Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 6
agho spune:
Happy monday!
Bun venit, Viviana! Si pt. Ana mea e o schimbare pozitiva in atitudine, in abordarea lectiilor, a diferitelor proiecte, desi n-a schimbat scoala sau colegii. Chiar si azi a avut ceva de lucru in echipa la un poster. Desi aveam si eu de lucru, m-am ocupat putin si de ei.
Da, Mihaela, dupa cum vezi, ora e tarzie c-am tot lucrat. N-ar fi bai sa am de lucru, dar sa am si timpul necesar. Ma duc la
In we, cam rare aparitiile voastre.
mhldvrc spune:
Buna dimineata, si o saptamana, cat mai placuta, lipsita de grijile cotidiene!!!
Viviana, bine ai venit!
Agho, sanatate multa, multa mamei tale si servici usor, fara lucrari prea multe, care sa-ti manance timpul.
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui agho In we, cam rare aparitiile voastre. |
Agho, eu in we nu am acces, amandoua ocupate, asa ca, ma multumesc sa scriu dimineata, cand nu sunt ei acasa .
si
flower-power spune:
Happy Monday !!! si de la mine .
Agho ,ma bucur ca esti bine ,ma bagasesi la idei .Bine...e un mod de-a spune cu atata de lucru pe cap .Si eu am ....un pogon ....Dar sa nu ma plang ca a fost si mai rau de-atat .
Viviana ,ma bucur sa vad ca ni te alaturi ,felicitari pt admitere .
Cam atat deocamdata ,fug ca arde ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ralualexandrei spune:
Happy Monday si de la mine.
Va multumesc tuturor pt urari!!!
Viviana bine ai venit!
Despre noi,am fost intr-un iures continuu,cu nunta cu ziua lui Robert,joi am alergat dupa cadou,i-am luat un psp si pt ca noi,ca niste batrani ce suntem habar n-aveam cum arata,am agatat un pustiulica in magazin si l-am rugat sa ne arate el,cred ca ne-a crezut taare prosti copchilu,niste dinozauri suntem ce sa mai.
Vineri l-am sarbatorit in familie ,cu bunici,unchi,matusi,tort prajituri,am stat pana tarziu .
Sambata dimineatza a plecat la meci au jucat contra lui Dinamo si a Stelei,au invins in ambele meciuri.
Noi sambata ne-am exercitat functia de nas,drept urmare azi ma simt ca si batuta ca deh am dantuit toata noaptea.
Maine pun ceva poze facute de Robert la nunta,sper sa va placa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
Salutare dragelor,
Si cu intarziere(independent de vointa mea),Andra,sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si sanatos flacaul cel mare,Robert,sa va aduca numai bucurii si satisfactii maxime!
Joi m-am adunat si eu de pe drumuri,iarasi am batut dealurile Gorjului...insa m-am scos vineri,ca am stat acasa,o zi din concediu si am recuperat cu munca,la greu...ce era in casa...nu vreti sa stiti.In fine...sambata am tinut in avans ziua Luanei,chit ca abia maine e nascuta...Am serbat la McDonalds,iar maine duc un tortulet si la gradi.
Aseara m-a sunat profa de mate,sa-mi raporteze ca Alex a facut o lucrare execrabila,ca nu a fost de loc atent,ca lucrarea e de 7.50,ca de la o vreme viseaza la ora...ca nu-i atent...ca nu stie ce-i cu el...ca stau cu el de vorba ca are impresia ca e foarte distrat si nu prea mai invata.Sincer fetelor,merit urecheata....recunosc,insa m-a cam durut la...basca,ca sa spun asa...pentru ca orice om mai oboseste uneori.Il vad pe Alex ca munceste,ca se strofoaca,insa sincer,copilul asta nu-i nici de fier,nici de otel si nici de plastilina...e un om.Materia matematica nu-i singura pe lumea asta,mai exista o tona de materii,lectii si profi care mai de care mai ciufuti si care au impresia ca din materiilor s-a creeat Universul...inclusiv profa de desen crede asa....apoi sa am iertare,insa Alex n-are dreptul la o pauza?Intotdeauna primeste de lucru in plus fata de toti ceilalti colegi,la mate.Invata la restul materiilor si mereu este intrebat la ore si tre' sa stie si sa raspunda corect...Eu nu zic sa nu tina stacheta ridicata...ok.Insa a gresit o data,nu?A muncit,a mers la concursuri...si,uite asa,a dat si el rateu...e chiar un capat de lume?!Nu stiu...poate sunt prea inversunata.Cert este ca aseara l-am lasat pe Alkex in pace,nu i-am zis nimic,cu toate ca a auzit comversatia la telefon,adica ce spuneam eu...si azi dimineata i-am zis copilului despre discutia telefonica cu profa,nu l-am certat absolut deloc,pur si simplu am discutat ca doi prieteni...foarte sincer si direct si mi s-a rupt sufletul cand i-am vazut dezamagirea pe chip,pur si simplu s-a simtit desconsiderat...si n-o sa credeti:la ora 7 azi dimineata se apucase deja de lectiile de la mate....Mi se rupe sufletul de el,sincer!
