Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu am mancat chicken tortia soup,e uite,dar buna...si are zeama! brocoli,bleahhhh nu imi place deloc...nu are nici un gust pt mine!
miere vezi ca nu ai voie sea food! asa mi-a zis doctorita!
am sa intreb de vaccin cand sun!

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ce-o fi cu ttenzika? i-o fi trecut?

Iar n-am somn! si sa vezi c e m-apuca pe la 12 - 1, noroc cu progr scurt.

Ma duc sa fac cafeaua.

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ira, esti de toata groaza cu insomniile tale
Chiar, tu inca mai bei cafea? eu am trecut pe Inka(cicoare cu ceva seminte prajite- e la gust ca si cafeaua, dar mult mai sanatoasa..si fara urma de cafeina, o dizolv ca si nesul, dar in lapte)

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si pe mine ma trezeste pruncul pe la 4 dimineata, dar il fraieresc si ma duc inapoi la culcare pana pe la 7.

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

'NEATA burtici!!

Azi e o zi importanta, schimbam PREFIXUL la saptamana!
Oficial azi e prima zi din sapt.30!!!!!

Selene, ajuta-ma si pe mine sa ma lamuresc cu ceva te rog.
Eu am fost in CIC pana in luna iulie inclusiv (pentru primul BEBE). Incepand cu 1 august m-au reactivat. In luna Ianuarie cand o sa intru din nou in CIC o sa am doar 6 luni de munca. Nu am schimbat locul de munca, deci tot la aceesi firma unde am carte de munca de 11 ani sunt. E posibil sa pierd acei 85% din salariu pentru BEBE 2 pt ca nu am 12 lunni active in urma? :-(.....asa auzisem pe undeva...

Alina29+ cuEMAde ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor
neataaaaaaaa

am citit ca tot vb de cafea .... da si eu beau 2 degete de cafea pe zi .... nu am baut pana in luna a 4-a apoi cand a vazut ca am tensiunea mica doctorita asta mi-a recomandat .... acum sper sa ma las iar de ea ca mi-a crescut intre timp tensiunea .... dar mie mi-a zis ca nu au nimic 2 degete de cafea pe zi .....

eu am inceput sa citesc la bagajul de spital si sa-mi fac propria lista cu nevoi atat pt mine cat si pt bebe ca sa stiu cam ce am nevoie ..... dupa ce o termin o sa v-o arat sa-mi spuneti daca e ok ... si poate sa va foloseasca ... cine stie ....

nu stiu daca e normal dar mie mi-au aparut iar puternic starile de somnolenta din primul trimestru .... de abia mai pot sta la servici .... o fi normal sa aparaa asa devreme ???? din sapt 24????

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA si eu ieri am schimbat saptamana dar nu si prefixul .... la cat mai multe saptamani pana la termen ... sa fiti sanatosi ....

cum ti-ai pus AMR-ul????

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ira, esti de toata groaza cu insomniile tale
Chiar, tu inca mai bei cafea? eu am trecut pe Inka(cicoare cu ceva seminte prajite- e la gust ca si cafeaua, dar mult mai sanatoasa..si fara urma de cafeina, o dizolv ca si nesul, dar in lapte)

Crisss 25+

Neatza again!
Criss, nu pot spune k beau cafea, mai exact cafeaua-cafea aia fara nimic in ea nu mai poate fi bauta din cauza gustului: organismul meu, devenit un "monstru cu viatza proprie" din cauza sarcinii, refuza orice are gust amarui-amar (stiu de ce, m-am informat k sa nu ma simt atat de ciudata); eventual, mai pun 2-3 linguritze in lapte, deci pot sa zic k, technically, beau lapte colorat
Nush daca sa-i zic insomnie, m-am trezit pe la 05.30 si pana la 06.20 am spalat aragazul si alte cele prin bucatarie, apoi am facut cafeaua pt tati - el chiar este kafegiu inrait, daca nu-si bea cafeaua dimineatza nu vede pe unde calca.

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

Am terminat si noi 23 de saptamani!
Lisa, mersi, esti o scumpa! Stiam ca esti din cj, dar eu am ramas aici abia dupa ce am venit la facultate
Ttenzik, imi pare rau de durerea de masea. Pe mine nu m-adurut decat o data in viata si stiu ca e taare neplacut. Sper ca ti-a trecut cu ce te-au sfatuit fetele

Alina, felicitari pt asa zi importanta! Abia astept sa ajung si eu acolo

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fetele,

Eu sunt ca de obicei devreme la datorie.... zilele acestea incep sa explic celor trei colegi care imi preiau sarcinile cam ce e specific la fiecare dosar, pe linga munca mea obisnuita, si ma oboseste de numa`...(desi ai zice ca sunt obisnuita sa blablabla toata ziua, dar iata ca poate deveni si obositor, in ciuda antrenamentului). In rest cred ca am oboseala cronica, ultimele doua saptamini dorm o noapte da una ba....

Jasmi, vreau si eu sa te vad si am parola de la contul comun, dar cum ajung la el? (Intrebare de copil prost, dar asta e).

Trebuie sa imi fac imediat un cappuccino dublu ca altfel adorm aici!

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput