America (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai, ce telegrafice sunteti, m-ati spart

Mai citii si eu de jocuri sa ma mai inspir. Cred ca o sa tb sa ii iau si eu lu' fi-miu Ninetendo DS. Pana acum eu am evitat la max jocurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cu raceala actuala nu-mi fac eu probleme, mi-a dat voie doctorul sa-mi pun ceva picaturi, dar numai noaptea (efectiv nu puteam sa respir, solutia aia salina nu m-a ajutat deloc). In rest nu am luat mai nimic, aaaa...si vreo trei guri de Robitussin (si asta aflat pe lista de medicamente permise). Mai rau am ajuns cu arsurile de stomac, am vomitat trei zile numai suc gastric, pt ala mi-a dat Pepcid AC, si vad ca m-a ajutat mult.

Ceea ce ma interesa erau parerile legate de vaccin, si vad ca in totalitate ati spus NU! Exact asta era si feelingul meu.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ruxi ha stop.
miere o saptamina miere cu lamiie daca nu doctor stop.
vaccin flu buba rea-mai bine flu stop,
pantero petrecerea fuse stop
io morticia stop
sotu V for Vendetta stop
marcu Indiana Jones stop
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Miere, sanatate! Am patit-o si eu in sarcina cu raceala si a trecut asa cu mai nimic. Cu arsurile, eu umblam cu Tums in buzunar oriunde ma duceam.

Ramona, in cazul meu nu se zice volutariat, se zice spionaj

Mergi la inceput

Mai e nevoie sa va zic ca am comandat cartile alea de pe net sa fac cu cascatu' si acasa?
Singura problema va fi ca o sa ma toarne pacatosul. "Guess what? I have these books at hoooomeee!!"

Andrada asa asa, faci economie de spatiu pe server

Mergi la inceput

Si mai mult. O sa se duca inapoi si-o sa spuna ca mama s-a suparat ca ti-am spus ca avem cartile si mi-a spus sa nu iti spun acum ca s-a suparata...etc (daca e cumva ca marcu).
A

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Si mai mult. O sa se duca inapoi si-o sa spuna ca mama s-a suparat ca ti-am spus ca avem cartile si mi-a spus sa nu iti spun acum ca s-a suparata...etc (daca e cumva ca marcu).
A

Da, da, daaa, asa o sa faca sigur sigur, toarna tot tot tot tot, vorba ceea, nu poti sa tragi nici un vant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Eu nu reusesc sa tin pasul cu mesajele voastre...Vorbind despre ce spun copii la scoala, Andreea a venit anul trecut cu un proiect sa faca un dinozaur din materiale reciclabile (sticle de plastic, cartoane, etc.). Cum tocmai ridicasera materialele reciclabile nu mai aveam nimic prin casa din care sa fac dinozaur. Asa ca din toata discutia dintre mine si sot, Andreea a mers frumos la scoala si a zis ca ea nu poate sa faca dinozaur pentru ca "we don't have garbage in our house".... Noroc ca atunci o duceam eu dimineatza la scoala si am reusit sa dreg gafa....

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Alina-LucasMom- pai al tau nu e scump. Ia uita-te la cele de care mi-a zis Ramona, ca sa vezi de ce am zis eu ca sunt scumpe.

Voi ma speriati cu flu vaccin asta, ca il tot evitati. Eric e astmatic si alergic la maxim (5) la grass, tree, seeds, molds si moderate (3) la soy si peanuts. Anul trecut , in 11 luni de mers la gardi cate 11 ore zilnic, a luat de 13 ori antibiotic. Lui mereu i-a recomandat pediatra flu-vaccin si i-am facut si anul asta si anul trecut. Iar noi am facut ca sa-l protejam pe el. La mine parca nici nu conteaza ca fac flu-vaccin, tot racesc. acum sunt varza de racita. Sotul raceste mai putin, dar anul asta il avem pe tata la noi si a facut si el.
Ce naiba sa fac cu fiu-meu? Sa ma risc anul viitor sa nu i-l mai fac? Care ar fi riscurile? Voi de ce va feriti?
Andrada, de ce zici ca e buba mare? Lamuriti-ma si pe mine, please.
Macar anul asta i l-am facut thimerosal free.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Si Lia, daca zice invatatoarea ca are ADD ii zici si tu ca ea are ADD ca n-are rabdare cu el si nu se poate concentra sa il aduca pe el sa se concentreze, etc etc.
A
PSS eu zic ca nu e disorder ca e un "trait" mai degraba. Diferenta e ca "trait"ul il corectezi numa daca impiedica teribil viata de zi cu zi.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput