Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
Z_IULIA spune:
VRABIUTA sa-ti traiasca sotul si sa aveti parte de multi ani fericiti !
BraveGirl ce sadica esti! Chinui omul...
Imi place cum s-a vazut cursul din punctul lui de vedere !
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
Alexa.1983 spune:
Eu nu am vrut sa ma bag la deschis capitol sau la modificat ceva din listutza...ca sa nu supar pe careva care se ocupa de asta...sa nu apara discutii...nu de lene sau rea intentie....
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 35+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------
AMR 4 sapt
mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav am fost ametita eu (se pare ca-s mai gravida decat altele), cand am editat in lista; de altfel, cred ca nici greutatea n-am nimerit-o. Da' de ce nu intrati voi (inclusiv Alexa) sa rectificati eroarea, ca doar aveti parola?????? 38+Antonio-Gabriel Mami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Nu stiu sa fac capitol nou dar sa fac modificari in lista stiu sa fac. Vreo doua saptamani sunt lipita de calculator pt ca mai dureaza poana la cezariana. Si cred ca de acum si tu te cam pregatesti sa-l intampini pe bebe Antonio. Asa ca ma ofer sa fac modificari in lista. Daca sunteti de acord, astept parola in PM. Pupici
PS: Cred ca ma pot descurca si cu capitol nou, o rog pe Maria sa ma ajute.
Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
malinas spune:
Vrabiuta, la multi ani sotuli tau. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.
Am primit pe email de la o prietena o petitie ce sustine promulgarea legii ce prevede 85% din venituri pt CIC. "Da, s-a votat de catre Camera Deputatilor in data de 15 Octombrie 2008!
Urmeaza etapa promulgarii de catre Presedintele statului.
Fiind an electoral nu ar trebui sa fie o problema...
Vom intampina oare probleme in ceea ce priveste implementarea?
Ca atare, te rog sa semnezi petitia de mai jos pentru a dovedi solidaritatea si dorinta de a trai intr-o tara civilizata condusa de catre oameni care isi respecta semenii.
Speranta continua...
http://www.petitieonline.ro/petitie-p04502042.html
PS: te rog semneaza si trimite prietenilor si familiei tale si iti vei multumi mai tarziu!"
Daca aveti timp si chef poate e bine sa semnati si voi.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
36 s + poate Vlad (dar mai negociem)
loren@ spune:
Dandusa frumoasa burta...oricum nu am vazut nicio vergetura!
Creatza mai ai nitel si iti vezi si tu puiutul care sta foarte bine la kg...eu astept ziua de luni sa vad cum mai stam...nu stiu dc am asa emotii...ma enerveaza treaba asta!
Mie nici nu mi-a zis T cum e colul sau placenta...pur si simplu a zis ca e ok...as fi vrut sa stiu totusi mai multe detalii!
Bianca Andreea
Larisa Elena37+
A M R numai 3 saptamini
babyzapi spune:
Fetelor care stiti cum se face o ciorbita de pui?
Pe net m-am uitat si nu-mi place ce am gasit...cu fasole verde, cu varza...
Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
AMR 4 SAPT
babyzapi spune:
Ramo felicitari pt DVD. Asteptam sa-ti vedem si pozica in ziar
Creatza si BB tau e grasunel....ce super ca mai ai asa putin si gata!
Cu sfaturi pt o ciorbita de pui nu se risca nimeni?
Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
AMR 4 SAPT
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Ramo felicitari pt DVD. Asteptam sa-ti vedem si pozica in ziar Creatza si BB tau e grasunel....ce super ca mai ai asa putin si gata! Cu sfaturi pt o ciorbita de pui nu se risca nimeni? Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas Primul nostru AMR 4 SAPT |
puiul il pui separat la fiert intr-o oala...
dupa ce da intr-un clocot il vei adauga in oala cu legume
in oala de ciorba pui apa, ceapa, morcov, ardei, albitura, si ce mai vrei tu... in ordinea asta
adaugi si cartofi daca vrei, si carnita dupa ce a dat in clocot in celalta oala (eu asa fac de cand il am pe alexandru)
cand e aproape gata pui fidea;
cand e fiarta fideaua pui bulion, zeama de lamaie sau bors daca vrei acra...
dupa ce ii iei focul toci si "verzitura" leusteam patrunjel, telina.. orice
aaa. am uiat de sare
cam asta este
am scris in viteza, k plec la medic
pofta buna
35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
dandusa spune:
Babyzapi,
nu-s f priceputa la bucatarie,dar ma straduiescsa nu zici ca nu ti-am zis...
pui carnea la fiert,lasi sa fiarba cca 15 min,iei spuma...,adaugi ceapa,ardeiul,morcovul tocate,lasi sa fiarba cca 10 min,apoi pui cartof,dovlecel si vegeta,mai lasi sa fiarba 10 min,adaugi rosiile decojite si date prin razatoare,mai lasi cca 10 min...la sfarsit patrunjel tocat...si-i gata supaaaa
eu am un maaaaare fix cu fiertul legumelor pana uiti de ele...,incerc pe cat pot sa le fierb atat cat sa fie comestibile,nu sa se distruga si mama vitaminelor si sa iasa un piure de fapt...,deaia tot zic "cca 10 min..."
Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
nebunica-zapacica spune:
Burtici, nu stiu daca aveti site-ul www.mommy-tools.com/contraction.html" target="_blank">acesta sau nu, nu-mi aduc aminte de unde l-am luat, e util in monitorizarea contractiilor ca sa nu mai stam cu ochii pe ceas numarand minutele si secundele
36+ Victor Nicolas
AMR 4 SAPTAMANI!!!