Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 15
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Ma iertati ca dau buzna aici, dar vreau sa-i las un mesaj lui Felicic
Feliiiiii, ce faci? Ma lasi singura pe baricade maine? Faza tare e ca am si eu cam aceeasi secretie, dar nici o contractie
Hai ca scot agitatele
sabinel spune:
dragelor, ce alta suspensie poate inlocui glicerina cu stamicin? tocmai mi-am bagat si eu nasul in ea, ca sa nu zic limba si e scarboasa rau. daca unui adult ii da asemenea senzatie ce sa mai zic de un sugar? a mea vomita si pe nas dupa ce-o ung.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
lala77 spune:
Feli, bafta si de la mine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Nastere usoara si bb mancacios!
Sabinel, poate vomita pt ca nu-i place senzatia aceea pe care o are cand ii bagi mana in gurita (sau tifon). Daca ia suzeta, pune-i pe suzeta si da-i, iar daca nu, pune putin pe san sau biberon. Chiar daca nu-i va ajunge peste tot in gurita, macar vezi de ce vomita.
baby_boy spune:
M-am intors fetelor..duminica am iesit din spital impreuna cu ubitu lu mama RAdu GAbriel...n-am timp de nimic..doar tzitzi..care nu ne ajunge..mai bagam si lapte praf...facem cacuta..apoi iar pipi...apoi iar vrem mancare... e o dulceata.
Felicit toate noile mamici si urez noroc gravidutzelor...nu stiu cand o sa apuc sa recuperez si sa scriu povestea nasterii, sa pun pozici. ..dar o sa ma straduiesc....va pup pe toate si va iubesc mult..datorita voua am stiut multe lucruri care mi-au folosit legate de bebe..si de nastere.
Mamica fericita de baietel frumos
39 radu
AMR 9 ZILE
pozici
atat mai e pana vine Radu
sanziana27 spune:
Feli nastere usoara si un bebe sanatos!
Fetelor am pus si eu cateva poze , le vedeti la semnatura, ca pe boboci mi-a dat eroare si nu am putut intra!
Eu deja am dat aproape tot jos, ar mai fi 2 kg, dar nu vreau sa le pierd, ci din contra sa mai pun 2-3 kg si atunci as fi complet multumita!
Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
poze noi cu David
lala77 spune:
Cristineescu, imi pare rau ca esti asa suparata. Incearca sa te relaxezi ca e mai important decat multe lucruri. Nici mie nu mi se pare o tragedie un biberon seara. Exista la Sensiblu niste biberoane din care bb trage foarte greu. Sunt facute special sa nu refuze sanul. La o prietena de-a mea au funcionat bine.Eu inca nu l-am incercat ca suge numai la san Anna deocamdata. In rest, cred ca trebuie sa bei multe lichide si sa te odihnesti.
Din cate stiu eu, daca bb adoarme la san dupa ce a supt putin trebuie trezit sa pape. Si faci chestia asta pana cand doarme asa de tare ca nu-l mai poti trezi deloc. Atunci se spune ca-i satul. Si asa reusesti sa-l faci sa doarma mai mult intre mese. Poate daca incerci asta se umplu si sanii mai bine daca se mareste intervalul si nu-i mai dai bibe la fiecare masa.
Si ar putea sa mai aiba un puseu de crestere cand suge aproape continuu si ai impresia ca nu se satura. Asta de obicei dureaza cam o sapt maxim si se intampla la 2 sapt, 6 sapt ,3 luni si 5 luni si mama are impresia ca n-are lapte destul si e tentata sa renunte.
Sper sa treceti peste asta cu bine.
alexa si mami spune:
baby boy, bine ati revenit!
sanziana, sa va traiasca puiutii! ce razaret e david:)))
laura, emotii nu am mai intreaba-ma dupa 27 cind pleaca dr
alexa simami
felicic76 spune:
tot pe aici sunt contractiile sunt, dar nu s-au indesit si in continuare ma doare jos, osul pubian si am senzatia de a merge la baie .........unde nu se intampla nimic
Poate nu se intampla nimic pana maine, iar daca m-as duce la monitorizare si m-as pune la aparat, sigur nu ar mai fi niciuna
sanziana: vazut poze cu Davidutul!
bebe: stai calma ca ne vedem oricum il punem maine la treaba maine pe Dr.T
39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei