Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Neata,

Dragele mele burtici, azi va invit la o felie MARE de tort de ciocolata...sau de fructe de padure...

Si la niste sampanie fara alcool!!!

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

ALINA LA MULTIIII ANIIII - sa fii sanatoasa, fericita si voiasa, sa fii iubita si sa ti se implineasca toate dorintele si vin cu drag la tine
Meriti o petrecere mare si frumoasa pentru ca esti alaturi de noi si pentru ca am vazut ca ai fost printre primele, sau chiar prima, care a deschis aceasta frumoasa odisee

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna ziua! As dori sa salut toate viitoarele mamici de ianuarie februarie 2009! eu sunt o mamica de ian-feb 2008 si am intrat la voi pt ca mi-am adus aminte de odiseea mea. Va doresc multa sanatate, nasteri usoare si bebici sanatosi, papaciosi si razaciosi. (ca al meu )

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.Iti doresc sarcina usoara in continuare,un bb sanatos si mancacios si multa,multa sanatate.

POZE
Minunica mea
27+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ttenzica stai linistita ca si la mine se produce acelasi fenomen .... de ieri bebe nu mai e asa de activa .... i-am spus si sotului .... azi cel putin pana la ora asta nu am simti-to deloc .... dar ma gandesc ca poate am fost stresata si poate s-a foit mai mult noaptea si nu am simtit-o .... si acum doarme .... sa stam calme ... dar e adevarat ca tre sa miste in fiecare zi .... macar poutin .... daca pe seara nu misca o trezesc eu .... cum am vazut ca face ginecoloaga cand doarme la eco sa fiu sigura ca e ok ....

anca doamne fereste de asa ceva .... am luat doar un calciu efervescent .... si de maine intru pe elevit si nu mai iau efervescent .... dar mi-a fost prea rau ieri de la caderea aia .... si de aia am luat ....

23+ANTONIA IOANA

Camelia

CUM O TREZESTI PE PITICA.INVATA-MA SI PE MINE, PLEASE!!!!

24+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ALINA, LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI LA PUNGA GROASA!!
SA AI UN BEBEL CUMINTE SI FRUMOS CA TINE.

24+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Alina!!!!! sa ai un bebe sanatos si tu si noi toate

bb mic

POZE
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

ALINA SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA AI UN BEBEL SANATOS SI MANCACIOS.. Tort cu fructe de padure
Tanima bine ai venit si sarcina usoara
Iry foarte frumos la voi acolo, banuiesc ca voi ati mobilat casa, imi place tare mult mobila moderna.NOI avem un apartament cu 2 camere semidecomandat, bucatarie mare si un hol foarte lung.Seamana foarte bine cu apartamentele din Romania.Gradina si garaj nu avem.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina LA MULTI ANI o nastere usoara si un bebe sanatos ....

cadia imi apas pe burtica de cateva ori ... nu f tare ... desi doctorita atunci a apasat ceva .... ca si cum as bate la o usa ... si sa vezi ca macar o mana sau un picioar ca deranjezi vei primi .... eu cateodata nici asa nu reusesc pt ca doarme profund sau e puturosica .... ahahahahah

azi am apucat doar de vreo 2-3 ori la rand sa o simt si atat .... f putin fata de cat a miscat toata saptamana .... dar asta e .... mereu in week-end are reprezentatii scurte poate si din cauza ca eu mereu fac treaba f multa... am nunti ... botezuri ....etc .....

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, La Multi Ani! Sa fi fericita si iubita si sa te bucuri de cele doua comori! Petrecere frumoasa!

Cris, mobila este a noastra, o parte am venit eu cu ea, o parte a avut-o Luc, unele chestii le-am mai luat impreuna.

Tanima, bine ai venit! Transmite-i salutari d-lui Tutunaru din partea mea

Cadia, bebele il poti trezi si dc bei un pahar de suc de portocale si mananci ceva dulce, apoi te asezi pe partea stanga(asa ne-au spus aici). Zaharul il stimuleaza.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa si la mine,nu mai misca atat de des ,poate din cazuza ca crescut si nu mai are loc,dar si cand misca....suteaza nu gluma.
eu sunt suparata ca noaptea nu pot respira,m-am trrezit de multe ori azi-noapte ca aveam caile respiratori uscate si infundate. cred ca din cauza caldurii ,aerul e foarte uscat. am sa imi cumpar niste aparate de umiditate. offf...voi ati patit asa ceva?
ALINA...LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ne traiesti si sa te bucuri de bb si de cei dragi tie!

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput