Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 11
ralualexandrei spune:
pt Dominik si pt Andrei
dedicatie specialaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
viviana spune:
La multi ani sarbatoritilor! Inca nu m-am dumirit cum e cu aflarea zilelor de nastere dar, promit, o sa o fac in curand.
Am cam fost ocupata zilele astea. Silvia are vineri carnaval de Hal, la scoala. I-am cumparat costum. si apoi am alergat dupa dovleci. I-am luat 2. Unul l-a facut ea dupa metode citite pe internet si unul l-am facut eu. Ramane sa se hotarasca pe care il duce.
Cu scoala merge foarte bine. Pana acuma are numai note de 10 la toate materiile cu exceptia matematicii unde are un 7 si un 9. Ei nu-i place matematica, insa se descurca si lucreaza repede si bine atunci cand vrea. Asta nu ar fi nimic dar ieri a dat test unde nu cred ca o sa ia mai mult de 5. A fost suparata s-a inchis in baie, a plans.
De ce suparata? Pentru ca acolo unde a gresit a facut-o din neatentie si din necitirea enuntului pana la capat.
Am linistit-o si i-am spus ca este prea aspra cu ea insasi, ca e prima ei lucrare, am luat-o in brate si a plans. Mi-a spus ca a avut emotii la test.
Testul l-a refacut acasa intr-o jumatate de ora fara greseala. Si mai rau s-a ofticat.
Cam astea ar fi noutatile mele.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mhldvrc spune:
Citat: |
...Mi-e mila de Alex,il vad ca nu mai vrea,nu mai poate...parca ar urla cu ochisorii:"da-ti-mi, oameni buni,o pauza ca sunt doar un copil".Si mi se face frica...sincer...nu vreau s-o ia razna...Doamne apara si pazeste.Sper sa fie numai impresia mea...nu stiu. |
Te cred, saracul Alex, saracii copii, afurisit de sistem, de-asta nu-s eu de acord cu modul de intrare la liceu. Lasa dom-le copiii sa-nvete ce le place, nu cere media V-VIII, teze cu subiect unic, departajare pe . Toate duc la mediocritate, se toceste la greu si se uita foarte repede . Eu nu am problema asta cu Mihai, dar nici nu are note foarte mari la toate materiile asa ca am morcovu-n cu frunze cu tot. Daca nu ramane-n Spiru, macar la un liceu mai de D-ajuta, s-ajunga .
Mai nou, acelasi lucru se practica si la facultate . Auzi concurs de dosare, unde s-a mai pomenit asta?
_
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
agho spune:
Tuturor scumpelor mamici, va multumesc frumos pentru urari!
Inca sunt la serv. si sa fug si eu acasa, se plictiseste baiatul de ziua lui. Toti suntem plecati.
Viviana, numele si zilele de nastere sunt pe prima pagina de la subiect, sus, scrise cu rosu. Felicitari Silviei! Are note ff bune! Bravooo!
Mikki2, multumesc, numai bine!
Ana68, imi pare rau ca e obosit Alexutzu! Si eu o tin tot in sedinte, nu stiu ce-au patit. Saptamana viitoare ma duc la sedinta cu diriginta la clasa Anei.
mhldvrc, va reusi Mihai, cat timp ai tu grija de asta!
Flower, ce ti-e si cu spaima asta la romana! Brrr!
Spor la cumparturi de Hal.!
Oricum, va imbratisez pe toate!
mihaela_s spune:
Andrei!!!!
agho sa va traiasca baiatul, sa fiti fericiti toata viata! Multa sanatate si numai bucurii. Si insanatosire grabnica!
