Copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
onixone spune:
....am uitat sa va spun ca ma enervati la culmea mamicile astea care tot dau retete de imi ploua in gura.Si ma enervati ca de cate ori le vad imi dati un elan in a face tot felul de chestii dulci, si cum ma stiu troala la facut prajituri , niciodata nu imi ies.Si iar trece o perioada in care ma jur ca numai fac niciodata nimic ca nici macar gogosile nu imi ies, voi puneti alte minuni dulci si iar ma apuca batzul sa fac si uit cat de nepriceputa sunt si iar o dau in bara.Asa ca va rog frumos mai usor cu retele de prajituri...NU MA MAI RANITI...
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Oana, eu nu fac decat retete usoare si care ies sigur, ca altfel si eu am doua maini stangi in bucatarie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Ziua buna pe saptamina asta ![]()
Aurasa ce frumos e puloverasul
. Ia sa salvez si eu pisicuta, poate reusesc sa-mi dezmortesc degetele si sa ma dau in spectacol, ca in afara de unul pe fata, unul pe dos, nu-mi iese nik 
Oana haide mai ca pe culinar gasesti retete usoare. Pai eu fac doar de acolo, ca-mi arata mura-n gura si cu poze, altfel nu sint nici eu prea talentata ![]()
Astazi e prima zi de vacanta si de vreme urita
, asa ca dimineata am bintuit prin magazine sa cumparam cite unele. Am pus ochii si pe o numaratoare pentru Isabella, din alea cu bilute cum erau o data, asa poate ma lasa in pace seara cu povestile. cica mami citeste ca eu ma uit la televizor
, bineinteles ca am inchis aseara televizorul, ca doar nu citesc pentru mine
. Asa... sa ma laud cu cumparaturile, am luat o specie de puloveras foarte sexy pentru o fetita care sarbatoreste miine trei ani si Isabella este invitata la petrecere. Isabella si-a tras un pulover si o pereche de pijamale, cred ca am sa fac expozitie cu atitea haine
. Mi-am luat si eu o pereche de pantaloni trei sferturi pentru aerobic si de niste smacuri/lacuri/rujuri
, aaa, sosete tot pentru mine ![]()
A gasit o prietena de-a noastra in sfirsit, roaba rivnita de Isabella, de culoare rosie, asa ca... acum plimba papusile cu roaba prin casa ![]()

Mai vroiam sa spun cite ceva, dar ma lasa neuronul
, probabil mi se trage de la oficiul pentru straini de aici, trebuiau sa-mi schimbe permisul de locuit si mi-au trimis o hirtie acasa, cica sa le duc poze si cazierul penal
. Cazierul trebuie sa-l iau din Romanica, pai cum cucurigu meu sa fac ? Am sunat la televiziune sa se intereseze prietenii mei, daca il pot lua si trimite, daca nu, trebuie sa apelez la consulatul de aici, ca doar nu m-oi duce in tara pentru el. Pozele le-am dus la oficiu la sfirsitul lui august, cica le-au pierdut ca nu le au. Pai cine plateste acum, iar trebuie sa dau vreo 40 de euro pentru poze ?
E adevarat ca in alea duse eram de la "dati in urmarire generala", dar imi spusese ala de i le-am dat, ca arat bine
.
Ufff, sper totusi sa rezolv cu cazierul 
Gata, v-am plictisit cu povestile mele ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Aurasa spune:
Danelutza - e mult pana incepi ca apoi greu te mai opresti, mai ales daca iti place si te relaxeaza.Uite si sustinere
nelia spune:
Danelutza, m-ai distrat cu unul pe fata si unul pe dos... eu am preluat vorba asta si o folosesc atunci cind e vorba de ceva la care nu stiu (eu sau mai ales altii, mai ales functionarii) decit baza si citeodata nici atit.
Ca mama mea saraca s-a tot chinuit si ne-a invatat pe toate patru de toate, dar de mine nu s-a prins nimic la lucrul manual, in sensul ca am prins repede cum se face, am facut cel putin un lucru din toate... mai am si citeva incepute si niciodata terminata si... gata, am incheiat capitolele. Acum poate mi-or prinde bine invataturile ei cu fetele mele, ca vreau sa le invat macar acel unul pe fata-unul pe dos.
Cu Agata m-am lamurit, seamana cu ma-sa, i-am arata cum se coase pe un fel de plastic care imita etamina,i-am aratat cum se tricoteaza, i-am luat scul, andrele, sa-si faca singur fular, i-am luat si un joc cu un razboi micut de tesut si a facut un covoras pentru papusi... si cu aratatul a ramas, ca si mine. E clar ca nu-i place de nici o culoare!
Lisandru a prins dulapul cu ceapa si usturoi deschis si imi tot mirosea a usturoi si nu stiam de unde... cind ma uit, el avea un catel intr-o mina si unul in cealalta si amindoi rontaiti.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Aurasa spune:
Nelia - ce dulcic Lisandru! A inceput deja Marea Explorare?
La noi e "concert": "Vreau sa vina tatiii"(maraie Catalin continuu si deja monoton coctzat in caruciorul lui Alexandru), iar Alexandru il provoaca luandu-i jucariile sau aruncand cu baloane in el. Deja i-am lasat in pace, nu mai tip la nici unul si vad ca deja Catalin da semne de oboseala. Din categoria: Ce nazdravanii a mai facut Alexandru: a alergat pe hol, a alunecat si s-a lovit cu fruntea de tocul usii. Are un ditamai cucuiul. L-am doctoricit eu cu balsam contra cucuielor, dar tot a mai ramas ceva.
Gata, iar au inceput. Ma duc sa ii linistesc. II hranesc si apoi vedem ce ne mai jucam
Danelutza spune:
Nelia eu ma pricep cit de cit, pe dos si pe fata
, fac si goblen, faceam si fete de masa, mileuri pe etamina, dar acum am imbatrinit ![]()
Aurasa pisica aia frumoasa, sa inteleg ca se face ca la etamina, adica punctul e ca in desen, ma refer la fundita de sus, 4 ochi adica doi dubli, apoi mai jos vin dublurile in jos nu in lateral, ma rog sper ca ai inteles de am vrut sa spun, ca nu le am cu explicatiile
. Ca daca tot ma sustii, cer si consilii ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Androix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onixone ....am uitat sa va spun ca ma enervati la culmea mamicile astea care tot dau retete de imi ploua in gura.Si ma enervati ca de cate ori le vad imi dati un elan in a face tot felul de chestii dulci, si cum ma stiu troala la facut prajituri , niciodata nu imi ies.Si iar trece o perioada in care ma jur ca numai fac niciodata nimic ca nici macar gogosile nu imi ies, voi puneti alte minuni dulci si iar ma apuca batzul sa fac si uit cat de nepriceputa sunt si iar o dau in bara.Asa ca va rog frumos mai usor cu retele de prajituri...NU MA MAI RANITI... Oana lu'Alex www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex |
Iete, n-am mai scris de ceva timp ca nu am timp dar cand te citesc atat de amarita nu pot sa nu-ti dau o reteta de gogosi super bune, le si spune GOGOSI BESTIALE, si care sunt si super simplu de facut si e IMPOSIBIL sa nu-ti iasa!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Salutare
inca sunt prin zona. munca, oboseala, casa , copii maraiti si cand cu febra cand cu masele cand cu muci cand cu fitze. haos!
tdi da simie te rog, daca nu e secreta, reteta pentru biscuitii aceia din poza ca arata absolut fabulos.
onixone spune:
...hmmmm....da...voi nu intelegeti ca eu sunt anti talent.Drept ex am luat de pe internet o reteta(prajitura cu visine) la care scria: RETETA ASTA NU DA GRES NICIODATA.Ei bine...uite ca a dat.
Poate nu sunt eu antitalent , poate faina si celelalte ingrediente nu sunt la fel ca in romania(asta ca sa ma scuz).
Acum fi-ti pe faza ca incerc gogosile in cateva zile. Si multumesc pentru incurajari.
Acum cateva zile am facut clatite cu branza la cuptor(am mancat singura, barbatul una fortat de mine).Am facut placinta cu dovleac-vax albina, nu a iesit...am uitat sa storc dovleacul dupa ce l-am ras(desi mama nu il stoarce ca nu trebuia, uite ca aici a lasat apa ca dracu).Si ultima incercare a fost tort de clatite(asta pt ca clatitele in sine care le facusem cu branza imi iesisera si eram incantata).SI a iesit o floscaiala de tort.Am luat o felie si gata .Si barbatul la fel.Cum sa nu fi amarat....
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex