Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-au sunat de la babycomfort. Imi vine mobila. Me happy

Mamiseli, Sasha e acum f suparata pt ca nu mai are voie sa iasa afara. Si vine in vizita pe terasa pisica vecinilor, care sta ca un bibelou si da din coada. A mea turbeaza efectiv. Plange, se zburleste....aia parca ii face in sac. Le-am zis vecinilor ca o sa le trimit nota de plata de la psihologul pisicii
Ma bucur ca v-a amuzat sotul si suferunta lui. Eu i-am zis ca nu ma impresioneaza, asa ca trebuie sa vina cu mine. Sadica mai sunt

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Super tare Bravegirl!
Fetelor saptamana viitoare cred ca apar la ziaram castigat la Libertatea un DVD player si trebuie sa ma duc sa-l ridic si cica-mi vor face poza...offf...si eu nu vreau sa apar asa la gazeta...adica burtica e ok, dat fata incercanata si trebuie sa-mi intind parul cu placa ca altfel sta de zici ca sunt muma paduriiO sa ma fac mumoasa ca doar apar cu bebita la purtator la ziar

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mama e fericita ca-i dau ei DVD-ul, ca noi avem...asa o sa vada si ea filmuletele cu bebita toata ziua.

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Cata_Myky, felicitari pt. fecior. Sa fiti sanatosi si cuminti!

Mirtha, felicitari pt. puiutza! Rapida nastere ai avut. Ma bucur ca sunteti bine amandoua, vesele si in forma!

Anes: Bine ai revenit acasa cu bebe Remus. Cum e micutzul? Ce program are? Tu cum te simti?

Dea: Eu sper ca esti bine. Ar trebui sa ne lasi si noua un nr. de tel., sa putem sa-ti trimitem SMS-uri.

Mamici si burtici, am si eu o intrebare. Voi veti dormi cu piticii in camera la inceput? Sau ii lasati in camera lor de la inceput? Cele care sunteti la bebe 2, cum ati procedat cu primul? Eu ma gandeam sa-l tin langa noi in primele 3 luni, sa-l aud ca respira, sa stiu ca e bine. Parca nu-mi vine sa-l las singurel intr-o camera....

Andy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Corinaaaa, ma doare burta de ras, il si vad pe al tau ! Spune-i ca mi-am pus blogul la favorite, ma are printre fani incepand de azi!
Hihihihi, leit al meu , asa facea si el acu' patru ani, cand il caram la cursuri!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
Mamici si burtici, am si eu o intrebare. Voi veti dormi cu piticii in camera la inceput? Sau ii lasati in camera lor de la inceput? Cele care sunteti la bebe 2, cum ati procedat cu primul? Eu ma gandeam sa-l tin langa noi in primele 3 luni, sa-l aud ca respira, sa stiu ca e bine. Parca nu-mi vine sa-l las singurel intr-o camera....

Andy, eu si acum dorm cu Ianca in prima parte a noptii si e ataaaaat de bine! Cu bebe o sa fac la fel, nu am de gand sa-l abandonez singurel in camera lui, cel putin nu in primele luni! Pe urma om vedea si in functie de el. Ianca e atat de lipicioasa si mamoasa, incat nu ma lasa sufletul s-o vad trista ca doarme singurica. Sincer...nici mie nu-mi place sa dorm singura noaptea si sunt adult !

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Corina, intre...... (m-a apucat harnicia, o fi vreun semn?)
am fost ametita eu (se pare ca-s mai gravida decat altele), cand am editat in lista; de altfel, cred ca nici greutatea n-am nimerit-o. Da' de ce nu intrati voi (inclusiv Alexa) sa rectificati eroarea, ca doar aveti parola??????

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

wow, nu-mi vine sa cred ca a nascut si mirtha!

bravo, mamico, sa fiti sanatoase amandoua! sa te refaci repede si sa te bucuri de Eva!

eu am fost aseara la eco si astazi dimineata la doctorul meu. bebe DuDu e bine, are 3 250 si e in continuare foarte jos, cu cordonul in jurul gatului. Colul e foarte scurt, sub 2 cm, iar placenta a imbatranit serios, are grad 3-4.
In urma acestor info de ieri + controlul de astazi doctorul a hotarat ca ne vom cunoaste puiul pe 28 oct!

Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu programari cezariana, pt 28 octombrie. Parca nu-mi vine sa cred ca au mai ramas doar 11 zile...

pup toate burtoasele,

creatza 36+ Tudor

AMR 11 zile

Mergi la inceput

Bebecris, si eu am avut pb. cu placenta la sarcina trecuta si te inteleg tare bine. Stiu ca e greu sa traiesti cu stresul asta, dar o sa vezi ca o sa fie bine. Bebe e mare deja, trebuie sa fii atenta doar sa-i monitorizi miscarile si sa fugi la dr. la primul semn ca nu ii e bine in burtica.
Si acum am placenta gr. II spre III si e "coapta bine", dupa cum s-a exptrimat dr. mea. FOrmatiunea ta e micuta, in comparatie cu placenta, care cantareste peste 500 g, deci nu cred sa fie o pb. chiar asa de mare. Hai ca nu mai e mult si scapi. Si daca bebe e mare, inseamna ca inca functioneaza cum trebuie!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mav da am vazut prima grasanca asa mai da ..cat despre bb-le de la c-ta ...asa ne place
miky-ea bafta azi la doc...sa ne aduci info bune, bune
acaoradea inca facem galerie..saracuta ce se mai chinuie...
bravegirl
vrabiuta La multi ani! sotului cu sanatte si impliniri ...sanatate fetitei tale...
36+Dimitrie

Mergi la inceput