Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
CADIA spune:
Tenzica, chiar ca ai o burtica frumoasa
A mea este paroasa!!!!
Nu prea am inteles cum este chestia ai de baita, este un suport care-l pui in cadita pe in care-l introduci pe bebe??????
24+cu CLARA
miereamara spune:
Daiopri, saru' mana pt link. Da o centura d'aia pt picioare exista? ca ma uitai acum in oglinda si am facut niste bulane...
Tu ce mai faci, cam rarut pe aici! Ce chef de sex soro' ca ma dor si imi troznesc toate alea, aseara ramasesem intepenita pe canapea, cred ca tb sa-mi instalez in curand un scripete in sufragerie.
Nici eu nu am facut vergeturi pana acum, ma dau constiincioasa cu crema in fiecare zi (Palmers), nu va inchipuiti ca cine stie ce minune folosesc...oricum am inteles ca e genetic, dc e sa le faci,le faci, crema cel mult hidrateaza pielea. In schimb acul la cantar urcaaaaaaaa....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ttenzika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA Tenzica, chiar ca ai o burtica frumoasa A mea este paroasa!!!! Nu prea am inteles cum este chestia ai de baita, este un suport care-l pui in cadita pe in care-l introduci pe bebe?????? 24+cu CLARA |
este din burete,pe care il bagi in vanita de baie,este foarte util pentru nou nascuti
26+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
CADIA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ttenzika
este din burete,pe care il bagi in vanita de baie,este foarte util pentru nou nascuti 26+ mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! |
Multazam frumos!!!
noapte buna
24+cu CLARA
Daiopri spune:
Crisspolliss nu e asa rau. Are putin iz de usturoi da inghiti repede si bei apa:)) Mult mai rau era cand nu ma puteam opri din tuse….
Miere, pt bulane: le trimiti singure la gimnastica:)) Acuma serios cred ca sunt pantalonasii aia care tot zic astia ca poarta vedetele cate 2 randuri pe sub rochite:)) Burta e cea mai nasol ca are de crescut atata. Bulanele par ele mari da cand slabesti se mai duce. Vergiturile nu se prea vad acum, abia dupa razbel:)))
Eu dupa ce am nascut am fost surprinsa sa vad atatea lucruri noi:)) Nici nu sesizasem ca mi-au crescut si fundul si picioarele, si cum ziceam cu parul de acolo, care eu credeam ca l-am epilat. Vergiturile mi-au aparut chiar sub linia slipului, dar s-au vazut dupa ce am mai dat jos din greutate. Sub sani nu stiu daca am ca nu am putut vedea niciodata pe acolo:))
Noi suntem bine, in ton cu moda, crestem crestem. Am ajuns la o fabuloasa suma la cantar (in pounds am schimbat si mama prefixului), drept pr care azi dimineata nu m-am mai cantarit.
Azi am fost si am baut chestia aia pt test de diabet, si am zis ca ma intind pe jos o ora acolo de plictiseala. Daca o sa trebuiasca sa il fac si pe ala de 3 ore, ma impusc.
In rest servici/casa:)))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cris30 spune:
Iry ma bucur sa te vad vesela si cu chef
Tenztica faina burtica ai tu acolo
Cu sexul nici nu mai stiu ce e ala, n-am nici un chef si mi-ar fi frica sa fac ceva.Mai rau de barbatii nostrii ca trebuie sa reziste, ca noi traim si fara.Uraaaa maine pleaca acasa ala micu de deasupra noastra care ne-a pus nervii pe bat cu alergaturile lui prin casa, de maine o sa am linistite.
Criss ma intrebai ieri daca am incercat supa cu tortilla, n-am incercat-o banuiesc ca e ceva mexixan.
Daiopri deci va sa zica cel mare e motanul si cel mic pisoiul
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+ Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Cris, si eu am la fel suparare cu vecinii, doar ca ai mei nu pleaca niciodata. Era asa de bine la bloc in Romania, niciodata nu m-am gandit ca poate fi altfel in alta tara. Dar blocul asta, care e mai vechi, e tot facut din lemn, si chiar daca nu alearga sau calca mai apasat, tot aud ca scartaie barnele de lemn de nu-i adevarat...si eu am vecini si dedesubt, ii aud si pe aia cum vorbesc. Daca se trezeste noaptea ala de deasupra sa mearga la baie, ma trezesc si eu..si ma duc..si dupa un minut il aud si pe ala de dedesubt cum se trezeste si el...asa m-am saturat, nu stiu cum sa-ti spun.
Crisss 25+
cris30 spune:
Blocul nostru e construit in 1928, tot asa parchetul scartaie din toate incheieturile, cand ne-am mutat aici am pus mocheta in toata casa ca sa mai atenuam din zgomot.Nu ma deranjeaza cand merge cineva prin casa si face zgomot parchetul ca asta e nu are omul ce face, dar asta micu era incaltat si alerga prin casa cat il tineau picioarele si direct pe parchet ca nu au covoare.Binetnteles ca vina nu e a lui ci a parintilor care il tineau inchis in casa si el saracu avand atata energie trebuia sa si-o consume cumva.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
in sfarsit si eu.
ttenika,ce burta ftrumoasa ai,imi pare tare bine ca te-am vazut...pozele cu tine nu sunt prea clare,dar oricum ...o frumusete de fata cu o frumusete de burta
crisspoliss,imi pare rau pt tine si pt vecinii tai,incercati sa va mutati,iti da seama ca dupa ce va venii bb ce scandal va fi acolo la tine. tot blocul se va trezi cand se va trezi bb
cris30,imi pare bine ca IN SFARSIT pleaca galagiosii.
mire...daca gasestki banda din aia sa imi zici si mie de unde,ca eu vreau,imi e frica de burta lasata...eu care intotdeauna am fost o silueta!
alina,30 de saptamani deja...
,la noi de cand am venit din tara NIK!!! sincera sa fiu,nu cred ca as mai putea si stiu sigur ca al meu nici atat! acum...da dupa aia....recuperam noi,sper sa ne intram la normal,ca eu nu vom ok treaba asta. oricum ,imi pare bine ca totul e bine intre noi si fara, ne dovedim noua ca legatura noastra e mult mai stransa si nu se bazeaza pe asta. sunt cu capu'
offf...nu stiu cine zicea ceva de pizza,ce aveti oameni buni...sunt femeipe aici!
bbica mea,doarme dusa,parca doarme mai mult acum,sau nu o mai simt eu asa de des,din cauza ca e mai mare si nu mai are loc sa se dea dura prin burta...dar si cand se trezeste...mama ce scandal face si ce suturi iti vine sa o papi.
are program deja: se trezeste dimineata pe la 8.30-9.00,eu deja sunt mancata..tot. doarme,se mai trezeste la 2-3PM...sta vreo 30 de min si se mai invarte..din nou se trezeste la 18.00-18.30(cam acuma)...ma suteaza si cand ma pun sa dorm sau sa mananc seara HOP si ea. cand mergem in pat,se foieste pana isi gaseste pozitia..dar si de nu ii convine atat ma loveste pana cedez eu si ma intorc..off de pe acum e incapatanata.
oare cu cine seamana...hmmm!
25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
miereamara spune:
Tocmai am scris un mesaj lung si l-am pierdut.
Va spuneam ca noi locuim intr-un townhouse, nu avem decat un etaj si drept urmare doar niste vecini dedesupt. Apartamentul (2beds/2 baths) a fost complet renovat cand ne-am mutat, mocheta noua, instalatii noi, aragaz, frigider, microwave, masina de spalat vasele, toate noi....e drept ca si pretul este mai mare decat piata, dar avand in vedere si celelalte facilitati (piscina, sala de forta, teren de tensi, sauna) eu zic ca se merita. Ne batea gandul sa ne mutam la casa in februarie cand ne expira lease-ul dar mi-e ca dam peste cine stie ce cosmelie, si nu stiu....ca defectele unei case incep sa se vada dupa ce locuiesti un timp in ea, nu imediat, ne mai gandim. nu stiu daca o sa mai gasim noi asa apartament pe unde ne vom muta. Ma uitam si in San Diego cand am fost, toate pareau inghesuite, fara pic de verdeata, cu o piscinuta mititica...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan