Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian.. fata, problema este, care e capatul?, trebuia totusi sa faci o beta macar stii cum stai , banuiesc ca ai oprit utrogestanul, testele de pishu sunt apa de ploaie uneori asa ca...poate ne faci o surpriza placuta sa iesim toate din ascunzatori

poopici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , te "lauzi" ca de-o sapt tu n-ai mai facut nici un test ...?! Nu inteleg de ce nu faci odata BHCG -ul ala !? Costa doar 57 lei la urgentza....si ai spulberat toate indoielile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

aerlilian- parerea mea tot aceeasi ramane : esti gravi... !!! dar tot nu-ti spun sa-ti faci bhcg in schimb iti recomand sa mergi la dl nostru dr sa vedeti impreuna sacul embrionar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali, din cate imi amintesc eu, azi faci laparo, asa ca iti urez bafta si sa ai rezultat beton!
Aerlilian, nu stiu cum de rezisti atat cu BHCG-ul ala....Sper sa iti iasa mare!
Felix sper sa ne dai si tu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Lali, bafta multa azi la laparo, oricum probabil ca iti spun cu intarziere, e posibil acum sa fii la terapie intensiva. Te asteptam cu rezultat beton !
Gabitza, te asteptam cu vesti de la laparo.
Lilisor, si eu sper, alaturi de toate fetele, ca la tine in burtica s-a cuibarit minunea .
Madutzul meu drag, nu mai este nevoie sa iti spun nimic, stii bine ca sunt alaturi de tine .
Felicic sa fie luna cea mare !
Georgi, Lucic, Rocsy, Tamy, Machusica si toate celelalte fete .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mada, stiu ca nimic nu consoleaza cu adevarat, dar... macar de luna asta s-a deschis clinica noua. Poate ca asta a asteptat bebele vostru ca sa apara.
Lali bafta si astept sa ne povestesti aventura si rezultatul. Orice ar fi sa fie remediabil.
Aerilian, iubita pai nici nu mai stiu daca am scris sau nu. Pe T nu am mai apucat sa il intalnesc de sambata dimineata cand bhcg era tot in crestere lenta, dar tot incepand de sambata au inceput sangerarile. Luni am repetat bhcg si incepuse sa scada. Cu T am vorbit prin sms si a ramas ca mai vorbim sapt viitoare. Am facut un calcul si daca nu as tine cont de "sarcina" asta si toate "ciclurile", sambata debutul sangerarii ar pica in ziua 27. De unde trag concluzia ca (virgula) corpul meu incearca din rasputeri sa intre in normal. De aceea am hotarat sa consider sambata z1 si sa merg mai departe. O sa-mi fac o programare pt luni, z 10 si atunci poate o sa si aflu ce si cum a fost si ce facem mai departe. In cealalta ordine de idei eu te sfatuiesc in continuare sa faci bhcg. Macar daca iese mare poti sa incepi sa pui 4 utrogestan si sa iei magne si folic, poate ca fiecare zi conteaza...
Pup restul fetelor ascunse si mute. Ne-am imbolnavit de boala dr-ului nostru...

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Rala, imi pare rau ca tie am uitat sa iti scriu cateva vorbe. M-am gandit la tine, dar nu prea am mai scris pe forum. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci printr-o asa mare dezamagire si tristete. Sper sa se termine bine, cat se poate de bine intr-o asemenea situatie. Suntem alaturi de tine si cu siguranta va veni si luna norocoasa. Important este ca se poate.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nu aruncati cu rosii ca sunt oricum,dar numai ignoranta nu!Sunt la Chisinau,maine ajung in Bucuresti dar doar cu treaba si de vineri sunt din nou acasa ca sa ma pot ocupa de ale mele.Nu am facut bhcg pana sa plec de acasa pt ca MI S-A MAI INTAMPLAT DE DOUA ORI PANA ACUM CA IN URMA STIMULARII CU CLOMIFEN URMATA DE PREGNYL ,SA-MI VINA CM LA 34-35Z.Din pacate pt mine,nu sunt propriul meu sef ca sa-mi pot aranja singura programul!Si in afara de asta,am o varsta considerabila,imi cunosc corpul!Nu sunt gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

uf! Nu te supara! Eu gata, m-am retras pt ca ai dreptate: stiu eaxact cum este ca toata lumea sa se agite si sa te sufoce cu optimismul, iar tu in sufletul tau sa stii cel mai bine ca e inutil.

multumesc Mada, nu era oricum nevoie de mentiuni speciale, pentru ca stiu ca am avut multe gandri bune care mi-au purtat noroc pana la urma.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda ,stiu care este pretul unui bhcg,pt ca nu stiu daca iti amintesti,dar dupa prima IA,la insistentele tale,l-am facut.Cat despre faptul de a-mi permite sau nu banii astia...sunt convinsa ca daca nu i-as fi avut mi i-ai fi imprumutat,nu?

Mergi la inceput