Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bai mire,eu vin in vizita,ma primesti???
na,eu stau in apartament cumparat,cu 2 dormitoare,garaj si gradina(am rosii si am avut catraveti aaa si LEUSTEAN... SAC SAC!!!!) norocul meu este ca blocul e destul de ok,caramida si peretii sunt pereti si podelele,podele. nu aud nimic din ce zic vecinii...bine ca eu sunt si mai surda,cand vreau, dar pe bune...parchetul scartaie dar la noi in casa,vecina de jos nu aude nimic.
destul de ok mai ales pt 2 persoane. imi place si e aerisit si bucatarie mare si numai a MEA!!!
eu va invit la mine ,cand vreti voi!

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tocmai mi-am comandat asa ceva:http://www.jcpenney.com/jcp/Products.aspx?DeptID=47955&CatID=47955&Grptyp=PRD&ItemId=13eaa90&cmRef=http://www.jcpenney.com/products/C55528.jsp

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ah, te invidiez pt rosiile alea, de aia as vrea sa ma mut la casa, ca sa pot cultiva niscavai legume. Pana acum am mai crescut una alta in ghivece, ultimele au fost niste rosii micute pe care a uitat DH sa le ude cand am fost in RO, si uite asa am gasit niste bete uscate in loc de rosii cand am ajuns acasa.
Foarte misto centura aia, mi-am salvat si eu linkul la favorites.
Noi avem mocheta in toata casa (in afara de bucatarie si baie) si nu prea imi place ca e destul de greu de intretinut, mai ales ca avem si pisica.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeee

nu e nimeni pe aici la ora asta ????

ia haideti la o cafea sau ceai sau capucino .... cine se baga????

ce ziceti voi fetele de case ... noi stam intr-o casa de servici pe care a trebuit sa o marim pe banii nostrii acu ca vine bebe .... ca nu aveam incotro .... si da o gradina in care avem mereu legume proaspete ....

am luat calciu sper sa ma ocoleasca aceste caderi .... si voi incepe iar sa iau elevit .... pe care il oprisem de o saptamana ...

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

hop si eu la o cafea,asa am patit si eu ca tine,am intrerupt elevitul si parca toate au inceput, crampe la picoare,dureri de masele,si de cum l-am luat inapoi totul e ok

fetele sunt putin speriata,bebele meu parca de ieri nu mai e asa activ,sper sa fie ok,pana acum il simteam mai des,parca facea tumbe,dar de ieri ici colo cate o lovitura cand vrea el,doamne dai sa fie bine

A mai nascut cineva de odiseea nov-dec.!!!
26+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Dragele mele burtici, azi va invit la o felie MARE de tort de ciocolata...sau de fructe de padure...

Si la niste sampanie fara alcool!!!

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata feteleeeeeeeee

nu e nimeni pe aici la ora asta ????

ia haideti la o cafea sau ceai sau capucino .... cine se baga????

ce ziceti voi fetele de case ... noi stam intr-o casa de servici pe care a trebuit sa o marim pe banii nostrii acu ca vine bebe .... ca nu aveam incotro .... si da o gradina in care avem mereu legume proaspete ....

am luat calciu sper sa ma ocoleasca aceste caderi .... si voi incepe iar sa iau elevit .... pe care il oprisem de o saptamana ...

23+ANTONIA IOANA

Camelia

ai mare grija ptr ca ,calciu,da contractii...mie asa mi-a provocat nasterea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare tuturor burticilor.
Sunt si eu o burtica de 23 de saptamani, UM 11 mai, DPN 10-15 febr, mai am acasa un nazdravan care acum 3 zile a facut 2 ani.
V-am mai citit din cand in cand insa timpul meu e f f limitat din cauza celui mic. De curand desi mege la cresa eu am inceput serviciul (de la 1 oct) si timpul tot nu imi mai ajunge. Am avut doua sarcini f diferite, grele amandoua, dar mai ales aceasta, probabil unde am fost nevoita sa fiu mult mai activa. La sarcina anterioara am stat numai in pat 9 luni. Acum nu am putut sa ma menajez prea mult. Din sapt 14-15 m-am simtit mai binisor si am hotarat ssa ma intorc la servici dupa 2 ani si 8 luni de stat acasa. Din pacate de o saptamana nu am mai putut merge, starea de rau s-a agravat, contractiile s-au indesit, am facut marti un cerclaj ptr ca mi se deschisese colul asa ca am ajuns iar la pat, cu nervii franjuri, cu casa vraiste, cu un sot crizat ca a devenit si mama si tata, un colil care deja frustrat de cand a inceput cresa a devenit si mai greu de stapanit. Sper ca saptamanile care urmeaza sa fie mai bune.
Am vazut ca tot discutati de salarii. Eu lucrez in invatamant, sanse sa se mareasca ceva sal nu mai am, sal acum e undeva la 9,5 mil. Eu daca intru acum in medical cum voi fi platita: fct de sal de acum 3 ani, fct de sal de acum (desi nu am lucrat decat 2 sapt)? In plus indemnizatia aceea de nastere am citit ca se da din ian 2009 reprezentand 85% din sal pe ultimele 12 luni. Eu care pana la 1 oct am fost in CIC 1 care se considera ultimele 12 luni?
Am vazut ca unele dintre voi sunteti mai bine documentate si mi-am permis sa va abordez si eu ptr a-mi lamuri niste lucruri. Eu m-am intors la sv tocmai ptr ca aveam nevoie de bani si as vrea sa stiu de ce anume dispun. Ptr micsorarea programului de lucru de ce acte este nevoie si din ce sapt de sarcina se poate aplica? Eu citisem ca si ptr sarcini cu probleme se aplica indiferent de varsta sarcinii.
O alta intrebare o am ptr cele care au facut un cerclaj, daca exista printre voi, cum s-au simtit dupa cerclaj, au avut probleme, si-au reluat viata normala? Eu de 2 zile am o jena in col ca si cum ma inteapa ceva si nu stiu daca e normal, simt ata cerclajului in vagin. Daca il sun pe dr ma cheama la Buc si eu nu mai ma simt in stare sa fac o a treia deplasare in doar o saptamana, de aceea astept cu sufletul la gura sa vad cum evolueaza starea si simtomele.
Aaaa,si sunt pacienta dr Tutunaru.
Va doresc sa aveti sarcinu usoare si la termen si o sa incerc sa fiu mai activa mai ale acum ca sunt consemnata la pat si trec greu orele.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ttenzica stai linistita ca si la mine se produce acelasi fenomen .... de ieri bebe nu mai e asa de activa .... i-am spus si sotului .... azi cel putin pana la ora asta nu am simti-to deloc .... dar ma gandesc ca poate am fost stresata si poate s-a foit mai mult noaptea si nu am simtit-o .... si acum doarme .... sa stam calme ... dar e adevarat ca tre sa miste in fiecare zi .... macar poutin .... daca pe seara nu misca o trezesc eu .... cum am vazut ca face ginecoloaga cand doarme la eco sa fiu sigura ca e ok ....

anca doamne fereste de asa ceva .... am luat doar un calciu efervescent .... si de maine intru pe elevit si nu mai iau efervescent .... dar mi-a fost prea rau ieri de la caderea aia .... si de aia am luat ....

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

Salutare tuturor burticilor.
Sunt si eu o burtica de 23 de saptamani, UM 11 mai, DPN 10-15 febr, mai am acasa un nazdravan care acum 3 zile a facut 2 ani.
V-am mai citit din cand in cand insa timpul meu e f f limitat din cauza celui mic. De curand desi mege la cresa eu am inceput serviciul (de la 1 oct) si timpul tot nu imi mai ajunge. Am avut doua sarcini f diferite, grele amandoua, dar mai ales aceasta, probabil unde am fost nevoita sa fiu mult mai activa. La sarcina anterioara am stat numai in pat 9 luni. Acum nu am putut sa ma menajez prea mult. Din sapt 14-15 m-am simtit mai binisor si am hotarat ssa ma intorc la servici dupa 2 ani si 8 luni de stat acasa. Din pacate de o saptamana nu am mai putut merge, starea de rau s-a agravat, contractiile s-au indesit, am facut marti un cerclaj ptr ca mi se deschisese colul asa ca am ajuns iar la pat, cu nervii franjuri, cu casa vraiste, cu un sot crizat ca a devenit si mama si tata, un colil care deja frustrat de cand a inceput cresa a devenit si mai greu de stapanit. Sper ca saptamanile care urmeaza sa fie mai bune.
Am vazut ca tot discutati de salarii. Eu lucrez in invatamant, sanse sa se mareasca ceva sal nu mai am, sal acum e undeva la 9,5 mil. Eu daca intru acum in medical cum voi fi platita: fct de sal de acum 3 ani, fct de sal de acum (desi nu am lucrat decat 2 sapt)? In plus indemnizatia aceea de nastere am citit ca se da din ian 2009 reprezentand 85% din sal pe ultimele 12 luni. Eu care pana la 1 oct am fost in CIC 1 care se considera ultimele 12 luni?
Am vazut ca unele dintre voi sunteti mai bine documentate si mi-am permis sa va abordez si eu ptr a-mi lamuri niste lucruri. Eu m-am intors la sv tocmai ptr ca aveam nevoie de bani si as vrea sa stiu de ce anume dispun. Ptr micsorarea programului de lucru de ce acte este nevoie si din ce sapt de sarcina se poate aplica? Eu citisem ca si ptr sarcini cu probleme se aplica indiferent de varsta sarcinii.
O alta intrebare o am ptr cele care au facut un cerclaj, daca exista printre voi, cum s-au simtit dupa cerclaj, au avut probleme, si-au reluat viata normala? Eu de 2 zile am o jena in col ca si cum ma inteapa ceva si nu stiu daca e normal, simt ata cerclajului in vagin. Daca il sun pe dr ma cheama la Buc si eu nu mai ma simt in stare sa fac o a treia deplasare in doar o saptamana, de aceea astept cu sufletul la gura sa vad cum evolueaza starea si simtomele.
Aaaa,si sunt pacienta dr Tutunaru.
Va doresc sa aveti sarcinu usoare si la termen si o sa incerc sa fiu mai activa mai ale acum ca sunt consemnata la pat si trec greu orele.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Tanima bine ai venit.Chiar ma intrebam cand o sa vii la noi,ca te stiu de la pacientele dr.Tutunaru.Eu sunt o fosta pacienta de-a lui,acum distanta nu mi-a permis sa ajung la el,mai ales ca sarcina a fost si este una pretioasa.
Daca intri in medical iei 75% din salariul de acum.
Pt micsorarea programului ai nevoie de o hartie de la medicul de familie si pe langa aia trebuie sa faci o cerere( ia o recomandare de la T pt asta ca dr de fam sa nu comenteze).Insa,daca te simti rau,crezi ca te descurci si 6 ore?Lucrand in invatamant,nu stiu,presupun eu ca esti invatatoare/educatoare/profesoara..ei asta implica stat in picioare destul de mult si nu prea e recomandat,iar in situatia ta cu atat mai mult.
Eu am cerclaj facut si de cand l-am facut mi-a zis dr sa stau la pat,am luat la medicamente sarcina asta cat n-am luat toata viata mea..In fine,ideea este ca o luna dupa cerclaj nu m-am miscat din pat,decat abia cand am mers la dr.Viata nu mi-am reluat-o,sunt in medical,nu am voie efort,nu am voie nimic,insa iti pot spune ca de ex joi am iesit afara si m-am dus la cumparaturi pt bb si am iesit si ieri la o mica plimbare prin parc.Face bine la psihic,pt ca efectiv imi venea sa ma urc pe pereti de nervi, de frustrare si de dureri de oase(de la atata stat in pat).Insa mereu inainte sa plec iau niste antispastice si le iau si dupa mine...nu exagerez,daca obosesc ma asez undeva jos sau ma intorc imediat acasa daca ma apuca vreo durere ceva..si evident pana la locul cu pricina merg in masina cu scaunul lasat mai jos.In casa nu mai fac nici eu mai nimic...si totul e pe umerii iubitului meu.Cam toate treburile cad pe umerii lui,iar eu fac lucruri simple si doar daca ma simt ok,gen bag la spalat,dar le scoate si intinde el,sterg praful,mai spal o farfurie..si asta de curand asa,ca inainte chiar nu am facut nimic pt ca ma si simteam rau.Si da,atunci cand stau in picioare si ma doare burtik imi simt si eu firul de la cerclaj,prima data m-am speriat,dar daca stau vreo 2-3 zile la orizontala si nu fac nimic e ok,se duce in sus :)).
Intr-adevar tie iti este mai greu ca mai ai un copil care are nevoie de atentie si care din pacate nu stiu cat intelege ca mami nu mai poate face totul ca inainte.:(.
Sunt fete care insa dupa cerclaj si-au reluat viata,au fost active..ei bine,mie dr mi-a interzis,am si tot avut contractii si am facut la injectii de m-am umplut de vanatai..si nici n-am vrut sa risc nimic,asa ca am stat cuminte.Dr mi-a zis ca din dec pot iesi afara,ei am stat sept in pat si putin din nov,dar nah,mai trebuie sa ajung si la dr si la analize si am iesit si eu la sf de sapt putin afara,pt ca ma mai linisteste cu nervii...chit ca iesirile sunt rare si scurte fac bine la psihic,pe bune :)
Te pupic si daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.
Dr.T ce zice in leg cu situatia ta?Ce ti-a recomandat sa faci?

POZE
Minunica mea
27+ cu David Christian

Mergi la inceput