Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi,mai la pranz asa
Am fost de dim sa-mi iau rezultatul la analize si sa-mi fac hemoleucograma si sideremia.Urocultura a iesit bine aici,nah,ca daca nu o faceam si in alta parte ma indopam iar cu antibiotice.Acum parca pun la indoiala si rezultatul de la urocultura din vara facuta la medicul de fam cand imi iesise streptoccoc.In fine,bine ca este bine.In rest ma ingrijoreaza ca mi-a iesit glucoza 50mg/dl in conditiile in care stiu ca nu trebuie sa iasa glucoza in urina deloc.Si evident trebuie sa ajung la dr sa vad ce e de facut si daca e intr-adevar o problema sau nu.

Flo,sa-ti fie de bine shoppingul.Niste poze,ceva?

Jasmi fata frumoasa.

Alina,felicitari pt schimbarea semnaturii..wow,tu si Billy o sa fiti printre primele care dau startul la nasteri.Eu pun dop(dupa ce-mi scoate firul de cerclaj),ca vreau dupa Sarbatori.

Raluca,cum esti?Ce face bb?

POZE
Minunica mea
27+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina, se pare ca andre_ea are dreptate, prenatalul, postnatalul si concediul pentru cresterea copilului (CIC1, la tine) sunt considerate vechime pe cartea de munca. Vezi numai sa nu ai intreruperi, adica lucrurile trebuie sa mearga asa: prenatal (daca ai vrut) - postnatal (minimum 42 de zile) - CIC1, pana cand a implinit fetita 2 ani - imediat dupa, revenit la munca. Deci sa nu ai zile de intrerupere in parcursul asta.

Pentru a intra in CIC2, iti trebuie, insa, cele 42 de zile minime de postnatal.

cu Daria Nandini

AMR 10 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Jasmi , ce ochi de vultur ai!! Asa e, am scos EMA de la nume pt ca ne-am cam razgandit...in sensul ca stim ca nu mai vrem Ema dar nici la altul nu ne-am decis inca....UF...e greu. Mai studiem...

Bee, SUPER marfa arata shop-ul ala!!! Ma duc si EU :-)
Nu ne-ai spus cam cat de scumpe sunt hainutele acolo....Sa porti sanatoasa rochitele....cred ca dupa ce terminam cu gravidia ne putem deschide toate un magazin cu lucruri de gravida la cate o sa avem

Naty, DA, iti dai seama, mai am 11 sapt...sau poate 10, 9....how knows?

Iris, tot ce e posibil...si Dr mea a zis ca are un feeling ca nastem pana de Revelion...acum sa vedem ce vrea si bebelina.

Fetelor, am inceput sa am teama de nastere...la prima nastere imi era frica de necunoscut...acum mi-e teama ca stiu prin ce o sa trec....

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Mai fetelor, eu nu inteleg o chestie: de ce nu vreti voi (unele) sa luati tot pre+postnatalul de 126 de zile, ci numai 42?

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Selene, . Mi-ai dat o veste buna! Nu am intreruperi, deci o sa fie bine.

Bee, WOW!! 30%-50% REDUCEREEEEE!!! Asta da veste buna!!! Habar nu aveam de asta!! O sa ma interesez si eu....

Naty, si eu gandesc la fel. 2 prenume si unul neaparat de sfant....numai ca noi nu am gasit nici pe primul :-) inca

Asparagus, nu te-am uitat! Sunteti frumosi!!! Scrie-ne mai des.

Cami, eu am lucrat la primul bebe cu Cord Blood Center! Sunt foarte seriosi si este totul OK. Ii recomand din suflet. Contractul se incheie cam din luna a 8-a...deci mai ai un pic de asteptat.

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Alina, se pare ca andre_ea are dreptate, prenatalul, postnatalul si concediul pentru cresterea copilului (CIC1, la tine) sunt considerate vechime pe cartea de munca. Vezi numai sa nu ai intreruperi, adica lucrurile trebuie sa mearga asa: prenatal (daca ai vrut) - postnatal (minimum 42 de zile) - CIC1, pana cand a implinit fetita 2 ani - imediat dupa, revenit la munca. Deci sa nu ai zile de intrerupere in parcursul asta.

Pentru a intra in CIC2, iti trebuie, insa, cele 42 de zile minime de postnatal.

cu Daria Nandini

AMR 10 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene, ma verifici, ha?
Alina s-a intors mai devreme la serviciu, deci nu cred ca e vreo problema cu cotizarea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Selene, . Mi-ai dat o veste buna! Nu am intreruperi, deci o sa fie bine.

Adica, pe mine nici nu m-ai vazut cand ti-am raspuns? :-(((

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:

Jasmi , ce ochi de vultur ai!! Asa e, am scos EMA de la nume pt ca ne-am cam razgandit...in sensul ca stim ca nu mai vrem Ema dar nici la altul nu ne-am decis inca....UF...e greu. Mai studiem...

asa observ eu tot felul de lucruri

Citat:
Fetelor, am inceput sa am teama de nastere...la prima nastere imi era frica de necunoscut...acum mi-e teama ca stiu prin ce o sa trec....

Alina, nu ne speria pe astea incepatoare care visam la nasteri in 5 min fara nici o durere
Incearca sa nu te mai gandesti la rau
Poate cine stie, o sa scapi mult mai usor de data asta

Ledi ce ma bucur ca au iesit analizele mai bune! Sper sa se rezolve totul cu bine

eu tocmai am indopat o pizza si acuma dau sa poc!

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ledi - suntem ok, voi??
baiatu meu devine din ce in ce mai lenes, cred c-a crescut :)
ma gandesc ca abia pe 10, 11 noiembrie mai ajung la doctor si mi se pare atat de mult timp pana atunci...

28+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Andre_ea am vazut insa am omis sa-ti raspund...dar nu intentionat! MERCI mult!!! Suntem atatea fete si vreau sa raspund la toata lumea si de multe ori e posibil sa mai uit...

Ledi, URAAA ai scapat de infectie!!! BRAVO!! Ai grija si ce e cu glucoza aia in sange insa nu-ti face probleme prea mari...si mie mi-a iesit o data ca am nitriti si nu stiu mai ce si am repetat de inca 2 ori la alta clinica si mi-a iesit negativ...se mai insala. Eu zic sa mai repeti. Anyway, du-te la Dr si vezi ce zice...

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput