Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
asparagus nu te-am uitat Bine ai revenit!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cami_antonia spune:
si eu imi doresc o iarna linistita mai ales ca DPN-ul meu este 10-12 febr .... adica exact cand da cate un viscol si prin dobrogea ...
fetelor dar eu am o intrebare pt voi .... mai ales pt cele cu mai multe sapt .... stiu ca din luna a 7-a se poate semna contractul cu firmele care se ocupa de recoltarea celulelor stem .... voi ati cercetat piata??? ati semnat contract???? ca eu as vrea ca peste 2-3 saptamani sa fac acest lucru .... dar nu prea stiu pe ce firme sa ma bazez ....
mercic
23+ANTONIA IOANA
Camelia
flowerbee spune:
Da Naty, cum te indrepti spre Piata Dorobanti si spre Mario Plaza.
Mai este un magazin cu lucrusoare dragute de gravi. Se numeste Chic Maman si e ceva mai ieftin ca FD sau Mothercare. Eu mi-am luat in vara o camasuta draguta. E pe Bd. Stefan cel Mare nr. 8 (colt cu Str. Polona). Am drum pe acolo azi ca merg pe la Euroclinic sa intreb cum e cu contractul cu casa de asigurari de sanatate si va zic ce am vazut.
Lavini, Heliotrop este in Unirea, aripa Splai parca ii zice. vanzatoarea e gravi in 8 luni si e tare simpatica. Mie imi place acest model, insa pe roz sau negru (ma mai gandesc).
http://www.heliotrop.com.ro/Imagine.html?
Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cami_antonia spune:
asparagus bine ai revenit ..... sunteti frumosi si ai burtica frumusica .... si a mea este cam la fel de mare .... este superb locul unde ati fost in austria .... si noua ne place aceasta tara f mult ....
23+ANTONIA IOANA
Camelia
Naty spune:
Merci bee. Eu nu prea am treaba prin zona dar oricum am gandeam sa dau o tura pe la Mothercare in cautare de lucrusoare pentru bebelina si atunci o sa ma duc si la magazinele astea doua. Sa-mi spui daca gasesti ceva la Chic Maman.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
asparagus spune:
Jasmi! multumesc mult pentru PM!
Tocmai m-am uitat la pozele tale! esti asa de frumoasa!!!!!!
Ioana
25+ cu Lucas
Poze samburica
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asparagus Jasmi! multumesc mult pentru PM! Tocmai m-am uitat la pozele tale! esti asa de frumoasa!!!!!! Ioana 25+ cu Lucas Poze samburica |
thank you
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
dalma spune:
Multumesc pentru urari fetelor si va doresc multa sanatate si voua.
Am vb cu dr. si a zis ca pot lua Aspirina+Vit.C efervescenta de la Bayern (sau cum se numeste firma). Mai pot lua 2 paracetamol/zi dar nu mai mult de 2-3 zile.
In rest ceai, lamaie, kiwi....la greu
Eu va doresc de pe acum weekend placut, merg acasa sa ma bag in pat ca tocmai am terminat o intalnire.
Aveti grija de voi si de bb
Doamne ai grija de Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
Selene_Bunny spune:
Buna amiaza, fetelor!
Eu am dormit pana la ora asta...
Referitor la vaccinul antigripal, cel mult laudat de medici, va rog eu, cereti prospectul daca tot il faceti. Nu stiu cum e in State sau in tari straine, pe Net circulau oricum documente despre cat de nociv este, de fapt, acest vaccin, daca e sa fie adevarat ce scria acolo, e de groaza... Vaccinul antigripal din Romania este interzis persoanelor alergice la carnea de pasare si la oua. Eu sunt alergica la oua, nu am facut niciodata antigripalul, dar nici nu am avut gripa de ani buni... Mama mea mi-a zis ca ea si l-a facut in fiecare an, dar niciodata nu a vazut cutia de la vaccin si nici prospectul... Tare aiurea mi se pare...
Alina, am vazut ca ti-a raspuns andre_ea, ma interesez si eu si-ti zic.
cu Daria Nandini
AMR 10 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
dalma weekend placut - sa te faci bine
cred ca imediat merge si baba (eu) acasa ca si bunica e mai vioaie la ora asta.
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png