America (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am vorbit cu copilul despre raspunsurile la geografie, sigur ca habar n-avea ca de fapt raspunsese corect. A ramas cu impresia ca a gresit.
De data asta o iertam pe teacher, dar i-am zis copilului ca la urmatoarele abateri punem foile inapoi in geanta si merge sa-si pledeze cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andrada, m-am mai gandit la costumul tau si voiam sa iti spun ca vorbeam cu sotul ca un costum super haios anul asta ar fi sa fi Sarah Palin si sotul tau The Moose
Astia au masti http://www.buycostumes.com/Sarah-Palin-Paper-Mask/38738/ProductDetail.aspx tot ce iti mai trebuie e costumul rosu si costumul de moose

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Voi ati facut vaccinul antigripal in sarcina? L-ati face?

Momentan sunt racita, nu e flu, e probabil doar o raceala (cu nas infundat, un pic de tuse, fara febra si dureri de cap) si la utima vizita doctorul m-a intrebat dc la urmatoarea vizita, peste trei saptamani as vrea sa fac vaccinul antigripal. Eu inclin sa nu, mie mi-e frica sa imi pun si picaturi in nas (decongestant) si parca nu as risca sa fac vaccinul ala. Am citit o gramada despre el si parerile sunt impartite. Plus,ca nu l-am facut niciodata si nu stiu cum imi reactioneaza organismul, plus ca nu stiu dc e thimerosol-free, .....etc, etc.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, exista flu vaccin thimerosal free, dar nu sunt sigura pt adulti. Intreaba si tu. Eu lui Eric i-am facut thimerosal-free.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, noi il avem pe asta si sunt foarte happy cu el desi m-am opus la inceput sa iau unul asa de scump.
http://www.builderssquare.com/xp_56346-Frigidaire_30_Slide_in_Electric_Stainless_Steel_Range_2_5_to_7_Expandable_Elements_PLES389EC.aspx

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Mierea, eu nu am facut nici un vaccin, si nu as face pe perioada sarcinii. Nici alte medicamente n-am luat. Cum zici tu, picaturi in nas am folosit doar strict solutie salina, nimic ce are vreun adaos in plus. Pazeste-te cat poti sa vii in contact cu persoane bolnave si ia vitamina C (din fructe mai ales).
Banui ca daca doctorul recomanda ar trebui sa fie safe, totusi. Cere-i si lui parerea sa vezi ce sfat iti da.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmen, Ramona, merci de sugestii. Tot in ceata sunt, dar parca, cum zice Carmen, as "sari-o" de data asta. Nu'sh de ce ne zic sa mergem cu copiii la sedinta, voi tot cu copilul de fatza vorbiti?

Imi pare rau ca sunteti racite. Si eu sunt. Si copilul. Nici eu nu am facut niciodata vaccinul ala antigripal, tot asa, nu mi-e clar dc. e bun sau rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu zic sa mai faci o pauza ca sa inchei un ciclu. Si sa nu-i ceri sugestii ca ti le da.
Eu nu merg cu copilul
Sanatate racitilor, noi nu flu vaccin
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Voi ati facut vaccinul antigripal in sarcina? L-ati face?

Momentan sunt racita, nu e flu, e probabil doar o raceala (cu nas infundat, un pic de tuse, fara febra si dureri de cap) si la utima vizita doctorul m-a intrebat dc la urmatoarea vizita, peste trei saptamani as vrea sa fac vaccinul antigripal. Eu inclin sa nu, mie mi-e frica sa imi pun si picaturi in nas (decongestant) si parca nu as risca sa fac vaccinul ala. Am citit o gramada despre el si parerile sunt impartite. Plus,ca nu l-am facut niciodata si nu stiu cum imi reactioneaza organismul, plus ca nu stiu dc e thimerosol-free, .....etc, etc.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Miere, eu nu racesc niciodata dar in sarcina am avut cea mai mare raceala/gripa a vietii mele. Nu am luat nimic si a trecut de la sine in 4 zile.Doctorul m-a sfatuit sa nu i-au medicamente daca raceala nu dureaza mai mult de o saptamana.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lucasmom - am acelasi aragaz.
noi nu facem vaccin.
miere - portocale, lamai,ceaiuri ,stai in casa, bai la picioare.urmeaza-ti instinctul.
si noi avem conferinta azi.

Mergi la inceput