America (127)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Dupa ce faci vaccinul urmeaza 2-3 saptamini in care organismul are sist imunitar f jos (asta e scopul vaccinului de re-educare). Daca vaccinul se fabrica prea devreme nu prind toate tulpinile, daca se injecteaza prea tirziu, incep deja racelile si in cele 2-3 saptamini copilul poate raci f nasol, cum ni s-a intimplat,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, m-ai distrat, deci sa ii zic "ba tu ai ADD" LOOOOL

Cre'ca e trait, da' nu vad sa il impiedice asa de tare in viata de zi cu zi. Isi face acolo treburile destul de bine, face perfect la testele lor saptamanale de spelling, stie sa citeasca, sa socoteasca, e curios, nu darama casa/scoala, nu bate copiii, nu e obraznic (rau) ),asa ca din punctul meu de vedere nu am de ce sa ii "corectez" personalitatea. Va zic eu care e treaba cu traitul asta, sigur sigur il am si eu (cica runs in families) si consecinta pentru viata mea a fost ca nu am putut niciodata sa iau 10 pe linie la scoala. De cele mai multe ori greselile la lucrari erau din neatentie si luam 8. Ei si ce daca mai luam si 8? Tot din cauza asta am gresit si la examenul de mate la liceu, da' tot intrai la Sf Sava. In other words, "I'm still a rock star" Ah, ca de exemplu mi-am pus geanta pe masina cand luai benzina, dupa care o lasai acolo si plecai, e alta mancare de peste Si multe altele tot asa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai nu ziceam de noi ziceam de chestii grave. La mine de ex au fost taxele fluturind de pe masina in tot complexul de apartamente (primele mele taxe) de ma intrebam care sint nesimtiti care arunca foi de hirtie si de unde???
M-am incuiat afara in pijama si-am tinut conferinta pe celular in masina pina a venit sotu sa ma bage in casa.
I-am zis lu unu de 5 ori ca imi pare bine sa il cunosc desi am lucrat la un proiect un an jumate impreuna.
Geanta uitata in magazin, fortat cheia la alta masina (vorbeam cu sotu la telefon si-i spuneam stii ce e ciudat, ca nici cheia nu merge si nici masina inauntru nu seamana cu a noastra), ...etc
I am sure these things happen to anybody,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Pai nu ziceam de noi ziceam de chestii grave. La mine de ex au fost taxele fluturind de pe masina in tot complexul de apartamente (primele mele taxe) de ma intrebam care sint nesimtiti care arunca foi de hirtie si de unde???
M-am incuiat afara in pijama si-am tinut conferinta pe celular in masina pina a venit sotu sa ma bage in casa.
I-am zis lu unu de 5 ori ca imi pare bine sa il cunosc desi am lucrat la un proiect un an jumate impreuna.
Geanta uitata in magazin, fortat cheia la alta masina (vorbeam cu sotu la telefon si-i spuneam stii ce e ciudat, ca nici cheia nu merge si nici masina inauntru nu seamana cu a noastra), ...etc
I am sure these things happen to anybody,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Si eu am d'astea multe, so yes, it happens to everybody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Andrada si Ruxij m-am distrat copios citind ce mai patiti voi. Si eu mi-s imprastiata dar dinastea asa meseriaje nu am patit inca. Mortal, mortal. Nu va plictisiti deloc cred in viata de zi cu zi.
Cel putin aia cu cheia care nu se potriveste si masina parca nu-i chiar asa a fost bestiala.

Mergi la inceput

Eh, la min cu cheia a fost vorba de un apartament. Cand eram in Houston m-am straduit la greu odata sa deschid usa apartamentului si nu mergea. Desigur, pt ca nu era apartamentul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eh, la min cu cheia a fost vorba de un apartament. Cand eram in Houston m-am straduit la greu odata sa deschid usa apartamentului si nu mergea. Desigur, pt ca nu era apartamentul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

la noi de anul asta tr sa i aducem pe inculpati la conferinta cu teacher ul. Pana acum nu.

La mine Andrada nu au fost taxele au fost primele teme/proiecte ale Ralucai din pre school. Am plecat de acolo atat de emotionata (era prima conference a ei)si le am pus bine pe masina. Am plecat noroc cu unul dragut in spate care ma tot claxona, eu ma intrebam de ce... In spatele meu foile Ralucai insirate pe sosea. Le am adunat (noroc ca nu era asa circulata soseluta aia) de pe jos si am plans in masina. Uf!eram de 3 luni in SUA.

Carmen de ce nu l duci mai mult la ocean? poate ajuta?!Raluca anul trecut nu a racit deloc.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Acum m-am prins ce am si eu si Alexandru. Oi fi ruda cu Ruxij si cu Andrada. Ca noi tot asa!

Am vazut link-ul cu aragazul. Al nostru nu e asa. Plita e separata si cuptorul in alta parte. Weird, dar asa e.

Pe noi nu ne-a chemat cu copiii la scoala. Eu am dus-o pe Ana, ca n-aveam cu cine s-o las. Ii spusesem invatatoarei, a zis ca-i OK dar apoi nu prea i-a convenit. E o pustoaica, nemaritata si fara copii.

Carmenbr, cind era cu probleme Alexandru i-am dat si eu vaccinul antigripal. I l-am dat vreo doi ani, apoi am renuntat. N-a fost cu nimic mai rau cind nu i l-am dat. In general cind e flu season nu e polen pe afara, asta-i partea buna. Sint si ai mei mucosi toamna, sint sigura ca-i de la ragweed dar nu i-am testat. Am avut si eu nasul infundat in perioada maxima. Eu am grija cind si cit ii scot pe afara si reusesc sa tin totul cit de cit sub control cu Claritin. Dar in perioada aia se prind mai usor virusii de ei. De pe la sase ani si-a mai revenit si Alexandru, pina atunci facea la fel ca Eric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Corina, noi vara rar cand scapam un week-end fara ocean. plecam la 10 si venim seara la 6. Si asta si sambata si duminica.
Am luat si aparatul salin pentru el. Adevarul e ca de cand merge doar 3 ore pe zi la gradi si e tata la noi si are grija de el, in 7 luni a luat doar 1 data antibiotic si a racit de 2 ori, dar raceala normala care a trecut in 7 zile cu miere cu lamaie, propolis, sirop de catina si sirop de muguri de pin pt tuse. E diferenta mare intre 11 ore zilnic la gradi (mai mult decat muncesc eu ) si doar 3 ore.
Ramona, el ia zilnic 5 ml de Zyrtec, doza pt copii peste 6 ani, iar el are 4,4 ani. Tot sper sa isi mai creasca imunitatea si sa inceapa organismul sa lupte mai mult. Acum il tin pe miere cu lamaie, cate 4 lingurite de 3 ori pe zi si sirop de catina sa nu ia vreun brontozaur de la mine.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput