Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI CORNI ...
LA MUTLTI ANI TORA ...

fetelor va doresc tot ceea ce-si poate dori o femeie... sa fiti frumoase, dorite, iubite, respectate ...

Nelia cred ca tu vorbesti cu hartiile semnate din sistemul canadian ... iar eu nu pot sa ma fac ca nu am inteles ca mi-a acut plodu handicapat cand excat asa a sunat ... si nu trebuie sa-mi chinui copilul ca sa-i trag lui aia una peste bot ... va vei si vremea mea cat de curand ...
Stau cuminte intr-un colt si astept sa-mi vina randul ...

De ziua lui Bianca nu am facut nimic special pentru ca a fost cadoul dorit prea costisitor ca sa-i mai facem si ziua ... i-am comandat un tort si au venit finii.Cand am luat-o de la scoala i-am zis ca nu va venii nimeni ca au treaba toti si binenteles ca a inceput sa-mi boceasca ca ziua ei este una banala si ca va fi singura.Musafirii i-am pus sa se ascunda ... si cand a intrat in casa a avut un fel de surpriza, asta ca sa-i mai treaca supararea ...

Ciociolina a luat si ea azi prima bulina, sau ma rog a adus-o acasa si si-a pus-o pe perdea ... saptamana trecuta a cazut si s-a lovit la nasuc destul de rau ... eu cutra m-am dus la educatoarea cu fatza mea angelica sa o intreb ce si cum iar aia foarte mirata m-a intrebat ea unde a cazut ... apoi am intrebat-o daca i-a scos afara, desi stiam prea bine dupa hainele fetii ...da i-am mai scos un pic ca au cerut parintii ...pai bine mai doamna si nu ati vazut-o pe Delia ca s-a incaltat invers?! Ba da dar am lasat-o asa ...
Ce naiba sa mai comentez ?! Ca am ramas uitandu-ma ca tranta la ea ...

Eu am de o saptamana niste dureri crunte de cap si nu-mi dau seama de la ce ... am incercat varii medicamente ... mai ramane sa-mi fac infuzie cu sange tanar ca alt tratament nu mai vad de atata durere ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Laura, la noi nu are de ce sa nu-l primeasca pe antibiotic mai ales ca la el a fost o complicatie a unei boli mai vechi, mi-a zis si orl-istul ca nu este contagios. Si cu atat mai mult ca pe perioada antibioticului devine clar non-contagios, indiferent pentru ce a fost luat antibioticul. NU stiu daca am fost clara, sper sa intelegi ce vreau sa zic.
Monu, ma bucur sa suntei mai bine!
Mai vroiam sa mai scriu si altora dar sa mor daca mai stiu ce...s-a golit neuronul...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Laura, aceeasi problema am si eu, cu capul adica... Ma doare de timpesc, anul asta am inghitit la paracetamol, de fapt de la inceputul sarcinii cu Lisandru, cind m-a durut de-mi venea sa-l izbesc de toti peretii. Ma doare capul daca am examen, daca nu dorm o noapte, daca sint la ciclu, de fapt pe toata perioada lui, daca ma cert cu Agata de la lectii, daca... daca... Sint si nervoasa, am o usoara senzatie de voma permanenta... si nu-ti spun unde ma duc gindurile. Asta-noapte, in putinele ore dormite (ni s-a rupt in mijlocul noptii faimosul pat - calitate Ikea!), din cauza durerii de cap, am vista ca eram pe masa si tocmai ce suportam o operatie pe creier. Miine ma duc la doctor, de unde parca vad ca plec cu diagnosticul sanatoasa tun si cu recomandarea de Tylenol, ca asta si iau (despre care tocmai am citit ca ataca ficatul, mai ales in combinatie cu cafeaua, nu stiu ce toxina se creeaza care ataca mortal ficatul si eu l-am luat numai dimineata, pe linga cafea Am mai citit ca medicamentele - toate - date pentru raceala pina in cinci ani pot afecta foarte grav sistemul imunitar, dar trebuie sa mai caut informatii despre acest lucru, ca nu am mare incredere in sursa). Pe de alta parte, mi-e si teama sa incep investigatii serioase pentru aceste dureri de cap... daca e ceva grav!?!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana multumesc de aprecieri ,iar cu anu sunt super batuta in cap.

Laura e clar ca nu e ca in ro,au alt nivel dar mie imi sta deja inima ca domnisoara nici in dos nu o sa o intereseze de scoala.

Sa va zic ca nu ma mai inteleg de ea de cum vine taicasu acasa si in cele 3 ore cat sunt inpreuna pana merge la culcare mie imi iesa plamani de cat tip.cand suntem singure suntem cele mai bune prietene ,ma mai cert cu ea dar de cele mai multe ori ma asculta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Puteti crede ca amandoi baietii mei dorm? Eu nu!
Horia de obicei adoarme pe la ora asta dar de Dragos pana sa inceapa gradinita ne apuca si 11 rugandu-ne de el sa doarma...frate, e sfanta gradinita(cel putin pt noi), isi consuma energia exact cat trebuie si vine acasa cu pofta de mancare si nani...

Mergi la inceput

nelia, sanatate multa! Ma intrebai de ce nu il scot pe Dragos cu otita, pai avea febra mare si pana nu s-a mai intremat putin nu am avut curaj sa iesim pe afara. Lisandru cum se mai simte cu urechiusa?
Eu ca un miracol ma simt mult mai bine, azi am bagat in mine si antitermice si vitamine si de-astea naturiste+antibioticul de rigoare si acum habar nu am multumita carora ma simt asa de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetelor care v ati gandit la mine.

Am revenit acasa dupa cateva ore bune de azi dimi.
E ok cu tata adica a trecut cu bine de operatie. Ideea era ca are tensiune oscilanta si imi era frica.... dar nu asa a fost cu dragul meu frate care nici macar nu a venit la spital... n am cuvinte.

laura-inteleg ce spui dar sper eu sa fac cat pot de cuviinta fara sa afectez pe altii si normal sa nu pic lata nici eu.

ioanaalincam-bafta la psiholog!

nelia-nu ai cumva sinuzita ori probleme cu fierea? astea dau dureri de cap f nasoale...

Mergi la inceput

mai fetelor dar de Tdy mai stie cineva ceva? Ca nu a mai scris nimic de ceva zile...
Mercedes, bine ca ati trecut cu bine...m-am gandit si eu la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia sincer e printre putinele lucruri care nu le-am cautat pe net si anume urmarile avute de bananlele medicamente ... probabil una din explicatiile stiintei pentru care eu de la paispe pan' la douajde ani am produs pietre la fiere pana am omorat-o si scos-o in final prrintr-o operatie de rang imperial...
Eu pun durerile pe seama presiunii atmosfrice, a oboselii, a dereglarilor hormonale, a cresterii cursului euro si dobanzilor , etc ... naiba sa-l ia de ce m-o durea...clar il am

Andra in principiu tu ai dreptate ... numa ca eu nu pot fi de-acord cu asta ...deh ... tare mai vechi din copilarie ... asa ma ducea si pe mine mama si dupa cateva zile starea mea se deterioara mai rau ca imunitatea mea era scazuta la alti croncobauri si dadeam din lac in put ... am invatat din asta si daca e cazul sa fie de antibiotic atunci le tin acasa ...

Gusta a mea va incepe scoala in septembrie 2011,fie ca vrea fie ca nu , mai putin conteaza...si ma rog ana atunci la cine-o avea urechi sa a auda ca sistemul de invatamant sa inceapa sa sufere modificari chiar in bine daca s-ar putea , daca mai poate exista ceva bine in tzara asta ...
Uite la mine e invers ... fii-mea numa cand sunt eu acasa mai percuteaza la liniste si ordine...in rest e un haos profund ...le mananca la astia urechile cu tot cu caine ...cred ca sunt singura ticnita din casa care vorbeste si intelege limba ei ...

Gabi nu te mai amari gandindu-te la altii ... las ca fiecare si le stie pe-ale lui si in functie de asta vor primi recompensa ... am multe experiente negative cu familia ,incat m-am educat sa ma bazez pe mine si sa fac atata cat imi sta in puteri si atata cat constiinta mea sa fie multzamita... si traiesc cu soeranta ca fetele mele vor fi trup si suflet una pentru cealalta ... odihneste-te printre picatele ca ai nevoie de forte proaspete ...

Oare o fi bai daca calc la ora asta?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mercedes, nu stiu daca am ceva si ce am, ca nu am fost la medic. Octav s-a gindit ca s-ar putea sa fie sinuzita, eu am tot pus pe seama dereglarilor hormonale, nu stiam ca si problemele de la fiere dau dureri de cap... Astazi m-a durut toata ziua, suportabil, ca au fost dureri si mai crincene. Si am incercat sa fiu calma cu fetele, am facut lectiile cu calm, desi simt ca explodez, sint tare nervoasa (nu ca nu as avea motive, ca maimutele mele nu ma mai asculta deloc, se cearta tot timpul una cu alta de la orice fleac, casa e ca la nebuni, deageaba ma agit sa mai fac ceva, am gatit ieri o gramada si mai am mincare numai pentru miine si tot asa...). Beau ceai de sunatoare, ca poate ma mai calmeaza, am inteles ca e bun la asa ceva. Cind simt ca ma enervez, ies pe balcon si respir adinc... si numar pina la zece... O sa racesc de atitea iesiri pe balcon.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput