Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 5
speranta2008 spune:
buna
Rocsy, poti sa ne spui la ce doctor ai fost? 
Anaconda, asteptam vesti! Sa ai incredere in Dd, EL stie ce face!
Mit, m-a impresionat povestea ta! Iti multumesc ca ai scris! Sa iti creasca bble mare! Ai avut o mare putere si foarte multa rabdare!
Aerlilian iti tin pumnii!

POate te duci pana la urma sa faci Beta....![]()
valy sper sa iesi din butoiul
cat mai curand.
magdita spune:
"Am nascut aseara o printesa de 3.850 gr, 54cm si nota 10"
mesaj de la Bebe2008
Bebitza

, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va umple inimile de fericire si iubire ! Doamne, ajuta-ne tuturor sa traim aceasta fericire
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Bebe....

FELICITARI DIN SUFLET, SA ITI TRAIASCA MINUNEA, DD SA FIE CU VOI 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
rala spune:
Buna fetelor,
eu am stat mai cumintica pentru ca n-am prea avut vesti, intre job, acasa, ids si cabinetul lui T saptamanile astea au zburat... Vineri bhcg crescuse dar foarte putin. T nu era deloc ingrijorat si sambata dimineata mi-a spus sa mai fac unul azi si sa ne revedem. Sambata a avut din nou cabinetul plin, a avut invitat si un profesor din Israel pentru fetele cu fiv. Astazi se inaugureaza clinica si am intalnit-o chiar si pe prima pacienta. T era atat de fericit si ochii ii straluceau de o multumire mare.
Ieri dimineata a venit si la mine mos craciun cu surle, trambite si toti renii, ceea ce inseamna ca poate bhcg-ul azi va scadea. Eu asa cred.
Felicitari lui Bebe 2008, sa aveti o fetita sanatoase si frumoasa!
Bravo Anaconda, imi place ca ti-ai revenit repede si te-ai reapucat de treaba! Batem fierul cat e cald.
Aerilian, iubita, si eu zic sa faci un bhcg, in felul asta stii exact cum stai si ce ai de facut. Oricat de mult m-a stresat pe mine financiar si psihic toata saga asta cu ids-ul, ma bucur ca le-am facut pentru ca am simtit ca am fost "in contorl". Eu iti tin pumnii si imi apar cu dintii statutul de mama omida.
Sarah, Mada, Pony, Rocsy, Lali, Lucy va multumesc tuturor pentru grija si va pup de luni pt toata saptamana.
Sambata la cabinet am intalnit-o si pe Felix care m-a abordat chiar daca cred ca aveam o fata de alungat oamenii. O pup si aici.
Good things happen to good people!
pony spune:
Rala BINE AI REVENIT!
sper sa ne intalnim si la gravidute o data si o data!
Unde si-a deschis clinica?Se muta din Sandu Aldea? Eu am cam terminat luna asta cu mono, astept rezultatul si mi-e ca daca nu o fi unul pozitiv ( caci eu pun raul inainte) nu o sa-l mai gasesc luna viitoare pe T.
Sper sa fie cu noroc clinica asta noua si pentru noi

.
Bebe 2008 sa-ti traiasca minunea!
speranta2008 spune:
buna
Rocsy multumesc ca mi-ai raspuns....Te rog mult, dupa ce primesti rezultatele, spune-mi ce analize ti-au facut!
Bebe, felicitari pentru fetita!

rala, poti sa imi dai mai multe detalii despre clinica? (poate pe PM). Multumesc
va doresc 

rala spune:
Fetelor, din cate am inteles eu, clinica cea noua este destinata fiv-urilor si ia-urilor. Se afla undeva in spatele pietei domenii si in spatele spitalului. Cabinetul se pare ca ramane pe loc. Sincer nu stiu foarte multe amanunte, cand l-am intrebat pe T cum o sa se imparta in 3 locuri diferite, a zambit shugubatz, deci...
Poate ca de acum incolo, nemafiind sigure ca il gasim in orice dupamasa la cabinet, o sa facem macar programarea aia vaga gen "marti intre 14 si 18", ca sa nu se mai intample ca vineri cand am vazut cele mai multe fete intr-o singura zi din toata "cariera" mea de pacienta a lui T (si nu toate aveau programare!)
Good things happen to good people!