Imi cer scuze, azi am fost iar la "munca", n-am avut timp nici sa respir, am fost la urgente!
pe toate, mai vin...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Am revenit sa va scriu putin despre ziua de azi...cum spuneam, am fost la analize la urgente, nebunie mare! Am fost cu filipineza, nu stiu daca v-am spus ca e o filipineza care a lucrat 2 ani asa pe practica, a mai facut vicariat si a mai castigat si bani, a invatat in paralel suedeza si de 2 luni lucreaza ca angajat full. A fost super cu ea, mai ales ca stie prin ce si cum a trecut si ea. Dar oricum toata lumea e draguta, n-am vazut pe nimeni repezit, nervos sau sa-mi raspunda in 2 peri la intrebari, au oamenii astia o rabdare..., desi e de lucru cat China! Noa, pe zi ce trece ma simt mai sigura pe mine, inteleg tot mai mult si indraznesc sa si spun cate ceva. Am fost la masa singura, Ovi a plecat la o conferinta in oras si m-am dus solo, dar era o masa cu colegi(era si vecina mea acolo) si m-au chemat la masa lor, ce mai...n-am cuvinte, sunt tare draguti. Apoi cand am plecat acasa, o tipa m-a "agatat" ca am plecat deodata si foarte incantata imi povestea ca a fost anul trecut in vara in Bucuresti, ca i-a placut, ca o cunoaste pe romanca frizerita de aici din Visby, am indraznit sa conversez si cu ea. Ei sunt curiosi, mereu primesc aceleasi intrebari: de cat timp sunt in Suedia (apoi primesc felicitari ca vb foarte bine), daca ne place aici, cum am ajuns aici, cum e sa inveti suedeza si cum e sa pleci din tara ta in alta tara.... Asa ca la conversatia asta sunt maestra, de aceea primesc laude, ca stiu ce sa spun .
Maine seara e petrecere de Halloween si m-au chemat si pe mine, vecina s-a oferit ca ne duce sotul ei si venim inapoi cu un taxi, asa ca am sa merg si eu. M-am cerut de la Ovi ca sa stea el cu pruncii si poate sa-i si culce. Ei, asa ca am intrat in societate , ce mai!
Acu fug ca am de tradus o reteta in suedeza...am uitat sa va spun ca aseara am avut sedinta la scoala (in legatura cu activitatea de strans bani pentru copii, facem iar coronite de Craciun si alte cele ca anuol trecut) si suedezii vor sa facem cozonac (andra trebuie sa-ti spun ca voi traduce reteta ta...Acu' am emotii ca daca nu iese? . Facem cozonac ca sa vindem suedezilor...
Si pentru asta trebuie sa traduc reteta de cozonac in suedeza sa cumpere cine se ocupa de asta, ingredientele.
Va pup inca o data, mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
CriPOD spune:
Ei, iata...
mikki2, la multi ani baietelului , am aflat si eu in sfarsit cine e Dominik caruia i se ureaza de zor (m-am tot uitat pe lista da' n-am vazut decat un Dominik de Mihaela inactiv). Si iti doresc si tie sanatate!
btw, nu se poate ordona lista cumva pe luni/zile/ani, eu mai tot timpul am senzatia c-am ratat ceva cand o revizuiesc...
mihaela_s spune:
Cu cea mai mare placere fac ordine in lista, numai sa spuneti cum. Nu vreau sa fac de capul meu, suntem un grup aici si parerea fiecareia conteaza. Acum e ordonata pe ani, in ordine crescatoare, unde sunt mamici care "participa" cu 2 copii, ambii copii sunt trecuti in dreptul mamei. Mie nu mi se pare greu de studiat lista(deh, eu am conceput-o ), de aceea nu stiu cum altfel sa o fac. Nu e bine cand lucrezi de unul singur cand apartii unui grup.
si va astept cu idei!
PS acum am vazut ca agho era intercalata undeva in 1996, asa ca am trecut-o in ordinea cronologica .
PPS am modificat totusi lista cum m-am gandit eu, astept propuneri in continuare, nu e definitiva lista asa, pot oricand sa o modific.
vorbe de copil...
Hobby
CriPOD spune:
ce rapida esti! Eu ma uit la ea pt zilele de nastere care urmeaza. Altul se uita sa vada cine e din 1997, asa ca oricum nu cred ca-i right or wrong. Depinde de unghiul din care te uiti, mersi de efort, e super cum e. Sorry...