Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi RAULITO, LA MULTI ANI FERICITI!!!!! IAR ASTA ESTE PT. TINE, ANKULE, FERICITA MAMICA: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109279&whichpage=18 asa ca sa-ti intri din nou in ritm si in febra nasterii PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Pussi ...super ...am inceput sa plang....
... m-au trecut fiorii cand am recitit postarile de atunci.... Multumesc ..chiar e un cadou frumos
..O doamne parca ieri a fost Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
Anco nu bagi amr-ul????
Ca ai trecut de 30 de saptamani![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco nu bagi amr-ul???? Ca ai trecut de 30 de saptamani anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
mai astept
...Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
...Sa imi treaca emotiile...acum imi pisi si ochii cu linkul lui pussi... Si am sa pun si AMR-ul pt fetita...dar azi e ziua dedicata doar lui...puiului meu minunat...care mi-a oferit o mie de bucurii anul asta... Chiar si acum s-a dus sa faca nani sa poata mamica lui sa se faca frumoasa pt el...si de ce nu si pt mine ca si eu am un an de cand m-am chinuit pe masa de nasteri... dar ce mai conteaza... Am si uitat ce a fost atunci ..tot ce a contat a fost dupa... ca am tinut in brate un pui minunat... grasan si cuminte
..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
eheeee... si vad ca am nascut chiar in capitolul 100 de la odisee ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
..gata merg sa imi dau 2 palme sa imi revin ...si sa ma pregatesc de chefuiala... daca nu intru deseara ...inseamna ca nu voi fi in stare![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Mai burticoaso ai grija sa nu imbeti fata pe acolo si sa fie Raul nevoit sa te aduca pe brate![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Pussi, super faina surpriza ta pentru Ank! ![]() ![]() ![]() Andreea, l-am vazut pe Eric in pozele de 10 luni! Superb baiat ai! Sa stii ca nu pare slabut deloc, e numa' bine! Sunt curioasa, chiar face la olita? Ilana deocamdata o plimba prin toata casa si pune floricele de porumb in ea, apoi ne hraneste pe toti! ![]() Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
multumim mult, ade...

nu e slabut, adica are falcute, are undeva pana in 9 kile... foarte putin a pus pe el in ultima vreme, in ultimele 3 luni sa zic...
nu face la olita... cand il pun pe ea imi intinde bratele sa-l iau si daca nu reactionez rapid incepe sa maraie...
pupam 'floarea de nu-ma-uita'...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ohhoo lume "noua",...cami, lala bine ati revenit! chiar zilele astea intrebam de tine, de lala.....sper sa apara si restul fetelor 'disparute". eu sunt suparata.....iasmi nu vrea sa pape nimic....daca ii dau ei in manute papa (dar nu prea mult) insa cand vede lingura...incepe sa planga... ![]() tocmai ea care papa de ma speriam!! ieri de ex a papat lapte dimi+seara iar in cursul zilei un crenwursti...si ala ca i l-am dat ei in manuta sa pape. in rest nimic, nimic. ce sa fac cu ea??? trebuie sa pape si ciorbica, supica..si singura nu stie!!!................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
si Alessia plangea asa si i-am gasit pe buzita inferioara o afta chiar jos, langa gingie; incearca si da-i cu putin tantum spray in gurita cu 15 min inainte de masa si daca o doare ceva, ii atenueaza;
daca e asa o perioada, trece cu mult calm; poate totusi nu dureaza...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
si ce sa fac?? sa o las in pace?? de fortat nu merge ca plange si isi face greata sa vomite. antibioticul i l-am dat cu lingurita de la el. dupa cat timp de la oprirea administrarii ii va reevenii pofta??? scuze ca te bombardez cu intrebari, poate stii mai bine, eu nu am mai trecut prin asta!! pupici ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
nu mai dati medicamente cu lingurita, numai cu seringa; poate face aversiune fata de lingurita;
hai ca isi revine ea in cateva zile; incearca sa ii dai ceva ce ii placea ei f mult(ex la noi nu da gres niciodata puiul cu legume de la nutriben, oricat de rau i-ar fi, ii place ei asta), incearca zeama de supa, branzica pe paine sau out pe paine cu unt...nu stiu...ceva ce ii place ei mult.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007