Copiluti de mai-iunie 2005 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

M-am adunat si eu in sfarsit in fata computerului...
Eram sigura ca mai sunt aniversari in perioada asta, deci, pe langa Beatrice pe care am felicitat-o deja urez:

Casa de piatra Danelutza! Sa fiti sanatosi si fericiti mult si bine!
La multi ani inainte parintilor Gabitzei!

Bine ati revenit Chris si Lucas!
Multa sanatate la copiluti!
Nelia, cum mai stati cu virusii? M-am gandit la tine prin ce ai trecut cu Lisandru in ultima vreme, sper sa nu mai aveti probleme!

Merg sa incarc niste poze si revin...azi am fost la Sarbatoarea Castanelor organizata de gradinitza!

Mergi la inceput

Poze: www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-10-25/15:43:16" target="_blank">tort leopard si www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-10-25/23:42:20" target="_blank">biscuiti vitralii!
www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-10-26/15:53:53" target="_blank">Aici sunt restul pozelor de la Castaniata, educatoarele de la gradi si parinti voluntari au organizat o mega-serbare cu spectacol, cadouri si gustari, in principal castane prajite - un adevarat cult pe aici! S-a facut si o expozitie cu vanzare de dulciuri pregatite de mame, eu am donat cele doua mentionate mai sus si s-au volatilizat rapid! Eu am cumparat un platou de cantucci (Danelutza poate ii stie), sunt adevarate bombe calorice facute cu zahar, oua si migdale intregi, mi-e rusine de cati am mancat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, sa trec de mijlcul de sesiune si ma apuc sa caut imagini cu ce vreau, ca nici eu nu stiu exact. Mi-ar placea niste pardesie multicolore cu accesorii, dar nu ti-as putea spune cum arata acestea. Daca ai tu poze cu tricotaje, poate as putea sa-ti arat. Dar acum nu-mi este gindul la asa ceva, sint superstresata.

Tdi, ce bine arata si tortul, dar mai ales biscuitii. Super! Dar ce bine aratati voi! Noi sintem bine, nu stiu pentru cit timp... Pe mine m-a speriat ultimul virus, pentru ca cei cu muci, tuse, febra ii cunosc, dar asta, numai cu febra, delir si manifestari care mai de care... e ceva nou, parca ii prefer pe ceilalti. Le indop cu citrice, le dau feliute de mandarine ca la curcani, tot timpul sint prin casa cu fructele in mina si ii urmaresc, cum prind pe unul cu gura cascata, cum le mai bag o vitamina... Le dau la toti trei cite un ml de siropel cu vitamina A, D si C, cite o lingurita de miere la fete dimineata... in rest, nu-mi vine sa le dau altceva. Agata are o imunitate foarte buna, desi am tras si cu ea cind era micuta, acum nu mai ia nimic. In schimb, eu sint varza, acum iar sint bolnava. Ma doare capul, am un ochi umflat, de fapt e ca o nevralgie pe partea dreapta, ma doare spatele si ma simt ca atunci cind ai gripa, dar inca nu ma nici un simptom. Cert este ca nu ma simt bine, dar nici nu as putea sa spun ce am. Plus stresul cu temele si examenele de mijloc de sesiune, abia astept sa vina vacanta de Craciun. De fapt, cred ca oboseala acumulata m-a darimat asa, dar si eu si Octav ne simtim ca niste mosi, trebuie sa facem ceva, ca am facut copii si acum ne intrebam si cine ni-i creste, daca noi sintem atit de ramoliti amindoi de pe acum.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata!
La Multi ani tuturor sarbatoritilor, multi ani impreuna cuplurilor (noi am facut saptamana trecuta 5 ani de la casatorie)!
La multi ani Dumitrelor si Dumitrelor!

Noi in weekend mergem inca la tara sa zburde iezii naravasi, asa ca nu intru decat luni sa citesc.

TDI - s-a facut, caut matza si iti trimit poza sa vedem daca iti place.

Oana - ok, citit, sper sa ajunga cand vrei tu.

Gabitza - iti trimit dupa masa un PM cu adresele merceriilor care dispun de fire asa minunate ca ale Andrei.

AndtutzY - sanatate puiutului Dragos. Faina rau de tot esarfa. Vreau si eu sa fac pentru cadouri de Craciun.

Eu in weekend am tricotat un puloveras pt o bebelutza de 4-5 luni.
Aici e
Puloverul Floricica

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Dau un ceai cald cu biscuiti, cine vine?

Aurasa, la multi ani si casa de piatra si voua! pentru bluza mi-ar placea ceva de genul asta, oare e prea complicat? Eventual taiem restul si lasam numai capul...mai caut variante, oricum mersi.

Nelia, m-am amuzat de postul tau, si eu bag suc de portocale facut pe loc de cate ori cere de baut, il amestec cu o lingura de miere si eventual picaturi homeopatice contra racelilor. Iti doresc multa bafta la examene sa scapi usor si cu bine de ele!

Voi fetele astea talentate ma bagati la idei! M-am gandit sa ma apuc si eu de tricotat pentru Craciun! Am la activ cateva fulare, o vesta si 2 bluze neterminate, imi place sa fac lucru de mana si am si timp cat de cat...zilele astea ma apuc sa caut material...clar n-o sa ajung in veci la nivelul Aurasei cu personaje sau al Andrei cu modele da niste esarfe simple de facut cadou cred ca pot.
Gata deocamdata, ma duc la treaba ca am tinut-o azi acasa pe Alyssa, s-a culcat abia la 3 noaptea din cauza tusei si nasului complet infundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Aurasa trimis PM cu adresa

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

TDi - am gasit-o si eu asa
www.grillestricot.be/page251.html" target="_blank">Marie. Pe ce fond sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani sarbatoritilor, sper din suflet sa nu uit pe nimeni
Newmami, parinti de gabitza,Danelutza(casa de piatra), Aurasa( casa de piatra),beatrice(casa de piatra).

beatrice-iti trimit imediat un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Tdi, dar e simpu si frumos de lucrat personaje dupa diagrame, daca stii sa tii andrelele in mana vine si restul. Aveam in plan si eu sa fac niste chestii din astea dar uite ca am facut reclama caciulitzelor si esarfelor si acum tot am comenzi de nu ma pot apuca sa arat ca stiu sa fac si altceva decat caciulitze. si ma da si modestia afara din casa

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Gabitza casa de piatra si la parinti tai.

Aurasa si Daniela si voua casa de piatra si la cat mai multi ani impreuna.

Aurasa un pupic dulce pentru situri.

Si noi am impletit un ponei(bambi) ca avem hergelie si e roz si dupa ce a fost gata a zis ca nu ii mai trebuie dar azi a mers la copii cu el si mai am comanda de sasapusie(cenusareasa) dar sa fie ca o rochita asa ca mami trebuie sa treaca la treaba.

Promit ca diseara arat poze si ma mai gandesc daca mai fac ceva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput