Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 8
rocsy2007 spune:
fetelor am elucidat misterul...ati avut dreptate este aspenter...dar la ce scris au doctorii astia nu intelegi nimic.
rocsy2007 spune:
fetelor eu nu prea cred ca raman cu aspenter. ar fi culmea sa fac atatea investigatii si sa raman cu aspirina
. nu stiu de ce mi-a facut analiza asta si nu stiu daca v-am zis mi-a mai facut cateva :PL, Ps, ATIII,Prothrombin TIme, APTT Kaolin,Fibrinogen...ce sunt astea nu stiu. stie cineva? la ce imi folosesc mie analizele astea. ? ce legatura au cu faptul ca nu raman? nu inteleg. peste 6 saptamani o intreb. si cred ca ii zic sa imi faca si mycoplasma si ureaplasma. sper sa vrea.
sarrah spune:
roxy- si mie mi-a dat de facut aceleasi analize si cateva in plus... rezultatul la aceste analize e in limite normale?
lucialu spune:
Atentie la Prednison!!!Da dependenta si nu se consuma sare pe perioada adm.Este fff imp ca el sa se ia strict la rec medicului si dupa o schema data de acesta.
... in timp ce aspenterul este inofensiv cu prednisonul nu ne putem juca.Eu am primit prednison de la medic endocrinolog dar pt o chestie ce nu avea legatura autoimune si nici cu sarcina in consecinta.Dar a fost pe o perioada scurta de timp si dupa o schema scrisa.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
lucialu spune:
Stiu Rocsy![]()
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Rala ,dragalasa mea,ori sunt tampita tare,ori tu ai scris iar eu nu am apucat sa citesc...Pana la urma ce s-a intamplat?Are T o explicatie?Spui ca astepti z10 sa o iei de la capat...Asta inseamna ca deja ai avut sau ai cm?Sau poate nu,ca altfel nu mai calculai BHCG.Dupa cum vezi,sunt varza!Explica-mi printesa,ca nu pricep...
Mada ,macar stii o treaba...Ca ai cm,ca nu esti gravi,ca o iei de la capat.Dar eu...z34 si nici urma de cm...Si test de sarcina negativ in z24 si z28.Imi pare rau de hemoragie,sper sa nu te mai necajeasca prea mult!