Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Miere eu am purtat asa ceva:
http://www.sears.ca/gp/product/B000FJUJRA/sr=1-11/qid=1224267488/ref=sr_1_11/102-9027899-7613725?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=396591011
Raluca, cum am zis mai sus eu am purtat centura dupa nastere. Si o sa port si acum. Mi s-a retras burtica destul de repede. Nu am ajuns plata ca nici nu am fost inainte:)) Dar am fost multumita de rezultat. O prietena nu a purtat si, nu situ daca asta e cauza sau nu, a ramas cu ceva burtica.
Ce mai vroiam sa zic?
Iris (si fetele cu raceli) incearca cu miere si usturoi. La mine aia a mers cat de cat, dar pune usturoiul taiat feliute si mananca doar mierea, dupa ce au stat nitel la macerat. Nu sunt nou nouta da is functionala:))
Alte noutati nu prea, am trecut si noi in sapt 24 si m-am speriat cand am citit la voi ca mai aveti 10 sapt si imi dau seama ca eu mai am vreo 15 doar. Dar pe de alta parte ma uitam aseara la pozele cu motanul al mare cand era mic si abia astept sa il vad si pe pisoi.
Asa, si fetele care vor copii de sexe diferite, acus pana nu uit. Daca nu aveti probleme sa ramaneti insarcinate, eu cred in metoda cu ramasul in ziua fertila da baieti si in zilele de dinainte si dupa ovulatie ies fetite. Eu un am ramas dupa 8 luni cu primul si acum dupa 1,5 ani, si amandoi au fost in ziua fertila. Acuma eu, si in celelalte luni am prins zilele de ovulatie si nu am ramas, asa ca alegerea unui sex sau altul nu isi mai avea rostul. Zic mersi si de motanii care i-am prins:))) Dar pt cine nu are probleme sa ramana si doreste un anumit copilas, zic eu ca merita incercat.
Felicitari mamicilor care au aflat ca au disparut suspiciunile si putere multa celor care stau in casa.
Cris30, stiu ca e greu sa stai in pat. Ma alint si eu cu statul cu burta in sus, da in concediu nu altfel:)))
Eu tot nu am cumparat nimic si nici nu stiu de unde sa incep. Imi tot propun sa ma uit intai printre ce am , da mi-e asa de lene….
Nici eu nu am chef de nimic, si ma mir, ca la prima sarcina dupa primele luni imi revenisem cu cheful. Nu mai zic cat de greu ma intorc de pe o parte pe alta, desi nu e chiar mare tare burta. Dar, deh batranetele….
Stati sa vedeti cum e cand va apucati si voi de o treaba si plange bb:))) Al meu am zis ca era bun de anticonceptional:)))
Roxana, daca nu esti in toane bune vin si zi la noi aici:)
Aveti grija de voi si bebei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
CADIA spune:
IRA, sunt perfect de acord cu ce spui tu referitor la indemnizatia pentru CIC si pre/post natal.Multumim pt. calcule si precizari
Dar am o nelamurire: cei 85% aferenti pre/postnatal(+15% pentru 6 sapt.)sunt din brut si sunt neimpozabili, nu-i asa??Pai atunci nu inseamna ca luam mai multi bani decat luam in mod obisnuit la servici? Si daca, DA, atunci de ce sa nu ne luam si prenatal, pentru ca am lua mai multi bani decat daca am sta la servici cu burtica maaaare??
Gresesc???
24+cu CLARA
cami_antonia spune:
ira multumesc mult de sfaturi ... pe mine ma intereseaza la maxim acest subiect caci tocmai fac calcule referitoare la zilele de concediu si aranjarea lor .... sa vedem daca voi obtine macar cele 6 saptamani de 100% concediu .... ar fi super .... ma bucur mult ca ma ajuti .... iti multumesc f mult .... nu cred ca mi-ar fi spus cineva despre chestia asta ....
23+ANTONIA IOANA
Camelia
ttenzika spune:
multumim,pana acum nu avem vergeturi,dar... niciodata nu se stie,am inteles cxa de abia acum incepe sa cresca
26+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!
crisspoliss spune:
Nu-ti da voie la link ca cica e reclama ilegala..asa ca mai bine spune-ne care e pagina si intram noi acolo cumva.
Daiopri, suna cam scarbos mierea aia cu usturoi...
Io am o centura din aia gen corset de la bunica mi-a dat-o cand eram in facultate ca am avut de mers undeva si nu ma incapea rochita( adica imi ieseau burtile pe dinafara)...si am pastrat-o.
Crisss 25+
ttenzika spune:
intrati aici :http://www.myreclama ilegala - avertizare,si la produse baie la mijloc este un burete
26+
offf,nu vrea, ia sa vad asa :http://img360.imageshack.us/my.php?image=xdlsa1foambthrllpj2.jpg
ttenzika spune:
e ca l-am pacallit si am reusit
26+
ttenzika spune:
site-ul este chiar superb,mi-am comandat chiar si cartea bebelusului, un felk de album pt bebe, intrati pe google si cautati: My Kids Baby Shop,au lucruri foarte ieftine si bune ,
si acum am fugit la somnic pop dulce pe burtici si avbeti grija de voi
26+