Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 9
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Dominic!!!
Agho, imi pare rau pentru Andrei.
Din aceasta cauza, nu prea sunt eu de acord cu orele de sport de la scoala, fiindca au unele probe tampite(stafeta, stand in maini, cap, etc...) si copiii se pot accidenta. Mihai face doar baschet, iar Tatiana este scutita(, profa are pretentia sa participe la ora si sa faca exercitii . Pai daca e scutita, ce sa caute dom-le la ora? I-a mai pus si absente ).
Am de facut costume pt. www.frugallawstudent.com/wp-content/uploads/2007/10/halloween.jpg" target="_blank">Halloween, mai trec.
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
flower-power spune:
Miha ,te-ai decis ce pregatesti pt vineri?
Nu de alta ,dar daca nu-mi da prin cap o idee ,cred ca cumpar ceva si gata .Oare martipanul asta se gaseste de cumparat?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Acum am citit ce a patit Andrei ,uooff!!La ce mana ?O sa mearga la sc sau sta acasa ? Il doare ?Saracul copil .Si TB e scutit la sport ,dar el a facut tot timpul ,ca -i place ,vine acasa transpirat tot .Ii gasesc echipamentul ud ...Atat am avut mereu grija sa vbsc cu profesorii sa nu-l forteze .
E bine ca ai reusit sa o iei pe Ana ,acu de cand cu ora de iarna deja cand scapa ei e intuneric bine ...
Sii...? Astazi faci tort ?
Ieri am avut si noi o dupa-amiaza ... 30 de intrebari la romana ,nu va mai spun cat de complexe ,analiza literara dom'le asta in conditiile in care nu au facut inca figurile de stil (personificarea ,comparatia,repetitia,inversiunea ,metafora ...)Rime incrucisate ,imbratisate ,imperecheate ,catren,tertet,distihSi zilele astea au si testare .Din toata materia ...
Mikki2 ,multa sanatate iti doresc ,sa-ti iasa analizele bine .
Andra ,vazut poze ,sooper nasha ,si fina draguta si rochia .Vad ca si Robert e cu mana-n gips
Miha ,deci s-o gatat vacanta .Trebuie sa aflu ce oala folositi voi acolo .Face mancarea singura ?pune si tu un link ca vreau si eu .Unde se gaseste ?
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Agho insanatosire grabnica lui Andrei,imi imaginez cum te-ai simtit,saraca de tine,pe noi parca ne doare mai rau decat pe ei,numa' ca pe noi ne doare sufletul.
Mara ,multumesc pt compliment,in alta ordine de idei ,Robert nu avea decat un pansament elastic pt ca in ziua respectiva avusese doua meciuri pe care apropo le-au castigat,cert este ca intr-unul din ele s-a accidentat din cauza unui baiat mai gras care s-a aruncat peste mana lui,asa ca la el nu e nimic grav.
Ana ce imi place de Alex al tau ce sensibil e,o sa iasa un barbat pe cinste din el,pe de alta parte tare rau imi pare de efortul la care e supus,parca nu se merita?!
Mihaela rock multumesc frumos pt ajutor si va multumesc tuturor pt complimente,adevarul e ca ma straduiesc sa arat bine asa cum in general ma straduiesc sa fiu buna in tot ceea ce fac .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Dragelor, va multumesc pt. compasiune!
Ana68 am vazut pesiajele de toamna. Superbe, ce sa spun?!... V-ati aerisit ff bine si ati dat nas in nas si cu zapada.
Succes lui Alex la mate, la scoala! Am citit ce-ais cris depsre prof. de mate. Eu consider ca-i bn ca are o profesoara care chair se preocupa de situatia lui si ca-l ajuta sa progreseze intr-un rimt mai alert pt. ca totusi e un copil inteligent si poate mai mult. Tin pumnii!
mhldvrc imi pare rau pt Tatiana si neintelegerea prof. de sport si chiar e aiurea atata timp cat are scutire. Poate trebuie scutirea sa fie aprobata si de o Comisie de la minister sau ceva de genul asta?!...Anul trecut si And. a avut scutire ca-si rupsese cealalta mana insa a luat note la sport ca dupa ce si-a scos ghipsul a participat la probe de saritura de pe loc samd...asa ca te pui cu te-ncurci?... Bafta la prajiturit!
Flower, frumoase si dulci fantomitzele! Eu insa numai la Hal. nu ma mai gandesc. Luni a facut Ana la sc. de engleza petrecere cu prof. si colegii si-a trebuit sa-i luam niste pantaloni negri, a imprumutat un tricou negru de la And., si-a facut o mascutza de pisicutza (neagra).
Maine ar trebui sa mearga And. la engleza, dar va merge la medic.
Mihaela,, mi-am amintit ce-ai scris despre Silvia si cat de drgauzta e cu intrebarile ei! Si Diana are colegi dragutzi si act. minunate! Bravoo!
Andra, tie iti doresc sa tot fii nasa ca tare bine iti mai sta! Si Maria si Robert si sotul, au aratat si-arat f bine! Mi-a placut si costumul lui Rob. Ai avut grija de fiecare. Frumos!
Sanca, chiar nu ma pricep cum sta treaba cu calificativele lui Elliot, dar iti doresc sa iasa totul bine la sedinta/ pana la sedinta samd, iar tie spor la invatat! Evident si baietilor!
mQQm imi plac aparitiile tale cu vesti despre Dedi.
Mikki2 , la urma dar nu cea din urma! La multi ani lui Dominik!Sa creasca mare, sa fie sanatos si fericit cu o mamica scumpa ca tine! Tu sa fii bine si sa-i vezi mari pe baieti!
Voua nu vi se pare ca Mikimihaiescu n-a mai dat niciun semn?!... Luca a inceput clasa I. Sper sa fie doar ocupata. Mikimihaescu, daca mai citesti pe-aici, multa sanatate si succes la scoala!
Viviana, ce face Silvia ta?
Alma, poate iti faci timp printre picaturi sa ne mai spui cum stai cu treburile.
agho spune:
Va multumesc Flower, Andra!
Da, acum sta acasa si are mana dreapta in ghips (si el e dreptaci) dar am de gand sa-l trimit la scoala de sapt. viitoare sau chiar de maine dupa-amiaza.
Am vorbit si cu diriginta. Macar sa asiste la ore pt. ca de scris nu are cum si 4 sapt. nu ne putem permite sa lipseasca.
Luni, ca n-am avut cand sa va povestesc am fost la sedinta de instruire pt. tezele cu subiect unic si tocmai ce ne zisese s-avem grija de copii sa nu se imbolnaveasca etc ca sa dea tezele in decembrie cu totii. Pana atunci o sa dea ghipsul jos.
Vom face copii xerox dupa caietle unui coleg, o sa fie ascultat oral. Sper ca si profesorii sa fie intelegatori. Nu stiu. O sa vedem.
Oricum, incepuse deja sa ia 10 curat la mate la ascultat si la test.
La romana a inceput sa se mai faca lumina in materie. Cu celelalte materii nu avea probl. deosebite.
Flower, ce spui tu de Tb cred ca-i activitate de liceu. Asa mult dintr-o data?!...Totusi e prea mult! Stiu ca si Ana face, dar parca nu in felul in care spui tu. Multa bafta!
Ana ia note ff bune. Ma bucur nespus pt. ea. Sper si cu engleza sa rezolvam intr-un fel, sa-nvete mai bine. Flower, trimite-mi "ingerasul" tau de engleza
Ar trebui sa fac tort, dar nu stiu ce-o sa fac pana la urma. Oricum, nu de-asta am ramas acasa. Poate cumparam tort. Eu inca nu sunt in forma cea mai grozava. Ma gandeam sa vorbesc cu cativa colegi si maine seara sa vina intr-o vizita oarecare la And. si sa-l sarbatorim.
Va
flower-power spune:
La multi ani !!!DOMINIK Sa-ti creasca mare baiatul ,sa fie sanatos si tu pe langa el si sa te bucuri de amandoi piticii !
Agho ,trebuie sa-l mai inveselesti un pic ,stiu ca-ti e greu sa-ti gasesti resursele ,la cata oboseala ai strans si cand mai pica si-o astfel de veste ,dar asta le face pe mamici atat de fantastice... ,macar in ochii lor .
Iti trimit ingerasul meu englezoi ca noi am dat deja marti testarea,nush ce branz-o fi facut .El zice ca daca ia 10 ii ia locul doamnei profesoare in autobuz (o sa fie el soferul ).Ca sa-i stimul4eze ,in fct de cum raspund stau mai in fata sau nu (le-a facut dansa un colaj si au niste moace cu abtibilduri )Deocamdata e in fata langa doamna ...Imi place cand profesorii nu uita ca sunt totusi niste copiii si nu-i trateaza ca pe niste masinarii de asimilat informatii .Azi a mai luat un 10la geogra si ieri unul la mate ...Daca n-ar fi romana (sau mai precis profesorul de romana )m-as declara multumita .
Fug ca astazi mi-am facut de cap
Viviana ,cum sunteti?
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Ziua buna dragelor!
Uite cate se intampla in cateva ore...am citit dimineata si nu era nimic aici, apoi am avut treaba la scoala(printre care si sa stau la povesti cu 2 colege dragute cu care ma simt bine, povestim una-alta si e bine ca simtim multe lucruri din jur la fel si le putem impartasi). In sfarsit simt si eu ca incep sa prind radacini, am cu cine merge la o cafea si la povesti, femei de varsta mea, cu copii si care avem cam aceleasi trairi si sentimente. Ce bine e...
Dar nu asta voiam sa spun, m-am luat cu vorba...agho imi pare rau pentru Andrei, insanatosire grabnica si recuperare usoara. El a mai avut probleme cu mana, tot asta dreapta era? Macar e bine ca ai luat o zi pauza, desi problemele raman, poate totusi te-ai despris putin de ele...Multa putere iti doresc! In alta ordine de idei, am primit plicul, multumesc inca o data din suflet, am vrut sa-ti scriu dar am stiut cat de ocupata esti si n-am vrut sa te deranjez. E o problema si m-am gandit cum sa o rezolv, sper sa iasa bine...
Nu pentru mama ne chinuim acum sa gasim bilete, ci pentru Diana, va merge la tatal ei in vacanta de iarna si e cam dificil de facut legaturi intre avioane, insotitori si toate cele....
Andra, te-am admirat si eu in poze, vreau sa-ti spun ca ai fost minunata, aratai ca desprinsa din filmele spaniole cu floarea aceea rosie in par...iar Edi seamana leit cu tati lui . Parca ar fi bucatica rupta!
Sa va traiasca finii...au si un bb deja? Sa traiasca toti 3 in acest caz, sunt tare frumosi!
mara, uite aici www.ezidri.ro/kukta.php?p=2" target="_blank">oala. Face singura singurica mancarea, e foarte inteligenta, pe bune. Usureaza mult munca in bucatarie, mancarea iese foarte buna(e gatita la aburi) si foarte repede. Eu stiu ca firma care livreaza e in Cj, daca te interseaza da un semn si intreb fetele. Sau te poti baga singura in seama la salajence ca sunt dragute, le cunosti acum .
mikki2, multa sanatate iti doresc. Poti oricand sa intri la noi si sa te descarci .
mihaela, nasol cu Tatiana si cu sportul...dar se poate rezolva, nu? Ce petrecere de Halloween aveti?
Ana-Maria, ma bucur ca s-a rezolvat cu profa de mate, totusi ar trebui sa se gandeasca inainte sa actioneze sub impuls...pupici!
Va pup, mai trec mai tarziu...inca sunt la scoala...
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Zic si eu un calduros LA MULTI ANI lui Dominik si sa aibe parte de o zi speciala!
Si ca sa nu mai uit si sa fiu si prima...uite-asa!...inca de azi ii urez lui Andrei de mami Agho un sincer si calduros LA MULTI ANI cu multa,multa sanatate,cu bucurie si tot ce isi doreste sa devina realitate!Sa-ti traiasca feciorul,mamica Agho!
Mara...din cate stiu eu martipan gasesti si de cumparat...pe la supermarketuri cred ca gasesti sigur.In alta ordine de idei m-ai spart la neuroni cu rimele incrucisate,analizele literale si ce-ai mai scris tu p-acolo...ma duc sa-mi dau demisia din functia de mama...
Andra,multumesc frumos!Sper sa fie un barbat apropiat si intelegator cu femeile....cine stie?!Iar cu invatatul...of...ca si eu ma gandesc asa...Ba mai mult,azi e sedinta cu parintii ,iara,ca nebuna de fosta invatatoare si-a propus sa-i scoata pe toti din minti cu jaluzelele ei...in fine si Alex are un 9 la biologie...un 9 ,iti dai seama?....ce ?asta e nota mica?Si Marius zice ca a luat 9 ca ,chipurile, nu s-a pregatit cat trebuie si nu-i atent...pe bune de nu imi vine sa-i sparg capul si la asta batran si nebun...parca pe vremea lui el invata de rupea pamantul...asa e cand uitam ca si noi am fost copii.Uf!
Agho,multumesc pentru urari...sper sa fie bine.Da,doamna de mate e foarte vigilenta,uneori prea in exces,zic eu...Mi-e mila de Alex,il vad ca nu mai vrea,nu mai poate...parca ar urla cu ochisorii:"da-ti-mi, oameni buni,o pauza ca sunt doar un copil".Si mi se face frica...sincer...nu vreau s-o ia razna...Doamne apara si pazeste.Sper sa fie numai impresia mea...nu stiu.
Miha...sper sa fie bine pana la urma...nu stiu,vom vedea!
Nah gata....ca m-am intins pe ziua de azi la greu...Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mihaela_s spune:
Dominik !!!! Sa cresti mare si sanatos, sa fii fericit!
vorbe de copil...
Hobby