Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

ieri au venit musafiri. de suparat nici nu mam mai suparat ca fusesem inainte de la primul test.
al meu sot isi pusese mari sperante in inseminarea asta si mi
-a zis ca nici nu se gandea sa nu prinda.o luam iar de la capat dar momentan fac pauza de la inseminari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

multumesc mult pt incurajari! sper sa ies repede din butoiul asta idiot....
Dr T mi-a gasit trompele infondate la laparo, iar la histero mi-a zis ca a reusit sa desfunde una din ele....a ramas sa incercam 6 luni....care au trecut....
alta varianta nu are daca trompele sunt infundate dinspre uter...ma bucur ca a reusit dupa atatea amanri sa deschida clinica pt fiv-uri
la cabinet se merge cu sau fara programare?nu am mai fost din iunie

multumesc mult
o seara frumoasa
multe realizari

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

BB FELICITARI!!!SA CREASCA MARE SI SANATOASA PRINTESA!!!Sanatate si parintilor sa se bucure de glasunica!!!
Dl drface BB-ici grasi.Are pile la barza
Rala se simte din ton ca esti mai bine
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara,

Mi-a fost dor de voi!

Astazi am facut analizele din Z 21, la IDS. m-am intalnit cu o fata care va face FIV la "noua noastra clinica", cu domnul nostru doctor. mi-a spus ca si IA se vor efectua tot acolo, asa i-a zis dr Matei ! Pe mine ma bucura foarte tare acest lucru pentru ca astfel nu vom mai fi nevoite sa ne plimbam cu gigeii prin sutien prea mult timp ! poate vor fi mai multe reusite ! SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SA ADUCA NUMAI COPII SANATOSI SI FRUMOSI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna seara dragi tunici.
Am intrat sa va spun ca noua clinica se afla pe str Stefan Sanatescu
nr 5,chiar pe str cu spitalul ,pe partea dreapta cum vii dinspre Casin.Si sa va mai dau un pont cine mai are nevoie urgenta de pregnil
sa o contacteze pe dc Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Neatza, sunt cam matinala si...nu sunt pacienta dr T. dar vreau sa fiu. Am citit aseara cam ce s-a scris la capitolul asta. Eu...vreau sa aj la el. De vreo 8 luni nu mai iau pastile si,..nik. MI-am facut analizele si sunt sanatoasa tun, cica. Vreau sa ma programez la el...sa nu astept un an cum mi-a zis doctorita si apoi sa fac investigatii mai complexe. Poate nu am ovulatie sau poate am infundate trompele sau...cine stie? Daca e o prb de genul asta ea va persista banuiesc. As astepta sa am cm si apoi sa ma duc. Cam in cat timp te programeaza? stai la coada aia( lucram acu un an vizavi de cabinetul sau si era plin acolo) sau te duci la ora care te cheama? Voi cand spuneti ca e mai bine sa ma duc? Trebuie sa inceo odata. Pe 28 ar trebui sa-mi vina cm.Macar sa-mi dea niste sfaturi sau habar n-am ca acolo unde am fost am dat si o caruta de bani pe anile si nu mi-a spus nik :(. Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza! fetelor am venit si eu cu analizele .....sindromul antifosfolipidic mi-a iesit slab pozitiv. si mi-a mai facut inca 3 analize PL Ps si AT3 habar n-am ce inseamna dar sunt in limite normale. mi-a dat sa iau niste pastile care nu inteleg cum se numesc....mi-a zis ca i se mai spune si aspirina de a doua zi. ceva cu d. azi incep sa le iau si peste 6 sapt merg din nou. acum nu stiu daca de la SAFL nu raman gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Neata fetele !
Cine mai face IA zilele astea ?
Ma lasati singura ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
Rocsy multumesc de raspuns. Vad ca nu ai uitat! Sa stii ca nu prea am inteles cum se numesc pastilele (aspirina de a 2 zi???)
Bella - ne-ai dat niste informatii foarte utile, sunt sigura ca ne vor fii de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pai nici eu nu stiu cum se numesc. ceva cu d. nu inteleg ce a scris. mi-a zis ca se mai numesc si asa.

Mergi la inceput