Copii din 1995-1998(24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mihaela...cum scriam,pentru ca in weekend nu am acces la tehologie...iti urez de pe acum o zi de sarbatoare a numelui la superlativ,sa fi sanatoasa si sa traiesti in bucurie cu numele!La multi ani de Sf.Mihail si Gavril!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Hello and welcome ,Lemoni si Vic .Sigur ca va primim ,ne bucuram chiar sa facem schimb de impresii si sa povestim despre ai nostri copii.

Fetelor ,is suparata ,am pierdut un ditai cearceaful ,apar logata ,dar cand dau sa rasp la sub ,cand merg pe pagina aia nu mai para logata si nici nu ma pot loga in IE,asa ca acum scriu in Mozilla ,dar si aici nu poci sa ma folosesc de moace ,de bold ...

Anca ,daca 3 profi ti-au spus ca ai un copil bun ,ce-ti mai doresti ?? Unul perfect ,stiu ,mai cunosc eu pe cineva ...,persoana importanta... ,nu dam nume
Desi TB nu era asa ,sa stii ca si el a inceput sa fie mai imprastiat ,scrie destul de urat (imi tot spune ca le dicteaza repede si ca sa nu piarda ceva ,face rabat la scris ),dar faza-i ca si-a deformat scrisul in general ,daca-a vazut ca merge in clasa ,nici la teme nu mai pune data ,nu scrie titlu ...Si trb sa stau cu gura pe el .Ce-mi place insa ca efectiv nu se poate apuca de scris/invatat pana nu are ordine in jur .
Despre Matei ,nush ce sa spun ,TB a graseiat dintotdeauna ,dar dupa traheostomie (o incizie la nivelul gatului ,prin care a respirat ,neputand fi detubat in timp util)l-a vazut si pe el un logoped acu'vreo 7 ani .Poate n-ar fi rau sa-l vada cineva .

Ana ,sa va coste cat mai putin revizia ,tocmai am facut-o si noi ...La control cand mergi ?

Agho ,singura probl ar fi sa se gandeasca mai mult la don'shoara in defavoarea scoalii

Miha rock ,(nu-mi intra moaca ),la Mihai ma refeream si eu ,ca cu Tina stiu cat esti de apropiata ,plus de asta la varsta Tinei le mai vine mintea la cap (fetelor )Ca in ceea ce-i priveste pe baietzi ...mai avem de asteptat .

Mihaaaaaaa!!!,ce faci ? Pe unde te-ai ascuns ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Offff vindeti-mi si mie nitel timp.
In primul rand ca sa nu uit vreau sa urez tuturor Mihaelelor si Gabrielelor,Mihailor LA MULTI ANI ,SANATATAE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE SI SA DEIE DOMNUL TOATE DORINTELE SI VISELE VOASTRE SA SE INDEPLINEASCA!!!!

trimit mesajul asta si daca mai pot revin

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Weekend placut, tuturor!!!

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sunt aici, sunt aici...stau la scoala pana la ora 15 si am avut putina treaba, dar acum m-am eliberat si pot sa va scriu in liniste. Chiar liniste totala, numai nebuna de mine mai e in scoala asta, e vineri si toti termina devreme, dar eu n-are rost sa ma dus acasa caci abia ajung si trebuie sa plec iar. Ma delectez putin pe net si apoi poate citesc ceva, am o carte pe care trebuie sa o termin pana marti si ma asteapta zile "grele", asa ca nu stiu vand mai apuc . E prima data cand patesc sa raman in urma, eu eleva constiicioasa . Asa ca Sanca, lasa baiatul in pace , uite ca si adultilor li se intampla . Glumesc acum pe bune, dar stiu ca tu esti mama perfectionista(si perfecta, sunt sigura) si vrei ca baietii tai sa fie in frunte, e foarte bine, dar lauda-i si cand nu e asa...ei se ambitioneaza si din laude(cred, zic si eu, ca sa te inmoi ).

Mihaela, sincer nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, e greu intr-adevar daca matematica nu-l atrage, Diana e tot cam pe acolo, deocamdata ei fac mate simpla dar ma gandesc ca or ajunge si ei la integrale, functii si alte minuni si nu stiu cat va tine pasul...macar aici iti alegi pachetul de materii pe care sa il urmezi pentru liceu, iar daca matematica nu va fi forte, ne vom reprofila. Imi place ce a scris agho, foarte adevarat si dupa parerea mea.

Ana-Maria si restul care va minunati de numarul cozonacilor , inca nu stiu daca vom face 80, a fost o intrebare doar, ideea e sa facem 40. Dar nu va ganditi la cozonaci maaaari, ci la cozonacei asa de juma' de kil si ganditi-va ca suntem vreo 10-15 parinti si cam tot atatia copii, avem masini de framantat...totul e sa stea la dospit aluatul si apoi sa umplem cozonacii si sa-i coacem. Cu nuca ii vom face, asa imi plac cel mai mult.
Bravo lui Alex ca e asa matur in gandire, asta e, cresc copiii nostri si noi nici nu ne dam seama...
Bafta la cautat apartament in continuare!

Mara, M-am distrat de TB cu cuvantul acela, agho la fel si de tine cu Ana . Diana lucreaza dintr-un caiet tip de cl. 5-a la romana, sa vedeti ce haioasa e ca nu stie antonime si sinonime la cuvinte...e ceva sa mentii limba materna, sa stiti...la Diana ca la Diana, dar sa vedeti la Silvia. Intr-o seara am vb de balaurul cu 3 capete(ca nu i-am citit niciodata povesti cu Fat Frumos cum se lupta cu balaurul si a trebuit sa caut poze pe net ca sa inteleaga), facusem si eu o comparatie de personaj inspaimantator. La povestile ce le citim in limba romana trebuie de multe ori sa ne oprim si sa-i explic ce inseamna cuvinte, tot felul.... Uneori nici nu-mi dau seama ce intelege si ce nu, ca ea nu ma opreste...o mai intreb eu daca stie ce inseamna un cuvant sau altul si imi spune rusinata ca nu...

agho, deci Andrei e ascultator si isi face totusi temele, cum poate el...e de apreciat, uite ca uneori nu ne batem gura chiar degeaba.
Muuulte Anei pentru notele pe care le are, frumos debut in cl. 5-a, felicitari!

Sa nu radeti, dar chiar nu am deloc intentia(cel putin deocamdata, caci...never say never...) sa deschid ceva pe cont propriu, nu am energia asta...doar daca chiar nu as gasi ceva de munca, atunci poate. Va multumesc insa pentru incurajari, imi prind bine .

In alta ordine de idei, Vivi si Lemoni va doresc bun venit, am sa va trec si pe voi in listutza, voi face una extra in care voi trece copiii participantelor la discutii care nu "intra" intre anii '95-'98. Oricine e primit cu draga inima, va asteptam la povesti si sa scrieti datele de nastere ale copiilor, sa ii pot trece in lista.

Asa imi trebuie daca nu scriu cateva zile, acum tot citesc din urma sa imi amintesc ce ati scris...si la care ce sa raspund...

Va multumesc mult de tot pentru urari, nu stiu cum vom sarbatori pentru ca Ovi e de garda duminica toata ziua, de la 9 la 18 si apoi pe la 23 ajunge cumnatul meu aici. Sta pana miercuri cand impreuna cu socru va pleca in Ro. Asa ca duminica probabil voi bucatari cate ceva, poate imi fac o praji si o sa ma distrez cu fetele. Saptamana viitoare iar e foc automat, cred ca nici nu o sa-mi dau seama cand va fi iar sambata...dar noi sa fim sanatosi!

si de la mine pentru sarbatoritii zilei de maine, Mihaela, Mihai, Gabriel, Gabriela si alte derivate! Sa traiti cu totii sanatosi si sa auzim numai de bine! Petreceri frumoase!

Va pup pe toate cu drag, poate ne mai "auzim" in we daca aveti timp si chef, eu voi fi pe-acasa....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor: Mihaela_s, mhldvrc, Mihai, Mihaele, Gabriel si Gabriele!

Mihaela, sa ai un we frumos!

mhldvrc, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucure Mihai toata viata! Si tu la fel, pe langa ei, pe langa el!

Sanca, felicitari multe pt. Elliot! Si bafta lui/cu Matei!

Flower, atunci e-n regula daca nu se gandeste mai mult decat treb./ la d-ra.

Andra, putina pauza si ai timpppppp!

Lemoni si Vic bine ati venit aici! Ca pe forum sunteti mai demult.

Ana68, bafta si sanatate maine!

Weekend fain tuturor!: Alma,
Mikki2 - La multi aniiiiiiiii! Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
mQQm, Viviana samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå seara dragele mele
sper cå må iertati cå nu scriu prea mult dar nu mai fac fatå ...scoalå , dus copii, adus copii, spålat, mincare, etc.....le stiti pe celelalte.As vrea din suflet så intru mai des si så scriu dar sunt cam slåbute sansele.Sper cå må intelegeti si må acceptati printre voi.

Vå multumesc pentru urårile de Mihail si Gavril si doresc si eu de asemenea LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor sau Mihailor si Gabrielilor,Gavrililor.....nu mai stiu dacå se spune asa dar sper...

Eu am niste nervi cå åsta nu mai ii ia pe copiii in nici un weekend,crede cå l sun si l implor dar nu am de gind.Pe el o så l urascå cei mici, nu pe mine.Mie imi vine doar så-i

Vå doresc o searå plåcutå si incerc så mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io cu dimineata in cap la comp...adica cu noaptea vreau sa zic .

Am modificat listutza si am trecut-o pe Vic cu Daniel, Vic imi cer scuze ca te-am botezat in postul anterior. Interesant sistemul scolar la voi. Vacanta de vara cand e acolo? Can la noi e iarna banuiesc. Hai si mai povesteste-ne de scoala de acolo, ne mai largim si noi orizonturile .
Bravo pentru asa un baiat silitor, asa e daca ii place matematica, uita cand sa se opreasca.

agho si mikki2 multumesc!

mikki2 det samma(la fel)! cu ocazia zilei . Imi pare rau pentru necazul tau, n-are rost sa te consumi ca nu rezolvi nimic. Ocupa-te de baieti cum stii tu mai bine, iesi la plimbari, la joaca faceti-va viata voastra daca pe el nu-l intereseaza. Imi imaginez ca e greu, dar viata trece si e pacat sa te necajesti de una singura. Uite un si o , mai vino la noi si mai povesteste-ne de baieti. Tu cum mai stai cu scoala? Cat mai ai pana termini?

Va mai o data si va doresc we placut!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Proba

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Miha , Miha , Miki , Mihai , MikiMihaescu ,La multi ani fericiti !!! Sa aveti parte de tot ce e mai bun si tot ce va doriti sa vi se implineasca !

Avem ceva sarbatoriti ,deci sa inceapa petrecerea ,sa curga sampania

Petrecere frumoasa tuturor!

http://www.youtube.com/watch?v=1NJfWJjSNnQ&feature=related

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput