Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele ce cautam pe pagina a doua??? Eu acum m-am intors de la plimbare cam obosita, dar imi face bine... Am fost sa schimbam si titularul la telefonia fixa, si aia de acolo m-au tinut in picioare, cand mai erau 5 min si era gata contractul" Vai doamna nu am vazut ca sunteti puteti sa luati loc in sala ,asta e, si intrebasem daca pot sa iau loc dar au zis ca trebuie sa le raspund la niste intrebari. Asta e!! Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 21+ Maria-Alexandra Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii. |
Saraca de tine...lasa ca se poate si mai rau, eu am un coleg nou de citeva saptamini si care a descoperit alaltaieri ca eu sunt insarcinata.... si zau ca se vede.... sau o fi crezut ca sunt o femeie foare diforma, cu o burtoaca imensa !
Iris2002 spune:
Criss, multam de intrebare, tot nu mi-a trecut...adica nu sunt foarte foarte racita, dar tusesc noaptea si nu pot dormi. In rest nu mai am dureri de cap, urechi, doar un pic de gat.
Odihna suna ca muzica in urechile mele, dar nu am de unde... la servici e chiar mult de lucru, acasa e fata si chiar daca Paul e un dulce, si el e racit si munceste mult, nu pot sa il las sa faca tot el, nu ma lasa inima.
jasmi spune:
Iris, intri pe www.picasaweb.google.com si acolo pui userul si parola de la contul comun.
Eu zic ca e o idee buna sa ne punem pozele acolo si sa putem avea acces doar noi la ele. Plus ca dupa ce vor aparea bebeii, am putea sa punem si pozele cu ei tot acolo.
Uite o de la mine si sa te faci bine cat mai curand!
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
Iris2002 spune:
Jasmi, esti o draguta, multumesc, incerc in pauza sa intru.
Americancele mancacioase, doar despre mancare trebuie sa vorbiti?
Si eu sunt cu pizza mai nou, chiar am comandat acu` o saptamina, mare lucru la noi ca nu luam junkfood des, si daca luam trebuie sa gatim pentru Francesca separat, oricum. Chicago imi aminteste de o pizzeria yummy yummy, parca Gino`s East Pizzeria ii zice?
cristi_2003 spune:
buna fetelor
de ieri ma doare spatele (mijlocul) de imi vine sa plang. da asta e o problema tare veche de-a mea, nu e de vina bebele. da abia ma misc ... am ratat si o iesire la un super restaurant de fitze nou din cauza asta
asa-s de happy - de 2 sapt nu mai am pofta de mancare
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dalma spune:
Neata felelor
Eu am racit
ma doare gatul, toti muschii, ochii rosii, nashpa rau de tot
Mi s-a acrit de atata ceai cu lamaie dar nu am luat nimic altceva...
La 10 il sun pe medic sa vad ce pot sa iau sa nu fac febra macar... Asta noapte am transpirat foarte rau, am schimbat 2 pijamale...
Nu stiu cum am reusit asa performanta iar
Si iata o clarificare referitoare la idemnizatie http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/824781/Salariul-de-mama-85-din-salariul-net/
Cu comentariile de rigoare...evident...
Doamne ai grija de Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
Iris2002 spune:
Ttentzika, cum stai cu maselele? Eu chiar nu stiu ce ai putea sa iei, ai voie de trei ori paracetamol pe zi, in rest nu stiu. Sper sa iti fi trecut.
Fetele va las, un coleg a adus prajitura de casa de ciocolata, facuta de el(trebuie sa spun ca sunt singura din birou care nu face prajituri, baietii fac toti prajituri)
Iris2002 spune:
Dalma, multa sanatate. sa stii ca si eu sunt racita de vreo doua saptamini, dar nu am facut febra. Bea ceai mult, cu miere si lamaie, eu am baut si lapte cald cu miere pentru durerea de gat, pentru durerea de urechi am primit un spray nasal.
andre_ea spune:
citat din mesajul lui dalma Si iata o clarificare referitoare la idemnizatie http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/824781/Salariul-de-mama-85-din-salariul-net/ |
Din ce inteleg eu de aici, au venit cu clarificarea asta ca sa nu ne facem idei ca va intra la media asta si pre si postnatalul in care de obicei iei mai mult decat daca ai merge la serviciu. Adica vor calcula 12 luni dinaintea intrarii in cele 126 zile (ca stiu ca la acest concediu nu se platesc toate darile). Hm! Era prea frumos sa fie adevarat.
Alina, sigur ca te incadrezi. CIC se asimileaza stagiului de cotizare.
Cat priveste cum se va calcula, cred ca trebuie sa asteptam normele metodologice. Atunci ni se vor clarifica multe. Oricum nu va asteptati la minuni.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia ALINA si eu ieri am schimbat saptamana dar nu si prefixul .... la cat mai multe saptamani pana la termen ... sa fiti sanatosi .... cum ti-ai pus AMR-ul???? 23+ANTONIA IOANA Camelia |
MULTAM mult Cami sa dea D-zeu sa fie bine la toate fetele!!
Ca sa pui AMR te duci la semnatura unde ai pus si saptamanile de sarcina si numele bebelusului si dedesubt pui "AMR...X sapatamani" si ai grija sa modifici numarul de fiecare data cand schimbi saptamana.
Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica