Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 4
clau0072 spune:
Mersi, Pony ! Sper sa fie bine! Sigur ca am sa va povestesc! Fetelor, am o curiozitate: stiu ca de ceva vreme nu se mai gaseste Pregnyl. Este cumva vreun inlocuitor? Stiu ca Aerlilian si Anaconda cautau.. ! Ati reusit sa gasiti sau ati rezolvat altfel problema?? Va astept cu noutati!!
aerlilian spune:
Eu am avut un pregnyl datorita Anacondei...Ea agasit unul ramas la o farmacie si mi l-a cedat mie.Dar nu se gaseste...Sunt foarte curioasa si eu daca se poate folosi ovitrelle in schimb si daca acesta se gaseste...
vally spune:
salutari tuturor tutunicilor!
eu sunt cazuta rau in butoiul acela faimos....incep sa-mi pierd speranta....ne chinuim si nu reusim....stiu ca nu sunt singura, dar parca nu mai am putere sa continui lupta asta...in martie am facut laparoscopie si in aprilie histeroscopie cu dr T...mi-a zis sa incercam 6 luni natural..daca nu, vitro....nici nu stiu ce sa mai fac in continuare....parca nici sa ma resemnez nu ma lasa inima...nu mai stiu....
http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png
clau0072 spune:

Aerlilian, inca nu am nevoie de Pregnyl, dar intrebam asa, preventiv. O prietena mi-a spus ca a gasit un inlocuitor care insa costa 60 euro . Eram curioasa , in cazul in care voi avea nevoie, cum sa procedez.
Vally, nici sa nu te gandesti sa renunti! E minunat sentimentul de a fi mama ! Eu imi doresc f mult si nu cred ca am sa ma pot resemna! Voi avea un soc daca voi afla cine stie ce joi, la acea laparoscopie. Eu credeam ca e ultima interventie posibila, dar aflu ca tu ai facut si histeroscopie.
Aceasta pentru ce mai e?? Oricum, nu iti pierde speranta!!! Doamne- Doamne vede ce eforturi facem si sunt convinsa ca ne va rasplati! 
Pony, mergi la profilul personal si acolo, ai sa vezi ca tb sa gasesti undeva optiunea de activare a PM. Si eu m-am chinuit nitel, dar am reusit. Acum nu mai stiu exact pasii, dar daca nu reusesti, am sa te indrum! O saptamana minunata va doresc!!
clau0072 spune:
Anaconda, ms tare mult pt incurajari!
Voi reveni cu noutati, sper eu, de bun augur!! Va pup si aveti grija de voi!!
aerlilian spune:
La mine astazi e z33 si nici urma de cm sau macar de vreun simptom sau vreo scurgere...Daca tot nu e sarcina,va dati seama ca abia astept sa-mi vina si sa o iau de la capat intr-un fel...Si sunt tare balonata,constipata,nu e bine deloc fara cm atunci cand nu e sarcina...Ce ne vom face la menopauza,felelor?
anaconda2 spune:
Vally , dar nu ne-ai spus ce ti-a gasit la laparo si la histero , de a zis dr sa treci la FIV , atat de repede .
Aerlilian , chiar nu vrei sa faci beta ?? Nu te inteleg...
rocsy2007 spune:
Fetelor sa va povestesc ceva: azi dimineata am fost sa imi iau sange...dupa cum stiti tatal meu a fost operat. si cand s-a dus sa isi mai ia analize pentru sange (face frecvent analize) erau acolo foarte multe fete tinere unele insarcinate unele nu.si a intrebat pe asistenta si i-a zis ca sunt fete care au probleme cu sarcina si fete care nu raman gravide. si tata a vorbit cu doctorita si azi m-am dus sa imi ia sange. sa vedem ce analize imi va face ca inca nu stiu. oricum va voi tine la curent . poate e ceva nou de care noi nu stim.

cum imi activez pm-ul?