Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusul si Dandusa multumesc pt reteta. Gata ma duc la piata si ma apuc de gatit.

Spiridusul bafta la medic.

dulce.

Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, nu am modificat pt ca am crezut ca daca am lipsit , nu am citit eu unde s-a scris despre nastere. Chiar in mesaj scrisesem ca trebuie sa citesc ca sunt in urma. Zilele trecute mi-a explicat Maria si cum se deschide capitol nou ( Maria) ca sa ajut si eu cand e nevoie, numai ca tocmai acum am inceput si eu sa ies din casa si nu m-am nimerit prin zona cand s-a deschis capitol. Eu profit ca am colul lung cum n-=a mai fost de cand cu amenintarea de avort si fac si eu ceva cumparaturi. Apoi mi-au revenit si greturile si nu prea ma pot da jos din pat. Si pt modificat/deschis capitol trebuie sa cobor la parter, pt ca in dormitor stau cu un laptop Mac, de pe care nu pot face nimic.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hai tu Ancaaaa

Vrabiuta
La multi ani sotului tau si multa sanatate Liei,sa treaca repede
Bravegirl,
esti tare haioasasotul tau este bun de dat expemplu,f frumos din partea lui ca se implica
despacheteaza repede si asambleaza-le pana la noapte sa ne delectam si noi cu ceva frumos
Andy,
de cand am nascut-o pe Crinuta,numai impreuna dormim...,au mai fost cazuri cand a reusit si tati s-o adoarma...,dar 99% din cazuri vrea cu mine...,a fost alaptata si invatata sa adoarma la san deci iti dai seama ca tati nu prea avea ce sa faca decat sa ne priveasca...
acum la fel,dormim impreuna...,cand va veni Raducu voi incerca sa-l pun in patut pt ca este prea mic sa doarma intre noi,dar mai tarziu cine stie...,probabil ca voi dormi cu ambii
nu as putea sa-mi las copilul nou nascut sa doarma singur in camera...,poate dupa varsta de 3 ani daca da semne ca este pregatit(a),altfel no way...

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Corina, stai linistita! Printre picaturi... mai intru si eu din cand in cand.... Nu intelegeam de ce intrebai, cand era clar o greseala in lista... si ai fi putut modifica direct...
Eu de multe ori nu sunt atenta (ba-s cu ochii dupa sebi, ba suna telefonul, ba mai stiu si eu ce; sa nu mai zic ca de plictiseala m-a apucat harnicia si am inceput sa-mi fac de lucru mai des pe la bucatarie), citesc si daca nu raspund imediat uit si apoi efectiv nu mai am timp sa caut in urma...
Ce frumos scrie sotul tau, sa-ti traiasca!

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

Buna burtici!

Felicitari ptr bb tau Mirtha

sa fie sanatoasa si mancacioasa...

si tu o mamica sanatoasa

36+cu

Mergi la inceput

Mav, se umfla sotul in pene daca ii zic ca v-a placut ce a scris.

Au uitat sa-mi aduca baldachinul si lenjeria. Cica vin luni. Iar dulapul are butoni portocalii si comoda gri ...Tot luni imi aduc alti butoni.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dandusa- am vazut burtosul da' nu am vazut vergeturile!
bravegirl- mi-a placut blogul sotului tau.

anca- scot agitatele pentru tine. multa putere si curaj.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo felicitari de castig...bv...deci sa ne anunti in ce zi apari sa luam si noi ziarul
dandusa am vazut si eu pozicile.. se vede ca esti aproape de termen
bravegirl chiar nu lasi pisica deloc pe afara..saraca chiar ca trebuie sa le trimiti vecinilor nota de plata de la psihologul lui pisi
eu mi-am facut si eu in sfarsit bagajul...deh vb voastra ma ia cu emotii acuma cand il vad gata...
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Wow ce se intampla? A nascut Mirtha? Nu-mi vine sa cred pentru ca ieri dupa-amiaza discutam cu ea despre intreruperea utrogestanului, doze de Fier si Calciu.

Eu am cazut rupta aseara, de mult nu am mai adormit de la 10 seara si pana dimineata, cu intreruperi dar am dormit asa de bine ca m-am apuca sa clatin burta sa o simt miscand ca m-am mirat cum de nu m-a trezit bb.
Si dis-de dimineata am fost la doctor, m-a intors pe toate partile, inima, plamani, secretie pentru streptococ in gat, CRP, urina, hemoglobina.
CRP-ul mi-a iesit 13, infectia scade, cu respiratia nu stau prea bine, hemoglobina nu mai scade ba chiar a crescut de la 10.6 la 10.7 se vede ca iau fier acum, streptococ nu am. In ultimele 3 saptamani am luat 2 kg, sunt multumita ca nu este mult. Pana la 34 de saptamani 14 kg pe cantarul doctorului.

Si in final mi-a dat medical 100% de azi pana vinerea viitoare stau acasa, am predat pe la servici diverse si sper sa-mi mai revin cu oboseala.

Acum de bine ce am negat la doctor am si ceva frisoane si putina febra.

Am primit si rezultatele de marti, analiza de Na si Ca sunt fix la limita inferioara, o sa iau niste Ca in curand iar pentru retentia de apa nu am ce face, se vede ca nu mananc sarat dar sunt buretel. O sa scap de ea dupa nastere.

Revin dupa ce mai citesc si eu din urma. Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Eli, nu o las pt ca vine la mine in pat la mangaiat. E o rasfatata. Cand ma iubeste (asta daca nu e intr-o criza de gelozie) vine si toarce langa burtica si Arianna se agita de zor. Are zile cand daca ma doare tare spatele, vine si doarme bot in bot cu mine. Si toarce de zguduie patul. A suferit f mult cand am fost eu in perioada cu greturi pt ca nu o mai primeam la mine in pat, iar ea saracuta vroia sa stea cu mine. Am mai avut pisici, parintii au 3 la Constanta, dar niciodata nu am avut o pisica asa de afectuoasa. Sa vezi ce ne cearta cand nu vrem sa ne jucam cu ea.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput