America (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi avem tuburi (gen techno gears), K'nex, lego marunte (acum le foloseste mai mult, ca am facut abonament gratuit la revista Lego si le-a redescoperit) si Electronic Science Lab. Altele gen weather station si kits de pe la Smithsonian de exemplu nu l-au captivat. S-a jucat o data sau de doua ori si apoi zac intr-un colt. La el nici Erector n-a prea avut succes, o fi fost prea mic cind am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada Nintendo DS?! sau la brookstone au un robot rosu (era pe la 90$) tare dragut cu telecomanda si cu care poti si interactiona. "new tri bot" m am uitat pe site ul lor.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Are nintendo, vreau sa scap de el.
Ramona, asa e, de aia mi-e frica , le arunca intr-un colt si nu se mai joaca nu veci cu ele,
Ma uit si la robotul ala...
merci fetele,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ia i cartrige ul cu spelling pt Nintendo.nu l arunca...

Un celular?!

Eu m am jucat cu el in magazin, ff misto. In magazinele de jucarii sunt prima la joaca.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Andrada, am mai aruncat un ochi pe site-urile alea si mi-au placut Uberstix (parca pe fatbrain). Ce-mi place si mai mult la ele e ca se pot combina si cu Lego.

Mergi la inceput

Proabil ca in final trebuie sa aleg intre ceva care ii place lui si ceva care imi place mie.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

funny
http://video.yahoo.com/network/100284668?v=3710199&l=4418225

Mergi la inceput

They didn't think it was funny.

Andrada, mergi cu ce-i place copilului ca sa nu te joci singura.
Mie imi plac si kit-urile alea solare, dar nu stiu cum sint in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Voi ati vorbit numai engleza cu copii vostri? cum faceti in familie? vorbiti si romaneste cu ei putin? si cand era vorba de citit, va refereati la cititul in engleza?

Crisss 26+

Mergi la inceput

Noi cu Alexandru am vorbit numai romaneste. Habar n-avea de engleza cind sa inceapa preschool. La NY e comunitate mare romaneasca, isi gasea copii romani cu care sa se joace. Oricum, cind sint mici nu vorbesc nicicare.
Acum Alexandru vorbeste mai mult in engleza. Am cam dat-o si noi pe engleza. Ma mai fortez sa vobesc romaneste, dar uit.
Alexandru vorbeste mult in engleza cu Ana, plus ca merge si ea la gradinita. Ea vorbeste destul de putin romaneste.
Cititul legat de scoala se desfasoara in engleza. In rest eu citesc predominant in engleza, dar si romaneste.
Cartile romanesti depasesc bagajul lor de cunostinte. Au un limbaj povestile alea! Cu poeziile ne mai descurcam si Alexandru iubeste revistele cu Tom & Jerry, de cind era mai mititel.

Mergi la inceput