Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 10
CriPOD spune:
Agho, te imbratisez, sper sa fie cat mai putin inconvenient pentru Andrei! Ce ghinion!
LA MULTI ANI, Andrei! Agho, cele mai bune urari baiatului! Si sanatate!
mhldvrc spune:
Agho, uite iti trimit un ingeras pentru ajutor la engleza si sa te scape de oboseala.
Mara, m-am hotarat la rulada"ochi de elefant", se face usor, iar daca Sanca imi da reteta de chec, il fac si pe acela. Am rezolvat-o si cu, costumele, la scoala este Rambo, iar la Shakespeareschool va fi haiduc(cu ce aveam prin casa).
Mai tu ma sperii, ce le da peofu de romana se face printr-a VIII-a.
Andra, cea mai mare bucurie este atunci cand pot ajuta, fie si cu atat de putin.
Mihaela, petrece doar Mihai, dar la scoala. Pe Tatiana n-o mai intereseaza, desi la ei in liceu e o adevarata traditie.
mQQm, Dedelinei.
Ana, Alex este un baiat de toata isprava, de ce gandesti asa?
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
agho spune:
Multumesc frumos tuturor!
Va multumesc totodata si pentru urari!
Ana68, Flower, mhldvrc, Mihaela, mQQm, Andra, Sanca...
Andrei o sa creasca mare si-o sa se vindece repede cu toate urarile si gandurile voastre bune!
Acum mi s-au mai limpezit creierii. Azi eram ca o oala sub presiune. Cu diriginta Anei aveam o problema de rezolvat cu un poster pt. un concurs pe echipe etc. Am facut bine ca m-am dus azi la scoala. Deie DD sa fie de bun augur! Inca nu am stabilit sa zic asa ... o punte de comunicare iar eu simt nevoia sa-mi sprijin copiii daca vad ca altii pleaca la drum cu anumite prejudecati.
Cu ocazia asta am aflat ca notele Anei sunt de 9 si 10 pana acum. Sigur ca se poate si mai bine.
Va multumesc Flower, mhldvrc si pt. ingerasi! Sper sa fi ajuns la timp pt. ca azi a avut test si la acolo cam scartaie treaba.
Mihaela te rog sa-mi scrii si vedem ce putem face. Ma bucur ca ai prietene. Atunci sper sa reusesti variantele cel mai bune pt. Diana! Greu lucru si dificil din pdv sufletesc!
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Andrei!!!
Agho, sanatate, noroc si succes la scoala baiatului tau. Sa va traiasca, si sa va bucurati alaturi de el. Petrecere frumoasa!
si
FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
Buna dimineata!!!
_
si
FOTOmhldvrcBrasov2008
mikki2 spune:
Bunå dimineata
AGHO multå sånåtate lui Andrei si så aibå parte numai de lucruri bune in viatå.
Vå multumesc din suflet pentru uråri si pentru incurajåri
Dominik a implinit 10 anisori...am sårbåtorit putin la scoalå si apoi acsaå.Nu cine stie ce...asa..mai intre noi
mhldvrcbunå piesa....cine o interpreteazå?Hai cå m ai inviorat cå azi am råmas acaså så invåt cå nu am avut chef så plec la Universitate
Mai revin....vå doresc toate bune la toate si bucurati-vå cå indatå e sfirsit de såptåminå.
PUPICI la toate
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikki2 Bunå dimineata mhldvrcbunå piesa....cine o interpreteazå?Hai cå m ai inviorat cå azi am råmas acaså så invåt cå nu am avut chef så plec la Universitate |
Aztec Camera, i-am descoperit si eu de curand, mi-au placut mult.
Bafta, la invatat!
_
si
FOTOmhldvrcBrasov2008
flower-power spune:
to you , to you , to ANDREEEI !to you !
AGHO ,sa-ti traiasca baiatul sanatos ,frumos si mintos ,si voi toti pe langa el sa va bucurati .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Miha ,merci de link ,n-am timp acu da cu siguranta o sa studiez ,dupa reclama facuta
Ma bucur sa aud ca socializezi , ca stai la cafeluta cu prietenele (mai turati suedeza )
Miha ,buna alegere ,e de efect vizual (cred c-am capiat de-atata analiza literara ).Am mai gasit pe globul respectiv niste fursecuri -zebrate ,dar la ce-i pe capul meu cred ca o sa iau ceva de gata .
Ai dreptate cu proful ,a tinut locul unei colege de catedra ce preda la a 6-a ,in care se afla si copila unei colege de birou de-a consortului .Cica i-a dementit si pe ei ,se uitau la el ca la masini straine ,nu mai spun cand le-a dat tema .Pe asta trebuie sa-l aduca cineva cu picioarele pe pamant .
Iti povestesc eu cum e cu scutirea de sport ,dar acu tre sa fug .Poate dupa-amiaza .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Salutare fetelor...
Inca o data LA MULTI ANI! cu multa sanatate scorpiutului Andrei.
Aseara a fost inca o sedinta cu parintii la Alex.Fosta invatatoare a innebunit la propriu...a pus jaluzele verticale noi la clasa ei,a facut pe dracu-n patru si a mutat clasa lui Alex sa invete dupa-amiaza dupa orele ei si a inceput scandalul,ca tot ce cumpara pentru clasa ei,vrea jumi-juma cu fostii elevi.Evident ca nimeni nu vrea sa mai dea bani,in conditiile in care,daca va amintiti cand povesteam,inca din clasa I am tot dat bani cu nemiluita ,apoi copiii nu au invatat decat doua clase in clasa lor,urmatoarele pe la alte scoli...Evident ca i s-a spus invatatoarei sa recupereze ceea ce noi deja am platit,insa toate sunt sfasiate si rupte ,distruse aproape complet,ori pretentia ei este sa facem jumi-juma.Treaba e ca si-a cam urcat parintii in cap nu numai din cauza ca are astfel de dorinte,ci si din cauza ca ameninta copiii cu fel de fel de tertipuri,nu ii lasa sa atinga jaluzelele si copiii invata cu ele trase in loc sa fie lumina naturala in clasa,ii deranjeaza la ore,mai ales la cea de mate....si tot asa mai departe.Totul a culminat cu penultima sedinta cu parintii ,unde ar fi trebuit sa participe si s-a dat cotita,ca ulterior tot ea sa anunte ca cine vrea sa discute cu ea n-are decat sa o caute.Asta a fost picatura....asa ca aseara nu a aparut la sedinta si s-a lasat cu circ,cu reclamatie si proces verbal semnat de abslout toti parintii prezenti si am ramas minunata si uimita cand Marius imi povestea ca cea mai buna prietena a ei,care are fetita in clasa cu Alex,s-a certat cu invatatoarea,ba mai mult si-a mutat si cea de-a doua fetita,eleva la aceeasi invatatoare,la alta clasa...ca nu o mai suporta.Apoi tot Marius povestea ca inclusiv pupincuristele de la clasele 1-4 urlau ca istericele de indignare,ca ele nu dau bani in plus...si cate si mai cate...si am avut asa(ce rea sunt!)o satisfactie.Se pare ca concluzia este ca directoarea ii tine spatele invatatoarei si driginta,care este novice in scoala si invatamant,tace de teama sa nu fie data pe de-a laturi...Circ.Si eu ma bucur ca nu am fost la sedinta si a mers Marius in locul meu,ca poate dupa scandalul din vara ar fi fost in stare vreuna din ele sa spuna ca eu sunt capul rautatilor.
In alta ordine de idei se pare ca si doamna de mate,prietena cu invatatoarea,s-a cam pus pe dat note mici...oare tot jaluzelele sa fie de vina?Caci a dat un test,cel de care va povesteam ca Alex merita 7 sau 8 si se pare ca doar cativa elevi au luat note mari,restul....jale,ca s-a lasat cu 4 si 5 la greu...Corect este?Nope,parerea mea.
Miha rock...nu mai stiu ce am scris...referitor la Alex,m-am uitat inapoi si nu am gasit...Daca te referi ca am scris ca-i obosit...da,e obosit,il simt ca isi doreste o pauza.Vine uneori acasa seara terminat,n-are chef de nimic,ii sare tandara din orice,mai ma repede si pe mine uneori si ma roaga sa-l las in pace ca n-are chef de nimic...nici sa manance,nici sa vorbeasca.Inainte de culcare ma roaga sa-l trezesc dimineata la 6 jumate,insa nu am inima sa fac asta si il las pana pe la 7 sau 7 jumate si cand il trezesc ma mai cearta uneori...ca are mult de lucru si n-are vreme.Tot incerc sa-i explic ca nu trebuie sa fie geniu,sa o lase mai moale la unele materii,insa i s-a inoculat la scoala ca daca vrea sa reuseasca la un liceu excelent,nota conteaza foarte mult.Tocmai d-aia mai scriam eu pe aici ca la unele materii chiar pentru nota invata,a doua zi daca il intrebi ce a invatat habar nu are...exemplu istoria,biologia,geografia...si alte materii.
Uite,azi are un test la istorie si domnul de istorie le-a spus ca-i lasa cu manualele pe masa...si s-au bucurat copiii,insa degeaba,ca domnul le-a zis ce o sa cuprinda testul si s-a facut liniste.I-a si atentionat ca numai cei ce au deschis cartea si caietul si au citit de acolo vor sti unde sa caute in manual....asa ca azi dimineata la 7 dadeam informatii vagi,din amintirile mele,despre Ordinul Templierilor,Cavalerii Ioaniti si Cavalerii Teutoni...
No,dragelor,va pup si sa aveti o zi buna.
La Timisoara bate un vant...asa de puternic...tare imi e ca se lasa a ploaie pe week end.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa