Copii din 1995-1998(24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Monday!

Vivian, bine ai venit, si sa te vedem cat mai des. Fetele se descurca bine cu mai multi profesori, clase, ca sant mai organizate si ordonate. Ma gandesc cu groaza ca nu am mai trecut pe la scoala baietilor cam de mult, si poate ca dulapul lui Elliot se revarsa cu tot inspre hol...

Mihaela. Sa stii ca nu mi-e groaza de drum numa cu Matei. Noi calatorim bine impreuna, ca dormim dusi de la plecare pana la sosire.. Ne trezim numa sa ne schimbam pozitia. In Budapesta o sa stam vreo 3 nopti la intoarcere, eu sper sa apuc un concert de muzica clasica, si sa vizitez ceva muzee. Pentru copil am facut rezervare la un hotel cu piscina, sa se simte si el bine.

Ana, sa traiasca Luana, la multi ani fericiti. Pupici scumpei, ca e o frumoasa si dulce.

Mara, tu ai fost o harnicuta. Salata de broccoli e favorita lui Elliot. O cumpar intr-o punga mare, si sant numa floretele, iar tulpinile sant date pe razator, amestecate cu morcov. Mai are in ea pine-nuts, si cramberies uscate, si cu un dressing pe baza de iaurt, si e nemaipomenita. Ar merge si cu cirese uscate, ca si astea aduc un pic a cramberries. Oricum, asta e salata noastra favorita.

Agho
, cam telegrafic amica. Ce e cu tine, te-a prins oboseala ?

Mihaela
– felicitari Tatianei. Sa stii ca ai dreptate, baietii trebuiesc intodeauna incurajati pozitiv sa prinda drag de o materie. Cine stie, poate pana la urma o da pe contabilitate Mihai al tau.

Andra, super cadoul. A fost macar multumit de PSP ? Acu o sa va coste ceva jocurile... Cel putin o sa stiti ce vrea de Craciun . . .

La noi sant inca zile de vara. Dimineata e rece, dar daca nu te imbraci ca lumea, la pranz mori de cald. Azi dimineata era o ceata sa o tai cu cutitul. Mie imi place, e tare fain sa coduc prin ceata, parca as fi pe o alta planeta. Oricum, se anunta si la noi ca vom avea vreme de toamna spre sfarsit de saptmana. Vineri e Halloween, si Elliot m-a anuntat ca e prea mare sa mearga Trick or Treat, asa ca nu se mai imbraca in costum, dar o sa mearga la plimbare pe strazi cu fratisu, si probabil ca vor impartii bomboanele. Trebe sa ma gandesc ce trimit si la scoala, ca vineri au petrecere. Poate fac un check de pumpkin – e o combinatie dovleac, scortisoara, cuisoare care da tare bine.
La noi nu s-a schimbat inca ora. Cred ca mai sant vreo 2 saptamani pana cand trecem la orar de iarna.

O saptamana buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca ,deci iti place prin ceata Atentie la biciclisti
Si TB are vineri o activitate de Halloween ,un soi de serbarica cu profa de engleza ,seara ,deja de o saptamana ne gandim cum o sa se costumeze

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Trec si eu repede sa va salut, azi n-am avut timp sa scriu dar v-am citit...nu v-am uitat! Si Happy Monday!

Ana-Maria sa iti traiasca LUANA!!! si sa va bucurati toata viata de ea. E o frumoasa, am vazut pozele .
Frumos ca ai colindat prin tara si ca ai avut si relaxarea(vorba vine) de acasa.
Nu stiu ce sa spun de Alex, se pare ca profesorii din Ro au impresia ca un copil de 12 ani trebuie sa fie robot...e greu ca parinte sa ii spui copilului ca trebuie sa invete dar ca trebuie sa se si relaxeze...cand?

Sanca, eu te intrebam cum te obisnuiesti sa ii lasi pe copii sa calatoreasca singuri cu avionul...insa ma bucur ca tu si cu Matei sunteti OK impreuna . Doar sunteti mama si fiu, nu?
Eu va trebui sa o las pe Dia in Ro in vacanta de iarna, incluzand Craciun+Revelion, la tatal ei. Inca nu stim cum va merge, sunt in tratative de bilete, am incercat in cateva moduri si nu am avut succes...acum maine mai incearca tatal Dianei inca ceva dar nu stiu daca va putea...mama nu a putut sa isi ia bilet pana in Visby pentru ca agentia din Zalau nu are contract cu compania de zbor care face ruta Stockholm-Visby. Iar daca noi am sunat sa vb cu ei, ne-au spus ca trebuie rezervat tot biletul de o singura persoana, care sa cupleze insotitorii.... Acum om vedea maine...
Ce frumos ca e vara inca la voi...la noi cum s-a schimbat ora, se intuneca la 16.30...dar nu-mi fac probleme, peste o luna va fi la 15 si peste inca o luna la 14....

