Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 7
anaconda2 spune:
Rocsy , am inteles ca deja ai inceput sa le iei de azi ?! Cum ti le-a dat asa ? Nu au si ele o cutie , un prospect ..? Daca nu , cu sigurantza trebuie sa scrie pe folia(blister) in care stau pastilele ,nu ? Asta ca sa stii si tu ce ei ...si ptr ce le iei .
Eu una , n-am auzit de "aspirina de a doua zi " ..!
rala spune:
Rocsy scuza-ma dar eu nu am inteles exact. Cine ti-a dat pastilele astea? T? Si pentru ce sunt?
Good things happen to good people!
rala spune:
Vestile despre mine sunt ca bhcg a scazut ieri. Am fost la cabinet la T unde era la fel de manifestatie ca vineri. T era suparat si tracasat si a spus clar ca nu mai primeste pe nimeni fara programare. Chiar daca mie imi spusese personal sambata sa vin luni, am plecat si i-am dat un sms. La care a raspuns de dimineata. Abia astept ziua 10 sa o iau de la capat. Sper sa am si foliculi dar mai ales endometru suficient sa mai incercam si luna asta. Culmea este ca in ciuda aventurii si a "esecului" ma simt f ok si f increzatoare.
PS: aviz fetelor cu treburi pe la cabinet: numai cu programare!
rocsy2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Rocsy , am inteles ca deja ai inceput sa le iei de azi ?! Cum ti le-a dat asa ? Nu au si ele o cutie , un prospect ..? Daca nu , cu sigurantza trebuie sa scrie pe folia(blister) in care stau pastilele ,nu ? Asta ca sa stii si tu ce ei ...si ptr ce le iei . Eu una , n-am auzit de "aspirina de a doua zi " ..! |
ca sa intelegi acel medicament inca nu l-am cumparat. scrie pe reteta . mi le-a dat Valentina Uscatescu de la fundeni care mi-a facut analizele la sange. multe persoane au auzit de ea. azi incep tatamentul. asa mi-a zis ca acea pastila se mai numeste si asa. aceste pastile se dau si in timpul sarcinii. chiar mi-a zis ca daca voi ramane le voi lua pe tot parcursul sarcinii. mi se pare o persoana foarte ok. eu nu cred ca daca mi le recomanda alt doctor si nu tutu este ceva rau. cand le voi cumpara va voi spune mai multe despre aceste medicamente.
rala spune:
Ei! Eu n-am spus ca e rau ce nu da T. Eram doar mirata, ca nu-l stiu sa dea vreun tratament si mai ales unul asa "necunoscut" noua
.
tamaryllis spune:
Fetelor, cred ca e vorba de aspenter(un fel de aspirina, dar mai "slaba") sau heparina; de regula eu stiu ca sunt recomandate celor care pierd in mod repetat sarcina in primul trimestru, daca se constata ca problema tine de ac aspect. Rocsy, succes! Poate iese asa!
Rala, imi pare bine ca esti bine!
tutunaresele! inclusiv pe cele care stau ascunse!
elly_me spune:
...si eu cred ca este vorba despre aspenter, dar i se spune "aspirina inimii" parca.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
lucialu spune:
Rocsy
este vb de aspenter,aspiranuta mica in dozaj care se da fix pt sindromul antifosfolipidic.Noi la endo,cateva am inceput sa o luam,dupa o discutie si ceva citeala.Este o cauza imunologica de infertilitate si care provoaca av spontan...Daca intri la dl dr pe site ai sa gasesti trecut la cauze imunologice iar la noi la endo pe prima pagina mai sunt linkuri despre treaba asta.Plus pe forum este un sub legat de acest sindrom.
Atentie:se ia doar aspirina mica-aspenter, nu aspirina obisnuita care nu e buna in sarcina.Tammy ti-a spus si ea.
Ti-a facut ceva analize imunologice legate de coagulare.Probabil pt ca ti-a iesit sindromul antifosfo. slab pozitiv ti-a rec preventiv.Legat de coalugare mai sunt si alte boli autoimune care tie se pare ca ti-au iesit OK.Noi la endo,cele care luam, le luam tot asa prev pt ca putem dezv boli autoimune datorita endo si avem risc crescut de pierderi.Si am mai citit tot scris de dl dr cazuri in care rec si explicatia pt care nu se arunca imediat sa ceara aceasta analiza:doar 25-30% din av spontane repetate au aceasta cauza.Iar tie probab nu ti-a spus de analiza tocmai pt ca nu ai trecut prin ac situatie.Oricum va trebui sa te consulti ac vei ramane gravi pt ca e bine sa fie sub control avizat dozajul si perioada in care vei lua aspenter.
In genere imbunatateste circ sangelui,ajuta la fluidizarea lui in uter si alte locuri periferice.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
fetelor este intradevar un fel de aspirina dar eu cred ca e ceva cu D. poate nu inteleg eu bine. oricum eu nu am avorturi spontane . eu nu am ramas niciodara doar daca nu cumva am ramas si am avut avorturi menstruale. nu stiu cat ma va ajuta sa raman aceste pastile. in fine.... peste 6 sapt ma duc din nou. aceste pastile sunt de 75 mg.
sarrah spune:
rocsy- medicamentul se numeste prednison? ce analiza a iestit slab pozitiva ? din cate stiu eu, heparina, aspirina si medicamentul de mai sus se administreaza in cazul unei coagularii proaste. dc vrei pot sa-ti las adresa mea de mess sa vb mai multe...