farmacista mi-a spus ca nu sunt indicate. Am luat-o ca atare si nu am cautat prin prospecte.
kid: pentru binele meu sper sa aiba dreptate dr, sa aibe in jur de 4000 gr,(daca se poate si vreo 200 gr in minus) daca are mai mult, am pus-o![]()
Multumim tuturor de galerie!
edit:Primul stadiu al travaliului este cel de dilatare si este impartit la randul sau in trei faze:
Prima faza este faza latenta, si care pentru majoritatea femeilor este si cea mai usoara dar si cea mai lunga. Contractiile pot sa fie la o distanta de 30 min dar nu rareori sunt si la cca 5-10 minute. De obicei acestea nu dureaza mult, in medie 30-45 secunde, uneori chiar mai putin. Faza aceasta dureaza de obicei cam 8 ore la primipare, dar poate dura si cateva ore sau chiar cateva zile. In timpul acestei faze colul incepe sa se scurteze si sa se subtieze. In curand el se va “sterge” (nu te speria, nu dispare, este un termen obstetrical folosit pentru a descrie starea colului) si orificiul cervical se va dilata. La sfarsitul acestei faze el poate avea o dilatatie de cca 3-4 cm.
39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
_irina_ spune:
Felicic, fugi la doctor, numai vezi sa nu uiti vre-o cratita pe foc!
Hai ca scoatem agitelele!

FELICIC 

fericita de
- Andreea
felicic76 spune:
da" nu plec acum, mai stau, deocamdata sunt la 30 min, daca se indesesc si nu le mai suport sau mi se rup membranele, altfel nu ma misc de acasa. Oricum este liber in oras ca este noapte, ajung imediat la spital, va spun ca inca nu este cazul

irina: mancarea-i terminata de mult, am mancat limba, dar am facut si muschi de porc umplut, cu cartofi
, asta vroiam sa mananc acum, ma abtin totusi
, am si supa de vita
daca nu mai rezist de foame.
fac dush totusi, nu baie![]()
39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:

[FELICIC

Si vezi ca nu povesteste nimeni cum e prima faza la col deja deschis
_irina_sigur ca o sa ai laptic, o sa vezi. E ft bine sa lucrezi la psihic - nu mai plange sa consumi apa !Creierii, odihna si lichidele sunt cel mai bun stimulent pt laptic as putea spune
Si
Nerantula spune:

NASTERE USOARA, FELICIC, SI VLADUT PERFECT !!!! 

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...