In fine...o sa pun poze pe picassa...iar albumul 20 octombrie 2008-ziua Luanei este cu party-ul fetei...daca vreti sa va uitati.
Pana una alta...va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
ralualexandrei spune:
Ano sa-ti traiasca biliboantza am vazut-o in poze ptiuuu sa n-o deochi ca mare s-a facut,ca frumoasa era si se mai face!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Fetele ,hai ca am o pauza si vineri am promis ca revin si ...n-am mai reusit ...
Andra ,nasha ,bine ai facut, fata draga, ca ti-ai rupt condurii dantuind , sincer te admir ,eu cu nuntile ,botezurile ,cumetriile nu ma am deloc .
Nu te-am mai intrebat de ziua lui Robert ,gandindu-ma ca prinsi fiind cu nunta nu mai ai vreme sa va organizati .Bine ca si-a primit copilu'cadoul ,ca l-ati serbat .
Miha ,deci la voi n-a imbatranit barza ,bravo !Cum a fost joi la lab? Ori n-am fost eu atenta ? Sa stapaniti sanatosi SAAB-ul ,l-am vazut la Vorbe...,sa va poarte unde nici cu gandul nu ganditi si sa mearga ceas...Chiar asa de Silvioara nu ne mai spui nimic ?Tot in vacanta sunteti sau s-a gatat ?
Agho ,inca o data ma bucur ca esti OK ,intreasem la ganduri ,sanatate mamei .Anul trecut pe vremea asta "eram "in vacanta .Nici nu i-am amintit lui TB ca sigur o sa zica ce bine de "cei mici"
Sanca ,te asteptam cu bratele deschise la noi ,la carnati si colesterol Eu we asta ,fiind si ceva mai frigut tot pe la bucatarie am stat .Am cumparat varza pt murat ,dovleci pe care i-am decupat si cu care am ornamentat bucataria ,am facut iara o placinta de dovleac (la cererea publicului),si am facut o minunatie de salata de brocoli +una de conopida cu dresinguri light .... Nu mai continui ca iar ma trimiteti la culinar ...
Miha ,o saptamana faina si tie ,ce mai zic cc copiii,cum merge ?
Ana draga,nu se zice la basca ci...la cosorogul de la basca .Asta-i treaba cu copilutii cum ii scapi din ochi ,cum ii fura peisajul .Adevaru-i ca si volumul e maaaare.Sincer ,eu uneori ma minunez cum poate copilul meu sa invete si sa retina atatea lucruri .Saptamana asta le-au fost anuntate 3 teste .Din tot ce au facut pana acum ...Unul astazi ,unul maine si unul cand o vrea ...DD.Cat ma bucur ca doarme 2 ore cand vine de la sc...Cat se mai poate .Noi anul asta cu concursurile am lasat-o mai moale .A fost dorinta lui ,dar nici eu nu le mai vad "utilitatea".Pana acum eram convinsa ca nu fac suficient (1-4)si doream sa stiu nivelul lui real ,acum insa nu se mai pune problema ,in plus vor avea teze,olimpiade ...Cred ca deocamdata e suficient ,cel putin pana se va obisnui cu ideea de teza ...gimnaziu ...
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Sa-ti traiasca domnisoara ,Ana !Sa fie sanatoasa si sa va bucure
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Mara, mulumesc de intrebare, foarte bine. Tatiana a mai incasat niste note de 10 la engleza, romana si istorie si un 8 la limba latina , dar fiind profa foarte exigenta este bun si asta(fiimea zicea ca, mai mult nu ar fi meritat, stie ea ce stie). Pe Mihai l-a laudat profa de mate, acum isi face toate temele, este mai atent, cine stie poate pana la urma o sa-i placa si matematica. Acum este foarte fericit, a primit un modem vodafone, cadou in avans si are si el NET, iar eu am scapat de scandalul din casa, cu privire la internet .
si