Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monule uite aici doua retete de biscuiti cum a facut Teddy
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18874/Fursecuri-cu-geamuri-colorate/

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14457/Biscuiti-Vitralii/

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Fetelor casa de piatra va doresc , sa fiti fericite cu alesi vostrii ... vorba lui Mircea Radu "iubiti-va mult"

Anca ... sper ca ai primit felicitarea ca in ultima vreme numai probleme am avut cu maiul ... si sa primesti toate darurile vietii ...

A trecut si prima zi de vacanta in liniste ... domsoara nici nu zici ca a fost 2 luni la gradinita ...macar saptamana asta mai pune ceva sunculita pe ea ca de laturile de-acolo cred ca-i satula.
In schimb scoate la perle in ultima vreme de ma umfla rasul aducandu-mi aminte de ele ...

Onixone nu mai fi amarata ca nu-ti iese ... eu am o lehamite sa fac mancare , mai ales dupa 14 ani de cratita , insa am constatat ca-mi ies niste mancaruri tare bune, zic io ... in schimb sa nu ma pui sa fac aluaturi cu mana...in cel mai rau imi ies u mixerul, nu -mi ies cozonaci sau alte foietaje , plus ca nu gatesc never ever peste ...si cred ca lista ar putea continua ... dar imi place sa vad si daca ma simt in stare fac ... aaa si daca te consoleaza cu ceva nici mie nu-mi iese placinta cu dovleac ...am incercat de vreo 3-4 ori si m-am lasat pagubasa, mananc la altii daca am ocazia...
Fa mancare cu inima si ai sa vezi ca-ti iese ...

Daniela ce mai etaminam si eu si doamne ce-mi mai placea ... faceam si snur macrame ... vorba ta ... am imbatranit si nu mai ia andreaua foc ...

Nelia macar nu va face Lisandru viermisori ... sau daca-i are ii va eimina prin metode naturiste ...

Io am creierul gol sau ma rog pasta aia circumvolutionata in stare latenta de prostitutie ... nu-mi iese nimic inteligent din el

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, sunt rupta de oboseala si n-am facut mai nimic toata ziua! Alyssa tuseste si e infundata, cand doarme parca respira si sforaie vreo 5 persoane in camera, are si probleme cu burtica si un oki rosu.

Danelutza, ce de cumparaturi ati facut?! Vacanta placuta in continuare! Si la noi s-a stricat vremea, ieri am umblat in tricou si azi parca-i iarna. Mersi pentru promptitudinea cu reteta.
Monu, sanatate!
Eu i-am facut pe astia: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14457/Biscuiti-Vitralii/ , am dublat cantitatile si au iesit muuuulti, oricum sunt cam tari si rezista bine.
Pentru cine vrea sa-i faca, aici cateva ponturi: puneti 1-2 pumni de faina in plus si tineti aluatul la frigider pana se mai intareste altfel e greu de intins ca se lipeste; nu e nevoie sa spargeti bomboanele ca se topesc singure; coacerea dureaza foarte putin si se ard usor, ar fi bine sa faceti in prima tura 2-3 bucati ca sa vedeti cum merge la cuptorul vostru si in functie de asta sa adaptati timpii...eu am aruncat o tava plina ca au iesit negri desi i-am scapat din ochi doar cateva secunde.

Onixone, ai auzit de legea compensatiei? daca esti varza la gatit sigur ai alte calitati mai interesante...hai, capul sus, iti trimit o tava cu dulciuri de la mine!

Andutzy, mersi de incurajari, cred ca e asa cum spui dar nu ma risc sa incerc...tocmai mi-a taiat sotzer avantul ca materialul pentru tricotat costa mult aici, e mai ieftin sa cumperi dea-gata!

Aurasa, daca tot vine Craciunul ma gandeam la fond roshu, cu mitza alba tre sa iasa interesant. Noi peste o luna venim in RO si ai putea sa-mi trimiti pachetul la maica-mea la Arad daca e gata. Maine bag pm cu masurile apoi imi zici pretul.

Loreen, si voi sunteti in vacanta? A slabit Delia de cand merge la gradi?...atomixa mea s-a facut din grisina scobitoare, daca mai era cazul!

Mergi la inceput

Tdi din pacate asa e ... am mai spus-o cand povesteam despre gradinita patriei noastre ca Delia a slabit un kil in prima luna de grainitza ... fie de la laturile lor, fie de la oboseala desi asta nu ar fi trebuit sa fie un motiv ... nu mi-a dat copilul nici un semnal somatic cum ca ceva ar fi in neregula si atunci trag cncluzia ca acolo nu mananca , dar nici acasa nu mai vroia mancare motivand ca-i obosita ...
Si da si noi avem vacanta ... la romani e ceva normal ...vacante lungi si dese ca asa ne sade bine ... astia mici , pana la clasa V , au vacanta intermediara cel putn de cand am dat-o pe Bianca la scoala..

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...am facut gogosi.Va puteti imagina ca am avut gogosi nefacute in mijloc.Nu mai comentez....

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Onixone nu dispera ... ideal pentru prajit ar fi fost un ceaun sau o fripteusa ... uite maine promit sa fac si eu ca sa-ti tin companie la esec ca nici mie nu o sa-mi iasa

Laura cu BIANCA si DELIA

Mergi la inceput

merci mult pt incurajari.Mai mancarurile imi ies, si pun suflet si pasiune cand gatesc.DAr la dulcuri sunt dezastru.Oricum maine pun o poza cu gogosile ca sa nu credeti ca vorbesc prostii.Am facut o poza la cele ramase.MA duc si eu sa il ajut pe sot la niste hartii pe care le are de facut.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, aia de la ProTV, din tot ce au filmat cu Raducu si Costi au dat pret de doar o secunda, in care se vede juma de pampers si un copanel in care intra acul de la vaccin. Si doua degete de-ale lui taica-su, care il tinea pe pitic. Gata, s-a dus cu cariera noastra in televiziune :) Da' are un bulanel tare telegenic Raducu meu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Oana - am pus azi pachetul la posta

Mergi la inceput

merci mult Aurasa.O anunt pe mama

Oana lu'Alex

Mergi la inceput