Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi Alina, felicitari pt asa zi importanta! Abia astept sa ajung si eu acolo |
Jasmi , o sa ajungi asa de repede ca nici nu o sa-ti dai seama cand...Felicitari si tie pt schimbarea saptamanii
Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lavini spune:
Ma gandeam io ca nu or sa stabileasca 85% din brut, asta insemna niste bani buni platiti in plus si conteaza...tot e bine, decat cei 6 mil... cele 126 de zile nu le-am luat in calcul ca ma gandeam ca nu vor fi incluse, la urma urmei e o indemnizatie...imi pare totusi bine ca mai e cineva temperat si zice sa nu va asteptati la minuni...
Dalma, poti sa iei paracetamol, 1-2 p zi ca sa mai ameliorezi simptomele.Eu am 2 saptamani deja de cand imi curge nasul si tusesc usor, iar primele zile au fost criminale...Am luat intr-o zi 2 paracetamoale si cam atat...nici macar ceaiuri, ca nu prea au efect la mine,...dar am mancat mai multe fructe.Poti sa mai iei Vit C, Osciloccinum, si mai sunt niste chestii pt dureri de gat homeopate si care nu au interdictie in sarcina,parca Homeogene se numesc.Sanatate multa!
Am schimbat si noi saptamana ,am intrat in saptamana 23.
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)
veronica75 spune:
Neata fetelor
Am intrat si eu sa fac prezenta si sa beau
impreuna cu voi.
Alina ai sa fii printre primele fete de aici care o sa isi tina minunea in brate - felicitari-
Dalma - de paracetamol stiu si eu ca e ok, deci poti sa iei macar una poate te ajuta la febra iti doresc insanatosire grabnica
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
cristi_2003 spune:
doare spatele, nu stiu cum sa mai stau
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Neata burtici dragi,
Dalma si Iris, imi pare rau sa aud ca sunteti racite. Ia sa treaca mai repede si sa va faceti bine! Pentru tuse, eu mai beam ceai de codite de cirese (imi dadea mama cand eram mica).
Cristi, durerile astea de spate sunt tare rele. Vorbeste cu dr pt ca am impresia ca sunt niste centuri speciale, inclusiv pt gravi. Sotul meu are hernie de disc si poarta o centura speciala. Pt gravi am vazut ceva la farmacie.
Alina, felictari pentru cele 30 s ale bebelului din burtica! Sa fie stea acolo cumintel pana la 40 s si apoi sa se nasca sanatos si vanjos! Noi azi facem 25 s si misunam de zor la mami in burtica.
Cami, eu am inceput sa beau cafea abia cand nu am mai varsat, adica pe la 18 s, la sugestia medicului pt ca aveam tensiune de 7 cu 5, adica abia ma ridicam din pat. Beau o lingurita de cafea instant sau capuccino pe zi. Am citit ca daca ma opresc la atat, nu e nociv.
Cat despre somnolenta, si la mine e cat casa, as dormi in continuu sau macar as sta intinsa in pat. Problema la mine este ca am inceput sa am din nou stare de greata, dar e posibil sa fie asociata arsurilor ingrozitoare care nu ma mai lasa cu nimic.
Carmen, am fost ieri la Faire Dodo si mi-am cumparat 2 rochite cu maneca lunga. Una dintre ele este cum vroiai tu, f draguta si destul de grosuta, din lanica. Mai erau si alte modele. Ca pret, rochita de lanica a fost 280 lei iar cea din jerse 260 lei. Eu zic ca merita pt ca sunt grosute si elegante si merg perfect la birou cu un taior deasupra sau cu accesorii. Azi merg si la Mothercare.
Eu am problema cu un san. Pana acum ma manca f tare sfarcul iar aseara cand m-am dat cu mustela m-a usturat, ca si cum pielea era nitel crapata. Pot sa ma dau cu Garmastan (parca asta ii zice cremei aceleia pt sani) sau doar cu ceai de musetel?
Va pup
Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Alina1976 spune:
Merci BEE, felicitari si tie! La cat mai multe misuneli!
Garmastan-ul este foarte bun! Foloseste-l cu incredere!
Fetelor, bebelusa mea a inceput sa sughita in burtica!!! Si se simte asa de funny...Hi-Hi-Hi!!! La voi a inceput??
Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
flowerbee spune:
Alina, eu inca nu ii simt sughitul, insa am surprins-o la ecografie acum vreo luna cum sughita de zor. Trebuie sa ajung la un Sensiblu sa cumpar un Bebesounds ca sa ii aud suntele dulci pe care le scoate puiul mic.
Referitor la modul de calcul al indemnizatiei, aseara am auzit-o pe madame ministru facand niste precizari (nu prea convingatoare insa, cred ca nici ea nu este f lamurita). Cica se va lua in calcul netul veniturilor din ultimele 12 luni. Reporterul a intrebat-o ce se intampla cu femeile care deja iau cele 600 lei, pentru ele cum se va calcula. Madame ministru a raspuns, fara convingere, ca se vor lua acele venituri in calcul.
Eu cred ca normele de aplicare ne vor lumina. Oricum e calculat la net (dar cred ca vor fi luate in calcul sporurile). De asemenea, se zicea ca se vor face retineri pt CAS, insa nu s-a spus nimic de impozitul pe venit. Pana la norme, o sa tot avem speculatii.
Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
jasmi spune:
Alina, nu mai pui nume la fetita EMA?
acuma am obs ca a disparut de la semnatura ta
noi inca nu ne-am hotarat ce nume sa punem la fata . Mai sunt nehotarate inca sau am ramas doar eu?
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
Naty spune:
Neata!
Dalma multa sanatate!
jasmi am vazut si eu pozele tale! Esti foarte, foarte frumoasa!
Bee unde e Faire Dodo? Vreau si eu rochite din alea frumoase ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lavini spune:
Bee, sa porti sanatoasa rochitele...baga repede niste poze sa vedem si noi, cele mai necajite(din lipsa de toale, nu din alt motiv:))
Cristi, io te inteleg ca am probleme cu spatele...din pacate mare lucru nu poti face, fie lasi scaunul pe spate cat se poate, fie mergi acasa si te intinzi in pat...la mine asa se amelioreaza, plus masaj dc are cine sa iti faca...chiar dc e de moment, macar mai scapi de durere putin...
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)