Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 8
agho spune:
La multi ani pentru Luana!Sa creasca mare si sa va bucure cu toata dragalasenia si ghidusiile copilariei!
Mai mult nu scriu acum si sa nu intrati la banuieli, dar la mine deja s-au inversat aproape de tot polii (fereasca DD!), ca nu mai am timp sa scriu mult aici. Rugati-va si pentru mine sa mai sfarsesc din treburi sau daca stiti vreo metoda de dedublare, detriplareeeee... Sa nu se creada ca sunt indispensabila pe undeva, dar cat timp sunt in picioare inseamna ca trebuie sa le fac pe toate...sedinta And. - luni, duminica - proiectzelul Anei si-a colegilor ei, care va continua si-n seara asta...iar serviciu avem toti, fie acasa, fie unde-ar fi! Ufff!
Bafta multa la scoala copiilor si voua!
Va
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Miha ,uite-aici o idee http://www.flickr.com/photos/24759233@N04/2971093667/in/set-72157607879622477/ Tipa-i profi ,da are si materiale :martzipan ,alea ,alea Si daca vreti sa va inspirati ,da'si sa lesinati de pofta ,iaca http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/01/rulada-ochi-de-elefant.html in banda dreapta aveti "di tati " |
Multumesc!!!
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
citat din mesajul lui mikki2 Bunå fetelor, am fost bolnavå tare. |
Mikki, ma sa fi sanatoasa si de-acum inainte sa fie bine.
si
mhldvrc spune:
citat din mesajul lui ralualexandrei Mikki insanatosire grabnica,tin pumnii sa fie totul bine! Si ca sa mai destind nitel atmosfera ia poftiti la niste poze Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
Andra, sper ca nu te superi, dar nu se vedeau pozele deloc, asa ca mi-am permis sa-ti reiau mesajul.
si
mhldvrc spune:
Ai fost o nasica foarte frumoasa.
si
CriPOD spune:
Ana, la multi ani Luanei!
Sanca, zi te rog ce scrie pe punga la salata aia. Ne-a-pa-rat tre' sa ma duc sa-mi iau si eu. Ma bucur mult de tot de progresele lui Elliot la engleza.
Mihaela, sa va tina masina mult si cu bani de interventii putini.
Noi raportam prima declaratie primita de la un baiat. Da, e acelasi de care zicea saptamana trecuta. Doar ca acu' zice ca nu-i mai place, crede. Oricum i-a zis ca o sa "get back to you on this one".
Ca sa vedeti de ce povesti ma tin eu... va distrag doar de la toate cele serioase.
Multe succese la toti copiii!
Ana68 spune:
Salutare fetelor,
Si inca o data va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mandrei mele.In afara de ziua de sambata, cand am serbat cu copilasii la McDonalds,ieri am dus un tortulet la gradinita si apoi seara am mai avut unul acasa,pentru noi...sa cantam si in familie...deh!
Miha,ce bine ca Diana s-a acomodat atat de bine la scoala,ca ii place si e constiincioasa.Uite asa ti-ai luat de-o grija in privinta asta.Si ca sa reluam o discutie mai veche,revin si spun ca e o diferenta de la cer la pamant intre sistemul de invatare de la voi si cel de aici,sti tu prea bine ce spun.Si atunci stau si spun:cum sa nu le placa copiilor acolo sa mearga cu drag la scoala,cand scoala acolo e atat de atractiva si,cumva,cu aventura?!
Ce mai face Silvia?Tu cum mai mergi cu scoala?!Succes maxim pe toate planurile!
mikki2,multumesc de urari si nu in ultimul rand iti doresc multa,multa sanatate!Sper ca toate investigatiile pe care le faci sa iti dea raspunsul cel bun si sa nu fie nici o problema.
Agho,dar ce treburi asa de serioase ai de-ti trebuie detriplare?Pacatele mele...ca doar nu esti Atlas,sa duci pe umeri Pamantul!!??Multam' fain de toate urarile si iti doresc sa ai spor in tot ceea ce faci,sa-ti iasa cum vrei si sa-ti mearga!
Miha rock,bine ca ai corectat la Andra,ca sa vaz si io pozele...
Andra draga,inca o data nu ma pot abtine sa nu te admir si sa spun cat de frumoasa esti,cat de bine arati si ce bine iti sta ca nasa...Felicitari pentru fini!Miresuca a avut o rochita foarte frumoasa!
Mqqm,multumesc de urare!Eeeeeee....si noi pasim timid pe taramul declaratiilor si a primilor fluturasi in stomac,a crizelor de gelozie si tot asa mai departe.Alex are simpatii la o colega de clasa...cu ochii albastri(are damblaua mea) si o alta colega de clasa,care il place,cand ii vede discutand se baga intre ei si se tot crizeaza ca Alex n-o baga in seama.Ba mai mult il tot altoieste cand si cand,asa...din simpatie si lui Alex nu prea ii plac gesturile baietesti din partea fetelor...si uite asa l-a adus pe baiatu' in stare sa-i spuna in fata ca nu o place si sa-l lase in pace.Imi povestea acum vreo doua zile,cica:"Mama,mie nu imi place sa le spun fetelor in fata ca sunt urate sau ca nu imi place de ele...insa asta m-a adus in stare sa ma faca sa ii spun sa ma lase naibii in pace ca nu imi place deloc de ea....si s-o vezi ce mai plangea din cauza asta de imi venea nu stiu ce sa-i fac.Si nu stiu cum sa scap de ea."Si era taaaaaare necajit...
Cu profa de mate se pare ca s-a mai lamurit treaba...a discutat si cu Alex si se pare ca doamna a actionat telefonic la un impuls de revolta ca Alex gresise lucrarea.Cert este ca Alex inca primeste teme in plus fata de ceilalti colegi,munceste in plus...ma rog,asta este...insa uneori parca il simt ca nu mai poate,ca isi doreste o pauza.
Va pupicesc cu drag si sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
Buna!
Vin si eu cu vesti nu tocmai grozave din care motiv nu am avut energie sa ma mai duc azi la serv. si mi-am luat una zi de concediu. Noroc ca exista si intelegere. Uff!...
Ieri eu va scriam dar habar n-aveam ca fi-miu e la spital cu tatal lui ca tocmai ce si-a fisurat mana dreapta la incheietura in timp ce executa stafeta (mers cu spatele) la ora de sprot. Profesoara l-a dus cu masina, rapid, la un spital de urgenta din apropiere. I-au pus o atela de transport, apoi l-a adus acasa si cu alt coleg care l-a insotit si-a stat acasa cu el pana a venit sotul. In fine., copilul l-a sunat pe sot si a venit in graba mare dar ei n-au vrut sa-mi mai spuna si mie.
Nu mai spun dar totusi spun ca pe la ora aceea imi era asa un rau la serviciu, fizic...de la oboseala...
Aseara m-am dus la Ana s-o astept si eu un pic la ultima ora ca aveau (tot) sportul si m-am mai uitat si eu la copii, ca sunt parinti care vin zilnic dupa ei...
Cand sa intram in bloc ne intalnim cu colegi de-ai lui And. si ei ma intreaba ce face And??? Iar eu le raspund tot c-o-ntrebare:
- Nu-i cu voi?...
- Pai, nu, ca la ora de sport a cazut si si-a rupt mana.
Va dati seama, m-am dus rapid acasa. Ghiozdanul, cheile aruncate..Il sun pe sot,(cu care vorbisem mai inainte putin dar nu mi-a zis nimic) erau in trafic, deja se intorceau pe la ora 19.
M-am pus pe , eram atat de suparata ca Ana dragutza ma intreba de ce plang: pt. ca nu mai suport s-aud toate astea sau pt. ca And. si-a rupt mana?...
Eu va multumesc pentru sustinere! Ana68 si mQQm sunteti draguzte ca ne abateti de la problemele zis-serioase. Frumoase momente cu declaratiile de iubire!
Mikki2 iti doresc muuulta sanatate! Sa fii bine si sa-ti cresti sanatoasa copilashii!
Sanca, ma bucur pt. ca v-ati luat bilete.
Mihaela, e foarte frumos ca faci practica si lucrurile sunt atat de bine organizate si ai activitati interesante atat tu cat si copiii. Sper s-o rezolvati si cu biletul mamei.
Flower, au teme multe copilasii, dar e bn cand suntem si in apropierea lor! Bravo pt. rezultate!
Bravo pt. rezultate tuturor copiilor, inclusiv pt. Mihai si Tatiana! Si scuze pt.lipsa de umor.
agho spune:
Andra, felicitari pt. cununie,pt. tot!
Pozele voastre, ale tuturor, am sa le vad mai tarziu.
Ana68 spune:
Of,of,of Agho...nici nu ma gandeam ca asta ar fi fost problema si imi pare nespus de rau pentru Andrei...Insanatosire grabnica baiatului!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa