Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
La multi ani Corni sa ai parte numai de lucruri bune.
Sanatate la toti pui bolnavi si la mamici cat mai multa putere.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Cum v-am zis, am fost azi la gradinita la Andrei, au avut ziua portilor deschise
Am stat cu ei in clasa si am participat, impreuna cu ei, la activitati. Am pictat, am desenat, am invatat despre fructe, frunze, toamna, am cantat cantecele
Dupa care am iesit afara la joaca in curtea gradinitei. L-am luat si pe Raducu cu mine, initial a stat in brate dar a adormit si l-am pus pe un patut in dormitorul de la grupa mica, a dormit vreo ora cred.
Daca doriti sa vedeti, am pus niste poze aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
La multi ani, Corni !!!
patriciaRO spune:
Corni
Sa fii sanatoasa, iubita si tot ce ti-ai dorit sa ti se realzeze.
Gabitza sa-mi dai si mie de veste cand iti vine colet. Sper sa fie intreg... ca mor de inima,.. la cat l-au trantit astia de la posta si rasucit nu m-as mira daca ar ajunge aiurea, dar sper sa fie ok.
vazut pozele... meseriase. Am remarcat ca si Andrei tine pensula asa ciudat ca si Alex. Nu tine bine deloc. Nici nu stiu cum sa-l fac sa invete sa tina calumea....Dar, or invata singuri...
Beatrice, mamic de Alex pifos
Danelutza spune:
La multi ani, Corni !
Oana lu'Alex 

arata misto tare produsele din pachet. Multumesc
. Probabil luni cel tirziu trimit banutii, iti spun daca-i pun in pliculet sau in cont. Cred ca la cont imi trebuie si numele bancii, ca eu am doar numarul ![]()
Gabitza si Isabella amesteca, culorile precum Andrei, astazi s-a prezentat acasa cu un desen din care n-am inteles nik
, dar eu ma bucur ca a folosit multe culori, pentru ca am vazut la o fetita mai mare ca ea un desen numai din culoarea neagra.
Sanatate la pitici, mamici, tatici.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
nelia spune:
La multi ani, Corni!
Gabitzam, am vazut pozele, e frumos la gradinita, iar Raducu e un dulce si a crescut foarte mult. Si Tudora picteaza tot asa si vine si imi arata ce a facut, o amestecatura de culori pe foaie, dar o laud ca ea e tare mindra de ce iese.![]()
Ioana, din cite stiu eu din ce am mai citit, chestia asta cu scaunul este legata cam de trei lucruri: un abuz sexual (dar nu e cazul aici), o trauma legata de toaleta (nu s-a simtit confortabil cind a facut prima data, i-a fost frica de wc, a speriat-o apa sau faptul ca a vazut ca se duce la vale in wc si asa ar putea sa se duca si ea etc.) si faptul ca pierde ceva din ea. S-ar putea ca asta sa fie problema cu Ana, parca ai spus ca la olita nu vrea, nu la wc. Incearca sa afli daca are ceva cu locul in care face (baia, olita, wc-ul), daca nu, atunci incearca sa-i explici ca ceea ce iese din ea cind face kk e un lucru rau, ca resturile de mincare din farfurie si daca sta prea mult in burtica se strica la fel ca mincare nearuncata din farfurii sau atunci cind nu duci gunoiul. Si arata-i ca si pisicile fac si ciinii, si mami si tati... pentru ca daca nu se strica in burtica si miroase urit.
E un blocaj, provocat de ceva de la inceputurile facutului in alta parte decit in pampers sau cind a constientizat ea ce face, dar cu rabdare si cu explicatii trece. Foarte rar are o explicatie psihologica mai profunda si, in general, atunci e legata de un abuz, nu conteaza de care.
Danelutza, de unde ai luat scrisul acela frumos?
Eu astazi am program de curatenie si in seara asta am intilnire cu fetele de la Sezatoare, la restaurant.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
onixone spune:
Foarte frumoase pozele si gradinita arata extraordinar.Nu am putut sa nu observ hanoracul lui Andrei.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Oana, ii vine foarte bine hanoracul iar chiloteii ii plac mult de tot, doar din aceia vrea la gradinita. Masura de 3-4 ani din Anglia ii vine mai bine decat aici. In Ro ii iau de cele mai multe ori de 4-5 ani.
Am prestat o placinta cu branza, nu m-a lasat pina n-a stat el acolo sa-mi zica "pune zahar, pune faina, pune oua". Stia de data trecuta. M-a ajutat sa numar lingurile cu ingrediente pe care le-am pus. Numai de mancat nu vrea sa manance.
Androix spune:
Gabitza, vreau si io reteta.
Nu mai apuc sa scriu nik. Azi mi-a fost lene sa mai strabat orasul sa-l duc pe Filip la gradinita si mi-am dat palme toata ziua. Mai bine ma urneam si era mai bine...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia