Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Andreea, reteta e de pe Culinar, vezi www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/5912/Prajitura-turnata-cu-mere-sau-branza/" target="_blank">aici. Cantitatile sunt pentru o tava mica, daca faci in tava de la aragaz, dubleaza cantitatile. Eu o fac mereu, fie cu branza, fie cu mere, iese mereu f. buna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
pisik 4ever spune:
intru rapid sa va spun ca Gabriel a ajuns la 3 kilograme si 170 de grame.
pe mamici si puiuti.
andutzy spune:
Nu pot sa cred asa ceva! De azi dimineata de la 5 nu a mai scris nimeni????? ce faceti fetelor, dezertati?
Pisik, felicitari lui Gabriel! Sa o tina tot asa!
Corni!
Bianca lui Loreen!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
gabitzam spune:
Eu am un maaaare morman de rufe de calcat.
andutzy spune:
Gabitza, pai spor maxim atunci !
Eu sunt de 3 zile prizoniera cu amandoi in casa si azi dimineata deja am fost la un pas de depresie. deja suntem cu totii plicitisiti, copiii nu mai au chef de nimic si atunci sunt pusi pe prostii. Si eu trebuia sa fac si mancare, am si de lucru...Am zisca innebunesc!!!!
fetele, azi e ziua lui TORA97! Stiu ca scrie mai rar, dar poate vreti si voi sa-i urati toate cele bune! Face o varsta taaare frumoasa! 
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
Danelutza spune:
La multi ani, Tora !
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Mercedes spune:
La multi ani Corni!
Fetele sa mi tineti pumnii pe maine dimi, va fi operat tatal meu la femur din cauza ca a cazut si si la fracturat. De vineri seara tot pe la spital sunt, l am internat am chemat salvarea ca nu l am putut misca.Sunt foarte suparata ca n am cine sa ma ajute. Sotul va tb sa fie sapt. viitoare la ministerul lui iar eu cu tata si cei doi copii, noroc ca am bona.Mai am un frate dar pe el nu ma pot bizui nici cat pe bia mea. Ma tin tare dar am momente in care incep sa plang dar fara sa ma vada nimeni normal in schimb bia ma simte si in vis incepe sa planga sa suspine si m am calmat instantaneu vazand ca se transmite.Sotia tatalui meu a fost operata si ea la genunchi joi a iesit din acelasi spital sambata la diferenta de cateva saloane si nici macar nu a trecut sa l vada pe tatal meu. Sper sa trec cu bine de astea mai ales ca va tb. sa ma apuc de invatat pentru promvare.
gabitzam spune:
Offf, Gabi, prin ce trebuie sa treci! Sanatate multa tatalui tau si tie multa putere iti doresc!
Cu mare intarziere, la multi ani Corni! La multi ani, Tora!!!
Mai treceti pe aici sa ne mai ziceti de fetele frumoase ![]()
Danelutza spune:
Mercedes sanatate multa tatalui tau, iar tie multa putere sa le duci pe toate
. Si la mine au probleme de sanatate parintii, iar eu am a treia zi de cind
, dar am sa povestesc altadata, nu vreau sa stric ziua nimanui.
Andutzy cum mai stati la capitolul sanatate ?
Cloreta ai facut testul, e sau nu e... ?
Monu cum se mai simt fetele, tu cum mai rezisti ?
Pisik felicitari pentru Gabriel cel mincacios 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura