Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

buna dimineata.

Pai daca tot v-am auzi cum sa spargeti in prajituri, am facut si eu niste clatite cu branza la cuptor, si drept urmare au fost asa bune ca l-eam mancat doar eu.Tovarasul de viata a mnacat una asa ca sa imi faca placere, si alex a luat o gura fortzat de mine.Asa ca ma las de meseria asta...si trebuie sa imi reamintesc cat de catastrofa sunt de fiecare data cand am un elan din asta.

Am constatat ca pana pe 29 noiembrie trebuie sa il inscriu pe fii-miu la scoala,caci in setembrie 2009 intra in clasa pregatitoare scolii.Un an de zile, dupa care in septembrie 2010 intra in clasa intai.Asa ca putin sunt socata ca trebuie sa fac deja demersuri pt scoala.Nu mi se pare real.Ieri nu stia sa mearga si acum fac inscrieri pentru scoala.Hmmmm....e clar ca vremea trece si eu al doilea copil nu-l mai fac!!!

Vremea e urata si imi da o senzatie de depresie.Va pup si revin mai tarziu.

Sanatate paritilor si tuturor copilasilor bolnaviori.alex bat in lemn e bine merci.

New Mami: eu am uitat cum e sa ai satisfactii profesionale.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineatza

Cuscra, Mercedes, Nelia multa multa sanatate parintilor.

Laura voi cum sunteti? Cu gradinitza ce ati mai rezolvat?

Elisor? Ce face Bia?

Gabitza ti-am admirat baietii......frumosi foc

NewMami vacanta placuta si te asteptam cu poze

Monu, Andutzy sper ca sunteti sanatosi

Vad ca Dragos a ratat viroza care bantuie prin gradinitza.......dar nu zic "hop pina nu trec pragul"In schimb avem probleme mari de gelozie.Educatoarea si-a adus nepotul la gradi, in grupa cu Dragos si al meu copil se simte foarteeeeeee frustrat ca nu-l mai iubeste pe el d-na Mara ci pe Andrei( nepotelul). Si de aici, tambalau mare.Nu vrea la gradi, urla, tranteste si pufneste toata ziua.Cum naiba sa-i explic la varsta lui ca-i normal asa ceva si sa ma astept sa si inteleaga?Vineri era in brate la ingrijitoare si plangea cu lacrimi de crocodil ca nici tanti Cici nu-l mai iubeste.Asta, saraca nu stia cum sa se imparta.....intre cei mici, cei mari care trebuiau ajutati si fiu-meu care-i reprosa ca nu-l iubeste. Simt ca incep sa o iau razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Oana sa iti zic ca noi am inscris-o pe Mara deja la scoala.Ea la 1 iunie 2009 incepe,are 3 luni o chestie de acomodare si dupa scoala,sa iti zic cand m-am dus sa vad scoala mi-a stat inima si cand am luat formularul de inscriere aveam lacrimi in ochi ,iar la depune mi-a trebuit o zi sa imi revin.Aici la 6 ani au deja primul examen ,eu deja ma intreb cum o sa duca ea ghiozdanul si tot asa,dar imi zic lasa ca mai am cateva luni ,mai e timp ,stiu ma amagesc singura.Si e inscrisa la o scoala catolica ,chiar daca noi nu suntem catolici dar am preferat asa ca e cea mai sigura(imprejmuita),copii au intrari diferite, mi s-a parut curata,are si un program sa il lasi acolo daca lucruri la pranz sa manance ,aproape de casa ,numai lucruri bune zic eu .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eu.....bolesc. Dar in asa hal...initial am zis ca am luat de la Dragos si am intrat rapid pe Klacid antibiotic dar acum ma bantuie ideea ca de fapt este gripa si D-zeu stie ca o gripa ne-ar mai lipsi acum la copii! Azi D e la gradinita, desi e inca pe antibiotic, dar acasa eu nu eram in stare sa am grija de amandoi, plus ca deja se simte bine de 2 zile si are o energie de numa'...
Am facut si eu reteta minune dar cu mere, insa eu nu m-am prins ca ouale merg puse intregi la reteta ci le-am batut separat. oricum a iesit buna dar cam arsa pe fund deoarece cuptorul meu nu prea stie sa coaca domol.
Va pup!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani cu mare intarziere pentru Corni si Tora!Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti numai succese pe toate planurile.

Gabitza-am vazut pozele de la gradinita. Mi-au placut tare mult si conditiile par foarte bune. Mi-a placut la nebunie locul de joaca din curte.

olgaT-ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata, dar imi pare rau ca Toni te chinuie in continuare. Cand ai due date?

nelia-Maya a facut tot timpul diferenta intre engleza si romana asta si pentru ca i-am explicat tot timpul ca sunt 2 limbi diferite. Acum ii invata spaniola la gradinita. Ma distreaza ca uneori imi traduce cantece sau jocuri de la gradinita, nu mi le zice in engleza. V-am zis, pentru ea este foarte clar ca acasa vorbim romana.
Multumesc mult pentru ideea cu siropul de ceapa, numai ca Maya detesta ceapa. Nu-i place decat daca nu o vede in mancare. Daca pun ceapa in mancare si nu se vede o mananca.

babygirl-am vazut ca aveti probleme cu urechea. Sanatate multa Emei.

Andra-si voua va doresc multa sanatate.

monu-multa putere sa rezistati si sa treceti peste boli si oboseala.

mercedes-sanatate multa tatalui tau. Sa scape cu bine de operatie si sa mearga repede acasa.

pisik-bravo pentru Gabriel. Vad ca vrea sa devina mare si voinic.

ioana-imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. Parca a fost odata constipata mai rau, nu? Sper sa fie doar o faza si sa treceti repede peste ea.

Nu stiu daca voi aveti problema asta cu gradinita dar pe mine a ajuns sa ma enerveze ingrozitor ca nu o imbraca ca lumea cand ies afara. Aceeasi problema o aveam si la gradinita cealalta. Este a doua oara cand ma duc sa o iau si o gasesc imbracata prea subtire pentru vremea de afara si apoi se imbolnaveste. Le-am explicat ca ea este mai sensibila si se imbolnaveste daca nu este imbracata cum trebuie, dar vad ca retin pentru 2-3 zile si apoi uita complet. Voi aveti problema asta?

E iar am dureri de spate de abia stau pe scaun. Noroc ca am o ziu foarte linitita la servici.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, prin zona, dar nu am cand sa ma i scriu. in we am fost plecati. de maine si antonia revine la gradi si tre sa ii dcu papa de acasa fara sare. fetele sunt ceva mai bine. dar tot nu sunt ok pe deplin. sa stiti ca citesc rapid noaptea dar mi se inchid ochii si nu mai apuc sa scriu. poate in we asta ne linistim si noi.

sunt si un pic trista ca azi am afalt ca o colega gravi e cu semnul intrebarii. a iesit bb pozitiv la s down. nu ma bag la sfaturi ca nu ne stim. dar imi inchipui ce poate fi in sufletul ei acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-cum este la servici? Te-ai acomodat? Nu-ti prinde bine schimbarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Cum mai, Gusta, intra copilul la scoala la 1 iunie 2008? A trecut de multisor ziua asta.
Am tot vrut sa-ti spun ca mi-a plact mult de tot cum te-ai aranjat la nunta, precum si rochia.

Pisik - bravo pentru puisor. Se pare ca prematurii intotdeauna recupereaza bine.

Mercedes - multa sanatate tatalui, sa treaca usor peste operatie. Doamne, ma gandesc cateodata ca suntem binecuvantati ca nu mai avem si alte probleme decat cele zilnice, marunte, nici noi si nici parintii nostri. Probabil peste 10 ani situatia va fi alta.

OlgaM - nu stiu cum ii imbraca la ea la gradi, ba mai mult decat atat, am senzatia ca au renuntat la iesitul afara, desi saptamanile astea a fost foarte clad si frumos. Se pare, draga, ca au atatea activitati intelectuale ca nu mai au timp sa iasa - cel putin dimineata - afara. Si nu ca nu as fi cautat o gradinita cu curte mare (ca la noi majoritatea sunt in vile cu 3 m de curte)

Fetele cu gatitul de placinte - m-ati omorat cum arata. Cand citesc reteta pare atat de usoara, dar cand apuc dau mereu chix. Si ca sa fie totul minunat nici cuptorul meu nu e prea buna ca i-a pocnit garnitura aia de cauciuc care il etanseaza. Drept pentru care, pana nu iau aragaz nou nu ma incumet sa fac nici placinte din alea congelate pentru ca se ard la suprafata, iar in interior sunt crude.

Fetelor care ne-ati incurajat cu privire la problema noastra, multumim! Din pacate trebuie sa trecem la metode mai drastice, si anume mers la psiholog (maine seara ne-am programat), probabil doar pentru o sedinta, doua, dar e musai sa-i dam de capat. Nu ma deranjeaza ca trebuie sa-i cumpar pampers sau ca trebuie sa-i pun sau ca o apuca in momente nepotrivite si e greu sa scoti pampers-ul chiar oriunde, dar ma deranjeaza mult ca refuza sa faca si se tine chiar mai mult decat un om mare. Asta poate duce in timp la mari probleme de sanatate (nu zic de constipatie cronica sau infectie urinara, dar cancer de colon cred ca e destul de sperietoare) si trebuie sa incerc sa previn asta. De ex. sambata si duminica nu a facut, nu am idee daca a facut vineri la bona acasa, dar daca n-a facut inseamna ca ultima tura a for joi - atunci cand cu tipetele si urletele. Pai e normal asa?
Credet-ma ca stie toate motivele pentru care trebuie sa faca la WC, stie ca si oamenii mari si colegii ei fac acolo, stie si de animale, ce sa mai o luam de la capat zilnic cu pomelnicul de explicatii rationale si pe intelesul ei, dar nu avem deloc rezultate. Vad eu maine ce aflam caci am inteles ca dr. are mare experienta.

Gata, am plecat la sport. Sper sa ma tina avantul asta, mai ales ca acuma am recooptat colegele. Dar adevarul e ca mi-e o leneee... si o foame... Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Vad ca bag iar zile de abstinenta si sa mor daca inteleg cum naiba nu-mi ajunge timpul ca doar nu fac nimic de viu si larg interes ... dar e clar tre sa ma coordonez mai bine...

multumesc din suflet pentru urarile de ziua Biancai ... sunt intrebata des daca-mi vine sa cred ca am asa fata mare ... cred ca nici nu realizez cat este mare , ca-mi poarta hainele si incaltamintea ... dar tot copil este

Ioana eu nu ma pricep extraordinar ca m-a ferita sfantu dar nu cred ca abstinenta Anei la treaba mare tine de psiholog ... aia se ocupa de emotii si la varsta lor nu vad cum ar comunica ... la finul meu au avut efect niste picaturi de nu stiu ce dracu macerate la rece ...dupa 3 saptamani facea singur la ore fixe chiar ...

Andra cred ca de-acuma ati trecut peste cele grele ... tare rau imi pare sa aud ca ai nostrii copii sunt bolnavi ... si cand sunt cate 2 si micuti frumusetea este diafana...
Iar tie iti doresc numa santate daca te-i pricopsit cu bolesnita ... l-au primit pe Dragos la gradinita daca ia antibiotic?!Aici macar atata lucru nu fac, asta daca-i parintele cinstit si declara faptul ca , copilul, ia antibiotic

Gabi banuiesc ca la ora care-ti scriu eu ai trecut de greul operatiei, insa partea grea acuma vine cu refacerea si toata recuperarea ... in asemenea momente te intaresti si gasesti puterea sa treci peste tot insa sa te intaresti sa poti face fatza tuturor evenimentelor...eu sunt cu gandul alaturi de tine ...

Monu poate inceperea serviciului nu-i tocmai o parte frumoasa a vietii ,mai ales dupa toti anii astia de boli si nopti nedormite ... vezi incearca sa te odihnesti cat poti mai mult sau cel putin ai grija de tine ...cand iti mai aduci aminte ca ai o inima care bate ...

Anca deci Mexic reload ... fain asa ... las ca si meriti o asa vacanta frumoasa ... si cine stie poate da roade odihna ... abia astept sa vaz pozele ca cele de data trecuta mi-au mers direct la inima ...

Onixone io am fata inscrisa la scoala de 2 ani... neoficial adica , am vorbit insa cu viitoarea invatatoare ... macar acolo stiu ca-i va fi mult mai bine decat la gradinita...

Gusta sigur scoala de-acolo nu-i porcaria majora de la noi ,iar ghiozdanul lor respecta normele UE ... al lui Bianca are uneori si 8 kg ,iar la clasa I imi rupea mana ...

Simona n-am facut nimic cu gradinita ca banuiesc ca sunt singurul parinte nemultumit de ea... ori ceilalti se multumesc cu situatia si li se rupe ... clar am zis ca nu voi lasa lcrurile asa...tu cum mai esti?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, si eu am avut risc de SD la Raducu de 1/186. Am facut amniocenteza.

OlgaM, si mie imi place mult locul lor de joaca la gradinita, in fiecare zi au program de curte, mai ales ca a fost vremea buna. Problema mea e ca-l imbraca prea gros si transpira.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput