Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Aneeees, mamico, felictari inca o data!!!

Pai te intelegem ca nu ai timp sa intri, cu Remus langa tine
Mi-au dat lacrimile de emotie. Sa va traiasca bebe Remus si sa bucure zilele. Te asteptam cu detalii, cand ai timp. Da-i un pupic pe-o bucutza de la noi

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes bine ai revenit!
sa iti traisaca minunea si sa va bucurati de el...abia asteptam amanunte legate de nastere si viata de dupa cu bb acasa...
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

eva, bine ai venit pe lume, sa fii cuminte si mancacioasa si sa nu-i mai dai mamei emotii!
mirtha felicitari, mamico. refacere rapida si si sa aiparte de multe bucurii din partea evei.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes - bine ai revenit. de-abia asteptam sa ne povestesti despre bebe remus.

dea- dopul? aoleo. pai noi avem acelasi DPN. du-te la dr, fa ceva. nu stiu ce....orice....

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anes, bine ati venit acasa!!!! L-am trecut in lista pe Remus asa cum ai dorit. Pt alte modificari... doar sa ziceti (si de doua ori daca e nevoie, ca uneori e chioara baba)...
Abia astept sa ne povestesti cum au fost zilele acestea!
Uite cum dr nu-i dadea sanse lui bb sa ramana in burtica.... si ai reusit sa nasti mandrete de baiat de nota 10!!! Ma bucur atat de mult pentru voi!

Eli, apropos, 3550g pt o fetita... e peste medie... Vezi, au inceput sa apara si "grasanii"... cum iti doreai tu! [Si ieri, la odiseea de Cta, s-a nascut un bebeloi de 4,7kg, la 39s]

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Mirtha,felicitari pt bebe!Sa-ti traisaca si sa va bucurati de Eva!
Anes,bine ai revenit!Sanatate multa tie si lui bebe!
Bebecris,fii puternica!Mai e putin si iti vei tine minunea grasunica in brate!
Multumesc,Carmendu pt sfaturi!
Eu azi merg la control si am niste emotiiiiiiiiii...sper sa fie bine...sunt curioasa cat mai vrea sa stea bebelina in burtica la mami
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa,fara dureri!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

wow, Mirtha, ce surprizaaaa! Aseara erai asa linistita si azi ... esti cu Eva langa tne!!! Ce fericire! Felicitari mamicii si bebelinei Eva, bine ai venit pe lume, prima noastra briosica grasunica!!!!

manu 31+ +

AMR 5-6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

Doamne cum au inceput sa vina bebelusii! Dupa ce m-am dus din nou la somnic la 7 dimineata, le-am visat numai pe Mirtha si Eva

Bebecris nu ai nevoie de programare pt analizele de sange, te poti duce intre orele 07:00 - 19:00, pe nemancate.

Mar_ysa bine ai venit la odiseea noastra . Si eu nasc La medlife cu Luis Mendez. Am DPN pe 21 noiembrie, dar eu sper sa nasc mai devreme

Dea/red] viata mea, cred ca esti la spital acum, nu? macar pt un control ceva. si baga un sms daca e ceva.

Anes sa va traiasca Remus VREAU poze, veu detalii.

[red]Miky bafta la control !

Isabela fericita 35+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariiii Mirthaaaa,sa va traiasca printesa,sa creasca mare sanatoasa

da doamne sa nastem si noi asa repedeeeee

Anes,
ce bine ca ne-ai scris,abia astept sa citesc primele impresii si sa admir primele pozici cu voi
Wndy,
fugi la dr,nu staaaa ca mie mi-e fricaaaaa
Lorena,
acum am 113 cm peste burtok,vergeturile le aveam de vreo luna dar f mici si pale,acum s-au mai pronuntat un pic ,uite aici cateva poze...doar ca in razele soarelui nu se prea vad clar...

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ANES BINE ATI VENIT ACASA!!! cand poti vrem amanunte. multi lui bebe Remus si nu in ultimul rand si mamicii lui curajoase

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
30+

Mergi la inceput