America (127)
Raspunsuri - Pagina 18
Carmenbr spune:
Andrada, mie mi-a placut robotelul.
Ne-am hotarat ce masina de spalat si uscator ne luam : Bosch 500 Nexxt.
Dar mai am nevoie de aragaz si frigider. Ce firma sa aleg? De care aragaz aveti voi si sunteti multumite?
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Eu am Jenn Air, electrice.
Masina de spalat/uscat am LG Tromm (un "m"?!). Imi plac tare mult. La astea te-ai uitat?
sinzi_ana spune:
Am facut niste muffins bune cu blueberries...ah...nu ma pot opri din mancat!! bine ca am facut doar juma de reteta...8!!!!
Azi au plecat finii si casa e asa de goala si mult mult prea linistita pt gustul meu...ma uit mereu dupa cel mic sa vad daca nu e cu ceva in gura...si apoi realizez ca ma uit degeaba
Noi vb romana cu David si citim seara o poveste in romana, una in engleza...
Am observat ca daca nu ii raspundem in romaneste, uita imediat cuvinte, si cu greu il setam din nou pe a raspunde in romana
Andrada mie imi place pompa hidraulica...
David e fan lego (si mie imi plac), si daca vreti sa investiti in ceva imi plac tare mult astea http://mindstorms.lego.com/Products/Default.aspx (dar nu imi dau seama daca la 8 ani nu e prea mic pt ele...)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Merci Sinzi, dar intr-adevar e prea micutz ptr roboteii lego (dar suna tare tentant),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lexi spune:
asa ziceam si eu, ca-i prea mic copilu' la 6 ani pentru mindstorm, dar tatal lui (care a cumparat trenulete de cand i-am aratat testul cu doua liniute albastre) a crezut altfel.
asa ca, Andrada, do not subestimate him/them
blackpanterro spune:
Eu ii iau sotului Lego Mindstorm anul asta , ma tot bate la cap din iunie ca ala o sa fie cadoul lui de craciun.
O sa il construiasca cu Aidan si apoi el il va programa sa faca diferite lucruri(eu am cerut sa il faca sa spele vase, sa intinda haine, etc), sa vedem ce iasa.El e foarte excited.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
philip spune:
ieri m-ati facut sa-i comand lui philip adoul de craciun, daca tot ati vorbit de jucarii si de citit :)i-am luat niste chestii edcuative de pe fat brain dar am compensat si cu ceva fun :)
philip&andreea
ruxij spune:
Update la mine, ca va ziceam de supararea mea ca il tineau pe copil la Book 1 cu the cat is fat and on the mat. Am fost azi la "reading" la scoala si in fine, fi-miu a fost trecut la "Book 7", de la "book 1" unde era sapt trecuta. Sunt alte fetite care sunt una la Book 18 si una la Book 12 parca. Dintre baieti mai e unul singur la Book 7, aialaltii sunt mai in urma. Aceste carti au niste texte pe care copiii trebuie sa le citeasca si apoi pe baza textelor raspund la intrebari--scriu raspunsul. Acum, bogdan nu are probleme absolut deloc sa citeasca Book 18, dar cred ca problema e ca spre deosebire de fetitele alea, al meu se uita pe pereti, se ridica din banca, merge prin clasa, vorbesete cu colegii,nu sta concentrat pe text. De aia cred ca nu l-au pus mai departe. Fetitele respective nu misca, nu respira, lucreaza acolo si nu se uita nici in stanga nici in dreapta. Al meu, mai raspunde la o intrebare, se mai uita pe pereti, mai vorbeste cu colegul, mai raspunde la alta intrebare, se mai ridica si se duce la altul sa il intrebe ce mai face Deci cred ca din cauza asta e OK ca e la Book 7 si nu la 18, ca 18 aia cere mai multa concentrare, trebuie sa citeasca un text mai lung decat la book 7 si mai complex si sa raspunda la intrebare pe baza aluia. Ori al meu cred ca s-ar intrerupe la mijlocul textului si s-ar mai distra putin si pana ar citi din nou ar uita despre ce era vorba . El vrea sa se joace. Acasa e mult mai cuminte, sta la lectii, dar cand vede copii, parca o ia razna. L-am intrebat odata: mai Bogdanel, de ce nu asculti tu mama? Si el cica: pentru ca vreau sa ma joc. Are dreptate si el:))
Eh, una peste alta, o avea si ADD innatentive type, ce o fi si ADDul asta ca eu tot nu cred ca e o boala, pentru ca probabil si eu am si cred ca si tata are But we are fine. Chestia e, maine am sedinta cu parintii. Sa o mai imping pe profa ca cica cum sa fac sa avanseze mai repde, cum sa il ajutam yada yada, sau credeti ca ar tb sa tac si sa o pup in fund si atat? Any suggestions?
Carmenbr spune:
Ramona, m-am uitat pe Jenn air si am declarat "o sa le iau, dar data viitoare". Sunt scumpe rau mama.
Ne-am uitat si la LG Tromm, dar la consumer review sunt mai bune Bosch.
Celelalte fete ce aragaz aveti?
Ruxi, eu zic din cand in cand sa-i mai aduci aminte ca ai nevoie de sugestii cu ce sa-l ajuti cxa sa promoveze si tot asa. daca abia ai batut-o la cap si doar ce l-a promovat, as sari-o de la "lectii" de data asta.
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Ooops, sorry... Eu am Tromm asta de aproape trei ani, atunci l-am luat tot dupa reviews, intre timp s-or mai fi schimbat. In orice caz, sint foarte multumita.
Ruxij, daca ai inceput cu voluntariatul poate ca ai putea sa ai mai mult curaj miine. Tatoneaza terenul, vezi cum reactioneaza si daca musca sari si tu la atac.