Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

si eu am anticorpi anticardiolipina pozitiv !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor am elucidat misterul...ati avut dreptate este aspenter...dar la ce scris au doctorii astia nu intelegi nimic.

Mergi la inceput

sarrah normal ca imi poti lasa adresa de mess.

Mergi la inceput

fetelor eu nu prea cred ca raman cu aspenter. ar fi culmea sa fac atatea investigatii si sa raman cu aspirina. nu stiu de ce mi-a facut analiza asta si nu stiu daca v-am zis mi-a mai facut cateva :PL, Ps, ATIII,Prothrombin TIme, APTT Kaolin,Fibrinogen...ce sunt astea nu stiu. stie cineva? la ce imi folosesc mie analizele astea. ? ce legatura au cu faptul ca nu raman? nu inteleg. peste 6 saptamani o intreb. si cred ca ii zic sa imi faca si mycoplasma si ureaplasma. sper sa vrea.

Mergi la inceput

roxy- ai PM !

Mergi la inceput

roxy- si mie mi-a dat de facut aceleasi analize si cateva in plus... rezultatul la aceste analize e in limite normale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Atentie la Prednison!!!Da dependenta si nu se consuma sare pe perioada adm.Este fff imp ca el sa se ia strict la rec medicului si dupa o schema data de acesta.
... in timp ce aspenterul este inofensiv cu prednisonul nu ne putem juca.Eu am primit prednison de la medic endocrinolog dar pt o chestie ce nu avea legatura autoimune si nici cu sarcina in consecinta.Dar a fost pe o perioada scurta de timp si dupa o schema scrisa.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

lucialu din fericire iau aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Stiu Rocsy

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,dragalasa mea,ori sunt tampita tare,ori tu ai scris iar eu nu am apucat sa citesc...Pana la urma ce s-a intamplat?Are T o explicatie?Spui ca astepti z10 sa o iei de la capat...Asta inseamna ca deja ai avut sau ai cm?Sau poate nu,ca altfel nu mai calculai BHCG.Dupa cum vezi,sunt varza!Explica-mi printesa,ca nu pricep...
Mada ,macar stii o treaba...Ca ai cm,ca nu esti gravi,ca o iei de la capat.Dar eu...z34 si nici urma de cm...Si test de sarcina negativ in z24 si z28.Imi pare rau de hemoragie,sper sa nu te mai necajeasca prea mult!

Mergi la inceput