Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi nu merge cu nimic. am incercat si cu lingurite....si cu altele...nimic. eu sunt cam panicata ca nu am mai patit asa cu iasmi. e adevarat ca e racita si i-am dat antibiotic. poate o fi de la asta. e si maraita, vrea doar la mine, plange dupa mine, vrea doar in brate...ea care pleca cu olrcine, vroia doar sa mearga pe jos......manca orice si mult!!!! offfffff........

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

atunci e de la antibiotic, il dai cu lingurita? si oricum antibioticul schimba si gustul alimentelor

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

atunci e de la antibiotic, il dai cu lingurita? si oricum antibioticul schimba si gustul alimentelor

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

si ce sa fac?? sa o las in pace?? de fortat nu merge ca plange si isi face greata sa vomite. antibioticul i l-am dat cu lingurita de la el. dupa cat timp de la oprirea administrarii ii va reevenii pofta???
scuze ca te bombardez cu intrebari, poate stii mai bine, eu nu am mai trecut prin asta!!

pupici

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavi si Maria a facut la fel ieri,asa ca a baut laptele dim si seara iar in rest grisine si fructe

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Pussi m-ai terminat cu link-ul ala ...sunt kk toata

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI RAUL!!!!! FELICITARI PENTRU PRIMUL ANISOR!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

anca mersi!! sunt un pic mai linistita sa vad ca nu e singura!! dar are ceva maria?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anca mersi!! sunt un pic mai linistita sa vad ca nu e singura!! dar are ceva maria?

nu are nimic

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

LA MUUUUUTI AAAAANI, RAUL![cor]
Ank, sa va traiasca baiatul si sa va bucure viata! Cred ca ai niste emotiiii...cat casa!

LA MULTI MULTI ANI si pentru ceilalti bebei nascuti azi!

Abramburika, Bianca multumesc de ideea cu comanda si pentru complimentele la adresa piticutei mele!
Cami, ce bine ca ne mai scrii! Mie imi lipsesti mult! Sa va fie de bine motzul taiat!
Eni, oooo, si tu esti taaare scumpa la vedere! Micutza ta e super ok, cred eu, la 9 kg! Haide, mai da-ne vesti curand!
Bb, stai linistita! Probabil e de la raceala si de la medicamente! Nu te panica, o sa treaca si Iasminuca va reveni la sentimente mai bune! N-o forta, asta e cel mai bun sfat!
Gata, am uitat ce mai voiam sa spun...revin daca imi amintesc...sunt cam zombi...ma duc sa mai beau niste cafea!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Pussi, super faina surpriza ta pentru Ank!

Andreea, l-am vazut pe Eric in pozele de 10 luni! Superb baiat ai! Sa stii ca nu pare slabut deloc, e numa' bine! Sunt curioasa, chiar face la olita? Ilana deocamdata o plimba prin toata casa si pune floricele de porumb in ea, apoi ne hraneste pe toti! Pe mine ma distreaza teribil, da' maica-mea o sa aiba ce bodogani!

Mergi la inceput