Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Multumim de urari fetele... mi-au dat lacrimile... ......Nu imi vine sa cred ca are un anisor![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Ank, asteptam pozele de la party!
Cristina si Radu 3.12.2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anacami cateva poze aici (nu am facut decat f.f. putine,mai mult am filmat) Cristina,multumim,facem bine.Copii sunt sanatosi (cate un muc-doi mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
ce copii mari si frumosi ai... sa-ti traiasca sanatosi si fericiti...
si ce curte frumaosa, intr-adevar... esti norocoasa...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea o sa imi fie greu sa ma invat cu tine relaxata anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
mie imi spui????
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
ancadragoman spune:
adica nici macar nu mai spera?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
pussi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
OOOO, MANANCA FF BINE A PRANZ... 150-170????????? noi mancam in 3 zile atata... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
sa va zic si noi cum papam....
Elena
200-260 lapte(in TM 300 ml, dar vad ca aici nu-i place)
legume+carne/ou un castron 200-250 ml.. in grame nu stiu+ 100 ml supa daca am
fructe + cereale/biscuiti/branza/ clatite .. un castron
200 ml lapte/ 150 gr. iaurt+2piscoturi
si in cursul zilei pufuleti, frisine, praji facuta de buni, paine cu ou
Ana
180-220 lapte
legume+carne/ou 5 linguri daca nu-i place(3 zile pe sapt./), in rest un castron, in grame nu stiu+ supa daca am, un castron
legume .. tot castronul
iaurt 150 gr+piscoturi, 190 gr. cereale de seara.. lapte seara nu serveste
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman adica nici macar nu mai spera? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
cred c-a incetat demult...ma ia asa cum is...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
bb_yasmi spune:
ohhoo lume "noua",...cami, lala bine ati revenit! chiar zilele astea intrebam de tine, de lala.....sper sa apara si restul fetelor 'disparute".
eu sunt suparata.....iasmi nu vrea sa pape nimic....daca ii dau ei in manute papa (dar nu prea mult) insa cand vede lingura...incepe sa planga...
tocmai ea care papa de ma speriam!! ieri de ex a papat lapte dimi+seara iar in cursul zilei un crenwursti...si ala ca i l-am dat ei in manuta sa pape. in rest nimic, nimic. ce sa fac cu ea??? trebuie sa pape si ciorbica, supica..si singura nu stie!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
pussi spune:
RAULITO, LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
IAR ASTA ESTE PT. TINE, ANKULE, FERICITA MAMICA: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=18
asa ca sa-ti intri din nou in ritm si in febra nasterii![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
bb si Ana are momente din astea... am sesizat ca mai ales dupa ce-i da altcineva sa manace, sau dupa ce a luat medicamente cu lingurita, sau o doare gingia. Strategie: ii dau toate linguritele si o las sa se joace cu ele, sa le studieze, sa le bage in gurita... daca isi alege una ... cu aceea incep sa-i dau ceva ce-i place, daca nu accepta nu insist, mai astep pana la urmatoarea masa!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
PUSSI, AM RAMAS "SOCATA" 
CAND AM INTRAT PE LINKUL TAU.....CREDEM CA AU APARUT ATATIA BB2 SI EU NU STIU NIMIK....

cami, superba fetita, frumoasa familia...iar curtea casei m a dat gata!!! ce mi-as dori si eu asa mult spatiu...cu balansoar, topogan...

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 

17.10.2007
de
care