Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dragelor de maine fac ce n-am facut in viata...intru la dieta...prea ma deranjeaza kilogramele astea desi toti zic ca nu se vad niciunde eu le vad. E un fel de dieta si ajuta la eliminarea toxinelor..trebuie doar sa beau apa dimi pe stomacul gol
Feli vineeeeeeee! Doamne ajuta sa fie totul bine
FELICIC

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

FELICIC, bafta multa maine.......sau azi!!!!!
Chiar daca nu au inceput contractiile, si iti induce nasterea nu inseamna ca o sa dureze mai mult. Eu cand m-am dus sa nasc nu aveam contractii, aveam colul inchis si nici un semn ca ar venii pitica. Insa aveam 40 de saptamani si obesia ca pitica nu prea mai misca si ca ma invinetisem in jurul buricului (de fapt erau niste vergeturi proaspete...) Mi-a provocat nasterea, mai intai mi-a facut perfuzii cu ceva care sa imi provoace contractii si sa ma dilate, dupa juma de oar au si inceput contractii la 3 minute si dilatatie, dupa o ora mi-a rupt membranele si in total dupa 4 ore am nascut!! A durat putin dar cum nu mi-a prins anestezia a fost foarte dureros si stiu exact cand m-a taiat, cand m-am rupt (ca am si o ruptura) cand a iesit pitica, cand m-a cusut in amble locuri...

Oricum ideea era ca tu ai deja colul scurtat, moale si deschis. Daca iti rupe membranele, in 2 ore nasti!!!bafta multa!!!! Va asteptam sa reveniti acasa cu povesti minunate!!!!

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

babytza si eu mi-am luat pompa de la chicco si este ingrozitoare!!!!! Abia trage si e foarte dureros. Eu aveam la Matei o pompa electrica fff buna dar din pacate nu o mai gasesc. deci daca iti raspunde cineva ce pompa e buna sa-mi spui si mie ca ma intereseaza. eu am mult laptic si vreau sa pun la congelator pentru zile negre, sau daca se intampla sa trebuiasca sa plec pe undeva fara piticutza.

Te pup

mami de Daria Anastasia

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu am pompa manuala de la Avent - Isis si sunt multumita de ea.Dar nu am comparatie....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Eu cu kg incep sa stau bine. In sarcina am pus 5,5 kg, din care pitica a avut 3,5, iar lichidul si restul... nu stiu...ca nu prea imi ies la calcul, se pare ca de fapt am slabit in sarcina asta. Oricum am iesit din spital cu 2 kg mai putin decat aveam inainte de a ramane insarcinata iar de cand sunt acasa am mai dat jos 3. Deci slabesc, slabesc, slabesc....

Sa nu interpretati gresit mesajul meu, nu ma laud, doar ca eu sunt fericita ca slabesc asa, deoarece aveam multe kg inainte sa raman gravi, deci am de unde da jos si inainte de sarcina nu reuseam cu nici un regim sa slabesc. Daca stiam faceam fetita de acum 3 ani!!!!

Am constatat oricum ca fetele care pun mai multe kg le dau jos mai repede decat cele care pun putine....so

mami de Daria Anastasia

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am gasit la odiseea iulie-august un www.circumcizia.org/sfat.html" target="_blank"> link despre decalotare.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello mamici si burtici, in primul rand vreau sa felicit noile mamici, sa fiti sanatoase, sa va refaceti repede si sa aveti pui sanatosi si papaciosi.
Eu am iesit din spital dupa o saptamana de antibiotice, mai exact 3 tipuri, cu toate astea febra imi aparaea in fiecare zi/seara, pana la urma mi-au dat drumul acasa cu tot cu febra si din fericire ma simt mai bine, nu a mai aparut nici febra careia nimeni nu-i dadea de cap (eu tind sa cred ca a fost si de la sani, pentru ca dupa externare am luat pastile pentru ablactare, desi in spital mi-au tot examinat sanii si au zis ca nu are cum sa fie de la ei, cum mi-au dat drumul am fugit la sanador si am facut eco inclusiv la sani care au aparut inflamati, desi nu simteam nici o durere nimic). Acum am ramas cu dureri de burta si uterul multa marit (asa mi s-a zis), nu stiu cand o sa se retraga,burta e cam de o sarcina in 5-6 luni, asa ca citesc despre cum ati dat jos kg si...., eu am de dat jos 10kg, dar abia ma tarasc prin casa asa ca nu se pune problema nici de centura, dieta sau exercitii, cel mai rau ma supara ca nu prea pot sa-l tin in brate pe Mikul, care are 4.800, e un gras si soacra l-a invatat in brate, pe langa asta mai e si agresiv cand ii e foame si imi da cate un picior in burta
Cum toate astea nu erau de ajuns, de o saptamana ne chinuim sa gasim apartament de inchiriat si 90% dintre anunturile de pe net sunt fictive, unii ne-au mai pus si pe drumuri si cand ajuns au zis ca s-a inchiriat deja
Cam atat despre noi, ma bucur tare ca Mikul e bine, eu o sa raman cu el aici la socrii inca o saptamana, intre timp tati cauta casutza, asa ca saptamana viitoare incerc sa va mai scriu

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

cristineescu ti-au cam spus fetele tot ce era de spus. Nu e o nenorocire bibe de lapte praf. Dar tu ii dai sa pape culcat dupa baitza? Daca nu incearca - teajuta si pe tine sa te relaxezi si poate e mai bine. Eu am mai observat ca daca fac dus inainte de a-i da sa suga se intampla un miracol in sensul ca suge ft bine si din tzatza bretea ca sa zic asa - de 2 ori mi s-a intamplat. Ce am mai citit si experimentat cu succes a fost terapia de 24 de ore - cand dimti ca nu prea mai e laptic stai bot in bot cu bb 24 de ore favorizand la max contactul piele la piele. Eu am dormit toata noaptea cu ea in pat si am tzinut-o in marsupiu afara. De 2 ori am facut si a mers. Oricum iti mai trimit aici un link despre alaptat care are niste filmulete ft clare despre pozitie, supt corect/incorect - pe mine m-a ajutat mult http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp. Cand sunt sanii mai goi e ft important sa fie corect asezat bb la san, altfel nu scoate nika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am citit prin cate a trecut bebeica lui a-rose,tinem pumnii sa fie totul bine d-acum inainte
feli

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Pupici la toate mamicile care deja isi tin puiutii in brate si pentru toate gravidutele care isi asteapta cu nerabdare sa isi stranga in brate puiutii!!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar iata ca acum in putinul timp de care dispun, am intrat si eu sa anunt vestea ca deja ne tinem puiutul in brate!!
Este un miracol de fetita cu numele Alissa si s-a nascut pe data de 22 septembrie!! La nastere a avut 3.900kg, 54,5cm, si s-a nascut prin cezariana!! Ma puteti trece si pe mine in listuta cu datele fetitei mele, va rog!! Multumesc si multi pupici!!

mamica fericita de Alissa

Mergi la inceput