mara, mersi de intrebare...joi a fost excelent! Am si lucrat(am introdus date pe computer) pentru ca am fost la partea de receptie a analizelor si in afara de sortare, inregistrare, centrifugare nu se face altceva. Si am asistat si ajutat la impachetarea analizelor care se trimit la Stockholm, analize care nu se pot face aici. Am lucrat cu persoane foarte amabile si dragute, mi-au explicat tot ce fac si cum spuneam au avut incredere sa ma lase si pe mine sa lucrez. Ce mai, am fost tare mandra! Abia astept joia asta. Parca a devenit ceva mai important decat scoala, pe bune. Desi o fac pe gratis, simt ca am mai mult de castigat acolo decat la scoala. Numai ca am nevoie si de limba suedeza la un anumit nivel, apoi completari de studii cu siguranta si nu le pot face fara sa am si scoala de limba facuta...trebuie sa impac si capra si varza cum se spune. Asa ca nu am decat un drum: inainte!
De Silvia scriu pe blog, cat apuc. Ca ea face si zice zilnic multe...mai nou ma chestioneaza despre hoti si musca tzetze; fara nici o legatura una cu alta, doar s-a nimerit sa-i citesc o povestioara din Africa si musca tzetze si am ajuns sa vb despre hoti(de toate categoriile) pentru ca ii e frica in casa si mi-a spus ca ii e frica de hotii de copii...
Azi ma intreba daca copiii ajung la inchisoare cand fac ceva rau...si apoi daca hotii ajung acolo...si hotii de copii? S-a bucurat, ca inseamna ca sunt mai putini in libertate...si apoi ma chestiona de unde stie politia ca hotul acela a luat un copil...iti dai seama ce discutii importante avem. Chestia este ca dezbatem asa in cateva saptamani o problema...ma intreaba azi ceva, apoi invarte raspunsurile in capsor si apar alte intrebari...si tot asa...
Azi am reinceput scoala, gata vacanta!

mihaela felicitari Tatianei! Dar si lui Mihai pentru schimbarea de "opinie" in ceea ce priveste matematica. Bravo!

Si sa va spun si de Diana, ea abia a asteptat scoala. Pe bune! Copilului asta ii place cel mai mult la scoala. Joi, in vacanta inca, a fost la fritids si au fost in padure, au cules ciuperci pe care le-am gatit vineri . Apoi a fost la film cu o colega.
Azi a venit tare incantata ca au inceput fizica/chimia la scoala si au avut primul experiment. Si-au picurat unul altuia pe limba(cel caruia i se picura statea cu ochii inchisi) solutie dintr-un pahar in care nu stiau ce este. Si trebuiau sa scrie ce gust au simtit, sa deseneze mutra colegului cand i-au picurat pe limba din solutie si sa dea alte exemple de lucruri care au acelasi gust. In pahare era suc de lamaie . Nu au avut voie sa miroase, sa puna degetul...numai sa guste cu ochii inchisi.

Gata, am fugit ca maine iar am o zi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Ana, La Multi Ani, sanatate si fericire Luanei!

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sanca
Mihaela – felicitari Tatianei. Sa stii ca ai dreptate, baietii trebuiesc intodeauna incurajati pozitiv sa prinda drag de o materie. Cine stie, poate pana la urma o da pe contabilitate Mihai al tau.
Poate fac un check de pumpkin – e o combinatie dovleac, scortisoara, cuisoare care da tare bine.

Nu cred, desi tine ,,contabilitatea'' de pe-acum, tot geolog vrea sa fie, dar si speoplog(ca Lascu). De mic, ii placeau pietrele, ROCI, ca-i bai daca le spun altfel.
Poate-mi dai si mie reteta de chec, trebui sa duca ceva dulce la scoala vineri, tot pentru Halloween.

si

Mergi la inceput

Buna dimineatza, fetelor!!!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc,dragelor,de urari...azi avem o zi deosebita...am mai imbatranit cu 5 ani...ce egoista sunt,este?
Va pup cu mare drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha ,uite-aici o idee http://www.flickr.com/photos/24759233@N04/2971093667/in/set-72157607879622477/
Tipa-i profi ,da are si materiale :martzipan ,alea ,alea

Si daca vreti sa va inspirati ,da'si sa lesinati de pofta ,iaca
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/01/rulada-ochi-de-elefant.html
in banda dreapta aveti "di tati "

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetelor,
In primul rind LA MULTI ANI!pentru Luana...så fie sånåtoaså si så si implineascå visele

Eu, cum v am scris, am fost bolnavå tare.Pentru cå tatål meu, Dumnezeu så l odihneascå in pace a avut sclerozå , medicii de aici m au supus unor controale deosebite.Trebuie så fac si o radiografie specialå dar mi au dat timp tocmai in luna martie din lipså de radiografi
Sper cå nu e nimic serios pentru cå totusi nu am avut acele simptome caracteristice.Oricum am fost tare supåratå si tristå si m am gindit numai la puii mei....
Pe Idiotul åsta de fost bårbat(scuzati limbajul)...nici capul nu l a durut...vai ce mult il dispretuiesc må intreb cum am putut sta cu un asemenea om atitia ani....
in sfirsit, am avut examen la care nu stiu dacå am fåcut prea multe dupå tot stresul si boala, dar mai sunt sanse...voi vedea...

Scuzati cå m am intins cam mult cu problemele mele dar simteam nevoia så må descarc putin...
Vå doresc toate cele bune si o så incerc så mai intru...plec dimineata la ora 7 si må intorc dupå amiaza la ora 17.Vå inchipuiti cå nu am timp de mai nimic...asa e cind esti singur...trebuie så faci cit doi...

Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

poze

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput